• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bana dua edin iyi değilim

Ben 30umda evlendim ama ayni duyguları ben de yasiyorum canim. Aileye hicbir yaşta doyulmazki...

Kimse kusura bakmasin da butun gun evde oturup bir tabak corba yapamayan da evlenmesin, adama da yazik. Bir de Kanada, Amerika demis her kusu optun bir leylek kaldi hayalperest. Cidden nickin gibisin, sana verecegim tek tavsiye jet hiziyla bosan bir omur annenle yasa..

Sizin kafaniz epey karismis .

Evli insanlar ikinci universitesi okuyamiyor mu ,gezemiyor mu ,annesine harclik(?) veremiyor,tatil yapamiyor mu ?

Ozlemini duyup da yapamadiginiz seylerin sorumlusu evli olmaniz degil,sizsiniz. Once bunu kabul edin.

Yalniz ne otuz yaşmış arkadaş kimi otuzuma geldim evde kaldim der,kimi otuzda evlenseydim keske diye hayiflanir. Hayatini yaşa endeksleyenlerin ortak paydasi mutsuzluk sanirim.

Kızlar bana yol gösterin lütfen işin içinden çıkamıyorum
Bulunduğunuz yerde terapi alma şansınız yok mu?
Sadece memur olarak annenize para verebilirsiniz diye bir şey yok.
Şimdi de çalışabilirsiniz. Hem kafanız da dağılır.

Ah ah bende senin yaşlarda evlenmeyi nenkadar isterdim nenkadar hemde :KK43:((( hep böyle pişman öı olacağım dıyorum . Ben 27 de evlendim 29 um şu an ama cok erken gelıyor bana :KK43: işin içinden çıkamıyorum
28 yaşındayım .20 olmadan evlendim .3 çocuğum oldu (ilkini kaybettim) .öğrenciyim ,bu yaşta hem okul hem çocuk ...zorlaniyorum.! Bir sürü problem yaşadım .bunların en büyüklerinden biri canıma can katan babamin kanser olması ..bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor .çok şikayet edersen daha büyük bir imtihana tabî tutulabilirsin.senin işini bir psikiyatr çözer ,umutsuzluğa kapılma . (Yine olsa yine 20 de evlenirdim :) şaka şaka 25 ideal benim için .çünkü çocuklarımla aramda uçurumlar olsun istemiyordum)

Of bu düşünceler aklımdan atamıyorum :KK43: lütfen tavsıyesi olanlar yardımcı olsun ya geçmişe dönemkten sıkıldım artık . Evet melasef 27 de evlendim malesef yaptım annemle kalamadım ikinci okulumu okumadı m
Sorun sadece bu mu yani? Su kafayla keske evlenmseymissin gercekten

Terapi alin esinize ve çocuğunuza yazık çünkü psikolojik olarak normal değilsiniz... Eve yardımcı geliyor,ama bi çorba yapmak zor geliyor. Adam bütün gün çalışsın ama bi çorba isteyemesin... Bende hiç bir şey bilmeden evlendim ama öğrendim,yapıyorum artik. İki çocukla orgun olarak ikinci üniversitemide okudum,ki benim gibi yapan bir suru insan var... Yapmak isterseniz yapardınız, sizinki biraz tembellik kusura bakmayın... Birde aileme doğumda gittim 6 ay kaldım demissiniz:oha: yazık adamcağiza ya... Hala da ozluyorum diyosunuz ya:oha: keşke evlenmeyip annenizin dizinin dibinde otursaymissiniz diye düşündüm açıkçası...

Kocan zengin olsaydı ve hizmetçilerin olsaydı görürdüm ben seni. İkiyüzlülük bu yazdığın adamla da sırf evde kaldı demesinler diye evlendin zaten görücü usulüymüş on kere dedik boşan boşanamam annem babam ne der dedin şimdi açtığın konuya bak. Koca evinde de baba evindeki gibi prenses olsan görürdük :)

her mesajina ayri sok oluyorum :KK57: Esin mi sorunlu evliligin mi iyi gitmiyor? Annenle daha fazla oturmadin diye bu kadar kendini mutsuz edip caresiz mi hissediyorsun gercekten? Sorun buysa hemen bir uzmana git.

