Kızlar lütfen bilgilerinizi bu durumla ilgili paylaşır mısınız

Benim bildiğim kadarıyla bu testler yanlış negatif çıkarmıyor. Yanlış pozitifi çok duydum ama yanlış negatifi hiç duymadım da görmedim de. Kan testine o kadar hakim değilim ama idrar testlerinin asla yanlış negatif çıkarmadığından eminim, prospektüslerinde de yazar zaten. Bir de benim ilişkinin üzerinden bir hafta geçmişken vücudumun hamileliğe hazırlanmakta olduğunu görmüştü doktorum ultrasonda. Sizde olsa şimdiye kadar kese görünmüş olurdu, hatta önümüzdeki haftalarda kalbini dinleyip cinsiyetini öğrenecek olurdunuz. Tekme içinse bir 2-3 ayınız olurdu önünüzde en az. Böyle telaş yapana kadar hafta hafta gebeliğin nasıl olduğunu bir öğrenin bence. Daha ilişkinin üzerinden bir hafta geçmeden midem bulanıyor diye tutturan arkadaşım vardı :KK53: ona aynısını önerdim şimdi öyle saçmalamıyor. Kendi vücudunuzu ve olası bir gebelikte olacak gelişmeleri öğrenmek saçma sapan panikleri engelliyor. Genel olarak düzensizse adetiniz muayene olup tedavinizi olun ben de 35 günde bir regl olur üç ay olmadığım zamanlar olurdu, tedavi olmazsanız aktif cinsel hayatınızın olduğu her ayı böyle stres içinde geçirirsiniz. Yalnız kendi tecrübemle söylüyorum tamamen, asla ilişki için psikolojik olarak hazır görünmüyorsunuz. Ben de ilk gerçek erkek arkadaşımla böyle aceleyle zorlamıştım kendimi karşılıklı sorunlar sonrası (bende vajinismus onda aşırı erken boşalma) ayrıldık. 6 ay sonra şimdiki erkek arkadaşımla yaşayabildiğimde anladım öncesinde hazır olmadığımı.
Evet kesinlikle hazır Değilim bu seyden bu kadar etkileniyorum da kaldı ki onu yaşasam ne halde olurum İnan’ın bilmiyorum

Evet kesinlikle hazır Değilim bu seyden bu kadar etkileniyorum da kaldı ki onu yaşasam ne halde olurum İnan’ın bilmiyorum
Bu kadar güzel ve keyifli bir şeyin paikolojinizi bu denli bozması çok üzücü. Hazır olmadığınız hiç bir şeyi yapmayın. Partneriniz ısrarcı olursa da onunla olan ilişkinizi tekrar değerlendirin.

Kibledim, inanmadım çünkü.

Eğer konu gerçekse bu kadar cahil olduğunuza da inanamadım.
Birleşme yok, çamaşır var, boşalma yok.
Ama gebelik ihtimali var öyle mi?
Üstelik 3 kez kanda bakılmasına rağmen.
Bu kadar bihaberseniz bu işlerden, cinsellik yaşamayacaksınız.
Korunun diyeceğim ama zaten bişey yapmamışsınızki.
Kiz kadin zaten en etkili yontemle korunuyor. Çamaşırla 😂 Ben de uzun muddet bebeme kardes dusunmuyorum. En iyisi bu yontemle korunmak. Tabi spermlerin camasir delici gucu yoksa 😂
Şakası bir yana keske halkimiz üreme konusunda ekstra bilinclendirilse. Vaziyet kötü valla 😂😂

Zayifsaniz aort damarı karninizda hissediyorsunuzdur.Üç çocuk dogurdum hicbirinin kalbini elimle hissetmedim

Yaaa erkek arkadasimla iliski yasadim ve korunuyordum o ay adette oldum erken geldi hatta bu ay 40 gun oldu olmak bilmedim nette bakiyorum hamilelik belirtim yok ama yine de insan bi tedirgin oluyor. Bende gece ruyamda karnima elimi koyup bebegi hissetmistim ve ruyada kafayi yiyiyordum. Nasil boyle bisey yaptim diye. Uyanir uyanmaz hemen gidip test yaptiedin ki ertesi gunde hasta olmustum. 🙈🙈🙈 Size gelince 2. Meryem Ana gibi bisey olur sizinki.

Bu konuyu bu denli takıntı haline getiren birisinin hayatın geri kalanında sorunları ile başa çıkabilen ,mutlu ,huzurlu bir kadın olabileceğini düşünmüyorum. Bu gün bu gundeminize girmiş ,yarın başka bir konu aylarca sizi başka birşeyi düşünemez hale getirir. Ben bir ruh sağlığı uzmanına da başvurmanizi tavsiye ederim.

Yalancı gebelik diye bir şey var duydunuz mu hiç?

Bebek ilk oluştuğunda anca fasulye tanesi kadar olur ne tekmesi ahaha 😂😂

Yaaa erkek arkadasimla iliski yasadim ve korunuyordum o ay adette oldum erken geldi hatta bu ay 40 gun oldu olmak bilmedim nette bakiyorum hamilelik belirtim yok ama yine de insan bi tedirgin oluyor. Bende gece ruyamda karnima elimi koyup bebegi hissetmistim ve ruyada kafayi yiyiyordum. Nasil boyle bisey yaptim diye. Uyanir uyanmaz hemen gidip test yaptiedin ki ertesi gunde hasta olmustum. Size gelince 2. Meryem Ana gibi bisey olur sizinki.
:)) 2. meryerm ana iyiymiş
siz hangi yöntemle korunuyorsunuz, test yaptıracak kadar riskli bir durum mu vardı?

İçini ferah tut canım böyle bir şey olsa bu bir mucize olur.

Adet öncesi yumurtalıkların hareketini hissediyorsun sakın ol dicem ama 9 ay boyunca kan testi yaptıracak gibi görünüyorsun... :KK69:

Ben kızımın ilk tekmelerini 15 haftalıkken hissetttim en erken 12 haftalıken olabileceğini söylüyorlar... Yani bu demektir ki 3.5 4 aylıktan sonra o da anca yani... Habu arada ilk tekmeler gerçkten his net tekme adını koyamıyorsun .. Neyse.. Sen 2 ayda tekme diyorsan bence psikiyatriye git.. Zahideye bi adam çıktı içimdeki parazitleri patlatmam lazım deyip dersini çimdikleyip duruyodu.. Allah yardımcınız olsun

Ben kızımın ilk tekmelerini 15 haftalıkken hissetttim en erken 12 haftalıken olabileceğini söylüyorlar... Yani bu demektir ki 3.5 4 aylıktan sonra o da anca yani... Habu arada ilk tekmeler gerçkten his net tekme adını koyamıyorsun .. Neyse.. Sen 2 ayda tekme diyorsan bence psikiyatriye git.. Zahideye bi adam çıktı içimdeki parazitleri patlatmam lazım deyip dersini çimdikleyip duruyodu.. Allah yardımcınız olsun

Konu dışı ama ilk hareketleri nasil birşey. 16.haftaya geldik benim tek hissettigim karnimın şiş olması.

Yıl olmuş 2019 hala böyle sorular gelmesi gerçekten ilginç. Böyle birşeyin olması mümkün değil. Seninki psikolojik başka birşey değil. Gönlünü ferah tut. Adet gecikmen içinde bi doktora git

İki gebeliğimde de ilk tekmeyi hissettiğimde 18 haftalık falandı. Maşallah sizin minik bayağı hızlıymış 😂

Back
X