- 20 Eylül 2014
- 2.647
- 3.841
- 333
Arkadaşınız ne kadar da bencilmiş.Kendi çocuğunun gönlü olsun keyfi olsun diye sizi riske atmış resmen.Ben oğlumun doğum gününe evden 1 yıldır çıkmayan annemi bile çağırmadım geleyim dese istemezdim.Kaldı ki biz de hep evdeyiz.Çok haklısınız ben zaten 2 aydır evden çıkmıyorum kız kardeşim doğum yapmıştı annemle kız kardeşimde kalıyordum. Ben evimi özledim 1 hafta önce geldim yine dışarı çıkmadım. Bugün de gitmek istemedim çok ısrar edince gittim. Bana deseydi bir aile var onlar da gelecek diye gitmezdim. Hatta bugün karantinadan çıktıklarını da söylemesini beklerdim. Ve pazartrsi annem de eve dönecek söyleyemiyorum bile. Napcam bilmiyprum ben de. Uykum var ama düşünmekten uyuyamıyorum.
Gayet de bulaş riski olabileceğini biliyor arkadaşınız ama olsun önce onu çocuğunun keyfisi.Yazık valla.
Karantinası yeni bitenlere gelince onların kafa da amaaaannn biz olduktan sonra gerisi möhim değil kafası.
Bu olay size ders olsun sakın bi daha hatır gönül için kendinizi ve ailenizi riske atmayın.Şu şartlarda toplu doğum günü kutlamak nedir ya...
İnşallah hastalanmazsınız.