ya çok özür dilerim ama siz hala cicim ayındasınız normalde sevişiyor olmanız lazım
kız sevişiyoruz zaten bunlarda bir sorun yoksürekli plan yapın, evde de boş boş oturmayın, bir kahve yapın karşılıklı içmeyi teklif edin, bir film açıp izleyin birlikte.
yani bu kadar basit bir iletişimi kuramadığınız ve sizi anlamayacak biriyle evlendiyseniz yapacak bir şey kalmıyor.
Sanırım bn kendimi iyi ifade edemedim bu konuda eşimle cinsel konuda yada bir aktivite konusunda bir sorunumuz yok ikimizde birbirmizi istiyoruz ve mutluda oluyoruz çok uzun yıllar birlikteydik ve sonunda evlenip kavuştuk birbirimize .2.5 ay oldu evleneli bir birbirimizi severek evlendik evlenme sürecindede hiç bir zaman aileleri karıştırmadık maddi manevi ,şuanda tek sıkıntım eşim eve işten geldiğinde telefon elinden düşmüyor sürekli oyun oynuyor telden biz bu konuda sürekli tartışışıyoruz bnim ne yapmam lazım
Aynen öyle bu konu haricinde hiç bir sıkıntımız yok yeni evli olduğumuz için maddi anlamda zorlanıyoruz ama bn mesela hiç sorun etmiyorum gelip geçici bir durum nede olsaşu her konuya boşan yazan arkadaşlar beni öyle sinir ediyor ki , kendileri Burada yaptıkları bu klavye delikanlılığının 4/1 ini kendi eşlerine gösteremiyorlarama en ufak olayda boşanırım imajını sosyal medyaya gayet rahat empoze ediyorlar … hayatları şov çünkü
Şiddet vb zararlı insanı yoran ve hayatını kötü etkileyen şeyler haricinde kimseye kolay kolay boşan denilmemesi gerekir …
Size tavsiyem aynısını yapın eşinizin üstünden ilginizi biraz çekin o size gelsin o size geldiği zaman da alıp konuşun hayatımızı böyle inada bindirip mi yaşayalım illa ? Böyle yapman hoş değil vs vs … olgunlukla yaklaşılan her konu nihayetinde çözülür ben buna inanıyorum .
yani bi program ayarladığımda uyar şuraya gidelim desem gider o konularda uyuz biri değilEşiniz karakter olarak nasıl biri? Mesela bir sinema veya bi etkinlik için plan yapsan bilet vs alsan emrivaki yapsan çok mu ters tepki verir? Haftasonu için 1-2 günlüğüne şehir dışında yakın bi yerde bi program ayarlayabilirsiniz. Konuşarak tartışarak anlatamadım demişsiniz belki bu tip etkinlikler biraz daha yakınlaştırır sizi.
canım Zaten sevişiyoruZ o konuda sorun yokya çok özür dilerim ama siz hala cicim ayındasınız normalde sevişiyor olmanız lazımdı
yapıyorum zaten oda karşılık veriyor ama ilgisi bnim üzerimde olsun istiyorumBu konuda konuşup tartışmışsın ya daha da konuşma, tartışma artık taktik değiş sırnaş, yanına otur temasta bulun, sarıl, öp sürekli benimki de öyle modum iyiyse ben hep öyle yapıyorum
Biraz daha yakınlaşmaya ihtiyacınız var gibi geldi bana, bence çeşitli programlar yapabilirsiniz eşiniz katılırsayani bi program ayarladığımda uyar şuraya gidelim desem gider o konularda uyuz biri değil
acaba adam bekarken de böyleydı de sen ben bunu değişirebilirim dedin yoksa d.dcanım Zaten sevişiyoruZ o konuda sorun yok
o zaman bukadar bağımlı değildiacaba adam bekarken de böyleydı de sen ben bunu değişirebilirim dedin yoksa d.d
aşkım her dk aynı evde değilsiniz ki nişanlıyken belliymiş işte o adam değişmez alış bence yoksa her gün kavga bitmezo zaman bukadar bağımlı değildi
ay öyle deme ya bi şekilde atlatırız en azından azaltsa bile iyi bnim içinaşkım her dk aynı evde değilsiniz ki nişanlıyken belliymiş işte o adam değişmez alış bence yoksa her gün kavga bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?