Kızlar lütfen bakın

helyumkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
72
1
1
25
Kızlar. Reglime 1 hafta kala pembe lekem geldi. Peçeteye sildiğimde gelen tarzda. Neyse regl günümden 1 gün sonra pembe leke yine geldi. Bu 4-5 gün sürdü. Sonra normal regl gibi bir şey oldu. Sonraki gün yine pembe leke gelmeye başladı. Normalde reglim 4 gün sürüyordu. Bu pembe lekeler yüzünden hala leke geliyor. 10 gün oldu. Neden oluyor yardımcı olur musunuz?

Bu ay sanirim.herkws ayni veya benzer seyi yasiyor bir cok baslik açılmış lekelenme yerlesme kanamsi diye falan bende actim bnde ayni seyi yaşıyorum

Niye ki anlamadım
Yani bu ay cok kisi bu sorunu yaşıyor bende bunlardan biriyim arastirrken cok konu gördüm bunla alakali bu ay cok kadinda olmus galiba bnde de oldu 4 gun sürdü bugun doktor bakti normal dedi bazen kadınlarda olur dedi ins yerlesmedir diye umuyorum

Bende gördüm ya cogu kadın rahim ile ilgili olaylar yaşamış ama spiritüel falan diyorlardı baska kapılardan gelen mesajlar gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…