Kızlar lütfen bakın coraspini ne zaman brakdınız

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
kızlar lutfen cevap verin cok endisleym clexane devam ama coraspini ne zmn brakdınız 34 üm su an ve brakdım bsey olmaz demi pıhtı bozuklugu olanlar yazablrmi siz nasl yapdınız b sıkıntı oldumu

kızlar lutfen cevap verin cok endisleym clexane devam ama coraspini ne zmn brakdınız 34 üm su an ve brakdım bsey olmaz demi pıhtı bozuklugu olanlar yazablrmi siz nasl yapdınız b sıkıntı oldumu
ben 12nci haftada kanamam olunca coraspirni bıraktım iğneye devam ettim hıbor

Bende senin gibi endişeliyim canım 150 mg ecopirin kullanıyorum igne kullanmıyorum sen en azından ignede kullanıyorsun için rahat rahat etsin bence stres yapma bebişte etkilenmesin ben de 35.haftada bırakıcakmışım ecopirini doktorum öyle söyledi

Hangi genlerinde nasıl bozukluk olduguna baglı. Bende kanama alanı vs yok ama doktor arrık coraspin bırak clexane devam et dedi bugün. Gereksiz yüklenme dedi

Hangi genlerinde nasıl bozukluk olduguna baglı. Bende kanama alanı vs yok ama doktor arrık coraspin bırak clexane devam et dedi bugün. Gereksiz yüklenme dedi
Sadece faktor bes canım genim onemli ama uc doktorda brak dedi bırakdık bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…