Benim bildiğim kadarıyla bu testler yanlış negatif çıkarmıyor. Yanlış pozitifi çok duydum ama yanlış negatifi hiç duymadım da görmedim de. Kan testine o kadar hakim değilim ama idrar testlerinin asla yanlış negatif çıkarmadığından eminim, prospektüslerinde de yazar zaten. Bir de benim ilişkinin üzerinden bir hafta geçmişken vücudumun hamileliğe hazırlanmakta olduğunu görmüştü doktorum ultrasonda. Sizde olsa şimdiye kadar kese görünmüş olurdu, hatta önümüzdeki haftalarda kalbini dinleyip cinsiyetini öğrenecek olurdunuz. Tekme içinse bir 2-3 ayınız olurdu önünüzde en az. Böyle telaş yapana kadar hafta hafta gebeliğin nasıl olduğunu bir öğrenin bence. Daha ilişkinin üzerinden bir hafta geçmeden midem bulanıyor diye tutturan arkadaşım vardı

ona aynısını önerdim şimdi öyle saçmalamıyor. Kendi vücudunuzu ve olası bir gebelikte olacak gelişmeleri öğrenmek saçma sapan panikleri engelliyor. Genel olarak düzensizse adetiniz muayene olup tedavinizi olun ben de 35 günde bir regl olur üç ay olmadığım zamanlar olurdu, tedavi olmazsanız aktif cinsel hayatınızın olduğu her ayı böyle stres içinde geçirirsiniz. Yalnız kendi tecrübemle söylüyorum tamamen, asla ilişki için psikolojik olarak hazır görünmüyorsunuz. Ben de ilk gerçek erkek arkadaşımla böyle aceleyle zorlamıştım kendimi karşılıklı sorunlar sonrası (bende vajinismus onda aşırı erken boşalma) ayrıldık. 6 ay sonra şimdiki erkek arkadaşımla yaşayabildiğimde anladım öncesinde hazır olmadığımı.