Kızlar lütfen bilgilerinizi bu durumla ilgili paylaşır mısınız

Kızlar beta hcg nin yanlış çıkma ihtimali olabilir mi ben sürtünmeli ic çamaşırı ile bir ilişki yaşadım ikimizde de iç çamaşırı vardı ve erkek arkdasım da bosalma olmadı ama zevk suyunun hamile bırakma ihtimali varmış ve ben bunu bilmiyordum ilişkiden 3 ay sonra 3 ay içinde iki kere beta hcg ve ultrason yaptırdım gebeliğe dair bir bulgu yok ama İnan’ın sanki tekme oluyor karnımda ve rahim tarafında bide beyaz krem gibi akıntım var interntte öyle seyler okuyorum ki çok kafama takıldı lutfen bi yardımcı olun
Tekme oluyor karnınızda hmmm:skandal:

3 aydir adet olmuyor musunuz?

İlişkiden 3 gün sonra tam zamanında adetimi gördüm 4 gün boyunca ama ondan sonraki ay 12 gün gecikme oldu doktora gititm ilk o zaman beta yaptırdım o negatıftı ultrason da negatıfti doktor dupbaston verdi on gün kullandım ilaç biriminden 3 gün sonra regli oldum oda 3 gün sürdü

İlişkiden 3 gün sonra tam zamanında adetimi gördüm 4 gün boyunca ama ondan sonraki ay 12 gün gecikme oldu doktora gititm ilk o zaman beta yaptırdım o negatıftı ultrason da negatıfti doktor dupbaston verdi on gün kullandım ilaç biriminden 3 gün sonra regli oldum oda 3 gün sürdü

3 ayda bebek olsa bile o kanamalarla kalmazdi. Icini refah tut su anda stres yaptigin icin gecikme yaşıyorsun.

Kibledim, inanmadım çünkü.

Eğer konu gerçekse bu kadar cahil olduğunuza da inanamadım.
Birleşme yok, çamaşır var, boşalma yok.
Ama gebelik ihtimali var öyle mi?
Üstelik 3 kez kanda bakılmasına rağmen.
Bu kadar bihaberseniz bu işlerden, cinsellik yaşamayacaksınız.
Korunun diyeceğim ama zaten bişey yapmamışsınızki.

Adet olduysanız sorun yoktur zaten kan testi kesin sonuç verir de ben bu konulara ciddi gıcık olmaya başladım. Arkadaşım sonrasında bu kadar psikoloji bozacak raddeye gelecek derecede kafayı yiyosaniz sürtüsmeyin kimseyle. Sürekli ya zar diktirme ya sürtüşmeden hamile kalma mevzuları. Arkasinda duramayacaginiz şeyler YAP MA YIN! Sizin nezdinizde genel olarak söylemiş olayım. Forumun en uzun sayfalarca yorum alan konuları zar ve sürtüşme ya hu. Yıl olmuş 2019 tobe tobe

Kibledim, inanmadım çünkü.

Eğer konu gerçekse bu kadar cahil olduğunuza da inanamadım.
Birleşme yok, çamaşır var, boşalma yok.
Ama gebelik ihtimali var öyle mi?
Üstelik 3 kez kanda bakılmasına rağmen.
Bu kadar bihaberseniz bu işlerden, cinsellik yaşamayacaksınız.
Korunun diyeceğim ama zaten bişey yapmamışsınızki.
Ben size hak veriyorum ne deseniz doğru bende bu Sekil düşünüyordum ama araştırdıkça İnan’ın bu yasıma kadar duymadığım bilmediğim seyleri ögrendim ister istemez acaba mı dedim

Adet olduysanız sorun yoktur zaten kan testi kesin sonuç verir de ben bu konulara ciddi gıcık olmaya başladım. Arkadaşım sonrasında bu kadar psikoloji bozacak raddeye gelecek derecede kafayı yiyosaniz sürtüsmeyin kimseyle. Sürekli ya zar diktirme ya sürtüşmeden hamile kalma mevzuları. Arkasinda duramayacaginiz şeyler YAP MA YIN! Sizin nezdinizde genel olarak söylemiş olayım. Forumun en uzun sayfalarca yorum alan konuları zar ve sürtüşme ya hu. Yıl olmuş 2019 tobe tobe

Gerçekten doğru söylüyorsunuz sacmalık ama ister istemez kafaya takılıyor ben bilmezdim beta hcg nin yanlış negatıf sonuç verdiğini yada gebeyken adet görüldüğünü yada zevk suyundan hamile kalındığını falan hepsini sitelerde okudum gördüm

