- 3 Aralık 2018
- 161
- 68
- 98
- 35
- Konu Sahibi caylakbridet
-
Dikiş mi varO diğer dikiş ne
Dikiş değil göbek deliği oO diğer dikiş ne
Gebelikte göbek çizgisiO diğer dikiş ne
Şaka?O diğer dikiş ne
Göbek deliğini diyor arkadaşDikiş mi varBen göremedim nerede ki
Hayır o dikilmişGebelikte göbek çizgisi
Çatlak dediğin öyle işte bacım duruyo duruyo sinsi sinsi son anda çıkıveriyo ama ben buna da güzel bakıyorum yavrumun hatıraları gözüyle bakıyorumSelam kızlar 38 haftalık gebeyim bugüne kadar çatlağım olmadi diye seviniyordum ama korkuyordum son haftalar çatlayanda çok duydum foto ekledim .keyfim kaçtı resmen yuvarlak içindeki şey çatlak mi yaaa başladım mi çatlamaya anlamiyorumda ben bir yorum yapın nolur
OfffGöbek deliğini diyor arkadaş
Göbek deliğini diyor arkadaş
Dikiş felan yok yahu göbek deliği kısmını diyorsunuz hamileliklerin bir çoğunda göbek deliği böyle fırlar yada çizgi çizgi dururHayır o dikilmiş
Dikiş
Başka içorgan ameliyat mı oldu
Inşallah canım ya Valla olmayacak diye havaya girdiydim üstelik derim çok gerginde değil nasıl oldu anlamadimEvet küçük bir çatlak ama bu saatten sonra çok fazla olacağını sanmıyorum. İnşallah olmaz yani
Sakin ol şampiyon. Yeni sürüme geçtik konusuna geç istersen şimdi şikayet falan uğraşacak vakti yok kimsenin. Şakalarını da saygısızlığını da oradaki adminlere yaparsın sen de rahatlarsın.Hayır o dikilmiş
Dikiş
Başka içorgan ameliyat mı oldu
Doğumdan sonra düzeliyor mu gercektenÇatlaklar genelde 37. haftadan sonra başlar. Evet bu çatlak... Doktorum kremler kısmen etkili oluyor daha çok genetik yapacak birşey yok demişti. 40 haftayı doldurduğumdan son haftaya girdiğimde resmen bir gecede çatır çatır çatlamıştım.
Üzülmeyin. Çok açık renk olanlar düzeliyor. Mora dönmüş olanlar uzunca bir süre kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?