Senin kocan yurt disina gonderilecekti sanki bu kafayla otur oturdugun yerde.

Terapi alin esinize ve çocuğunuza yazık çünkü psikolojik olarak normal değilsiniz... Eve yardımcı geliyor,ama bi çorba yapmak zor geliyor. Adam bütün gün çalışsın ama bi çorba isteyemesin... Bende hiç bir şey bilmeden evlendim ama öğrendim,yapıyorum artik. İki çocukla orgun olarak ikinci üniversitemide okudum,ki benim gibi yapan bir suru insan var... Yapmak isterseniz yapardınız, sizinki biraz tembellik kusura bakmayın... Birde aileme doğumda gittim 6 ay kaldım demissiniz:oha: yazık adamcağiza ya... Hala da ozluyorum diyosunuz ya:oha: keşke evlenmeyip annenizin dizinin dibinde otursaymissiniz diye düşündüm açıkçası...
Burda okudum çalışmayup evde duran ama eşi eve gelınxe yardım eden cok insan var neden ayıpladınızki

Depresyon çok değişik bir şey arkadaşlar. Dünyada açlıktan ölen insanlar varken ben neden bunu dert ediyorum diyorsunuz, kendinize kızıyorsunuz, şu kadarcık şeye dünya batmış gibi hissedilmez kendine gel diyorsunuz da gene olmuyor. Yani yaşamayan bilemiyor cidden. O yüzden terapi şart. Hiç bir şey için olmasa bile evdeki çocuk için, onun düzgün yetişmesi için terapi alman gerekiyor konu sahibi.

Burda okudum çalışmayup evde duran ama eşi eve gelınxe yardım eden cok insan var neden ayıpladınızki

Var öyle insanlar ama onu ben de ayıplıyorum artık. Baya feminist bir insanım, kadın hakları diye bir yerimi yırtıyorum ama kadın haklarını savunmak demek erkekleri ezmek demek değil. Dışarda çalışan adama evde iş yaptırmak, hele o adam size haftanın 3 günü yardımcı alıyorsa tek kelime ile ayıp. Lütfen sakın bunu savunmaya kalkmayın.
Depresyonda olduğunuz için ruh halinizi ben mazur görüyorum ama depresyon mantıksızlık demek değil.

Önce psikolojik destek alin.

Sonra ya bir işe girip çalışın O zaman corbayida yardimciniz yapar.

Yada yardimciyi cikarip her isinizi kendiniz yapin meşgul olursunuz .Kucuk isler gizunuzde buyumez böylece.

Eve 3 gün yardımcı gelsin.Siz hiç bir iş yapmayın.Adam akşama kadar çalışsın eve gelip birde size yardım etsin.
Siz depresyon da falan değilsiniz.
Bildiğiniz tembelsiniz.
Ben rahatsız olduğumu bildiği halde bi tas çorbayı çok gören biri için eve yardımcı bile almam.
Eşiniz de iyi sabır var gerçekten.

Evet var öyle erkekler ama onların eşleri de bunu kullanmadıkları için yardım ediyorlar.
Benim eşim bana yardım eder evet, ama temizliği beraber yaparız adam işten gelince çorba yapmaz yani. Yorgun gelen adama bir de yemek kilitlemiyorum yanı.
Ki eşiniz temizliğe yardım etmediği için yardımcı alıyor size. Yani size yardımcı oluyor.
Ben çorba dahi yapmasam eminim o da kendini kullanılmış hissetmeye başlar ve yardım etmek istemezdi.
Karşılıklı iyi niyet olmalı yani. Eşim yoruluyor tek başına temizlik yaparken diye beni düşünüyor ama ben de eve geldiğinde sıcak ve sağlıklı bir yemek yemesini istiyorum ve yemek yapıyorum. İkimizde birbirimizde bu iyi niyeti görmesek yapmazdık. Siz bunu es geçiyorsunuz
Siz hiç bir şeye elinizi sürmemek derdindesiniz ve üzgünüm öyle bir insan yok.
Ki evinizde bir de çocuk varken yemek yapmamanız sorumsuzluk da bir anlamda. Evladınızın sağlıklı ev yemekleri yemeğe hakkı var.

Back
X