Gerçekten doğru söylüyorsunuz sacmalık ama ister istemez kafaya takılıyor ben bilmezdim beta hcg nin yanlış negatıf sonuç verdiğini yada gebeyken adet görüldüğünü yada zevk suyundan hamile kalındığını falan hepsini sitelerde okudum gördüm

Hepsi doğru ama birinden biri seker. Hepsi aynı anda olmaz. Yoksa hamileyken adet olan da var. Kan sonucu yanlış çıkan da ve zevk suyundan hamile kalan da. Ama hepsi aynı anda olmaz dediğim gibi. Fakat mevzu bu değil. Düşün 1 saat seviştin keyif aldın. 3 aydır izidrap çekiyorsun. Degdi mi. Yapma işte. Bedeli verdiği keyiften fazlaysa uzak dur. Bu sana bi abla tavsiyesi olsun

Bu yazdıklarının hepsi istisnaa . Sürtüşme hamilelik ardına iç çamaşırıyla umarım trolldür bu yazdıklarınız 😂 öyleyse evet komik güldük eğlendik ama eğer ciddiysen ki bence yani umuyorum değilsindir böyle bilşey olamaz adet görmüssün ilaçlada olsa kanda bakılmış eee tatlım? Kendinle zorun ne 5 aydır korunmuyorum henüz hamile değilim. İnsanlar aylarca yıllarca uğraşıyo sen leylekler sürtünmeyle minik bi mucizeyi karnına koyuyo diye düşünüyosun heralde. 👋 kibledim kuzuuu

Hepsi doğru ama birinden biri seker. Hepsi aynı anda olmaz. Yoksa hamileyken adet olan da var. Kan sonucu yanlış çıkan da ve zevk suyundan hamile kalan da. Ama hepsi aynı anda olmaz dediğim gibi. Fakat mevzu bu değil. Düşün 1 saat seviştin keyif aldın. 3 aydır izidrap çekiyorsun. Degdi mi. Yapma işte. Bedeli verdiği keyiften fazlaysa uzak dur. Bu sana bi abla tavsiyesi olsun
Kesinlikle öyle psikoloji denen birsey kalmadı

Benim bildiğim kadarıyla bu testler yanlış negatif çıkarmıyor. Yanlış pozitifi çok duydum ama yanlış negatifi hiç duymadım da görmedim de. Kan testine o kadar hakim değilim ama idrar testlerinin asla yanlış negatif çıkarmadığından eminim, prospektüslerinde de yazar zaten. Bir de benim ilişkinin üzerinden bir hafta geçmişken vücudumun hamileliğe hazırlanmakta olduğunu görmüştü doktorum ultrasonda. Sizde olsa şimdiye kadar kese görünmüş olurdu, hatta önümüzdeki haftalarda kalbini dinleyip cinsiyetini öğrenecek olurdunuz. Tekme içinse bir 2-3 ayınız olurdu önünüzde en az. Böyle telaş yapana kadar hafta hafta gebeliğin nasıl olduğunu bir öğrenin bence. Daha ilişkinin üzerinden bir hafta geçmeden midem bulanıyor diye tutturan arkadaşım vardı :KK53: ona aynısını önerdim şimdi öyle saçmalamıyor. Kendi vücudunuzu ve olası bir gebelikte olacak gelişmeleri öğrenmek saçma sapan panikleri engelliyor. Genel olarak düzensizse adetiniz muayene olup tedavinizi olun ben de 35 günde bir regl olur üç ay olmadığım zamanlar olurdu, tedavi olmazsanız aktif cinsel hayatınızın olduğu her ayı böyle stres içinde geçirirsiniz. Yalnız kendi tecrübemle söylüyorum tamamen, asla ilişki için psikolojik olarak hazır görünmüyorsunuz. Ben de ilk gerçek erkek arkadaşımla böyle aceleyle zorlamıştım kendimi karşılıklı sorunlar sonrası (bende vajinismus onda aşırı erken boşalma) ayrıldık. 6 ay sonra şimdiki erkek arkadaşımla yaşayabildiğimde anladım öncesinde hazır olmadığımı.

Yahu millet icine olukla birakiyor da kalamiyor kaldi ki damlasi gelmemis, zevk suyu mu ? :) kuzum sakin kal aksi halde antidepresan verirler.Hem kendini niye riske atiyosun ettigin masrafa kaybetmek uzere oldugun psikolojine yazik

Back
X