amin canım inşallah sözleşmeli evlilik yapmadan hayırlı bir kısmetle gelir
ev arkadaşı yokmuydu çokmu uzaktı size
ama ben şimdiye kadar iki kişiyi duydum sözleşmeli evlilik yapıp kendi ailelerinin yanına gittiler bi tanesini adam boşamak istememiş yine para istemiş diğerindede problem olmamış
aslında annenin bir rahatsızlığı varsa ablanın bulunduğu yerde bunun tedavisi yoksa bunu mazeret gösterip gidebilir diye biliyorum yalnız ablanın bulunduğu yerdeki doktarların onayı gerekiyor
Allah yardımcınız olsun
Evet canım biz bunu denedik, ama olmadı kabul eidlmedi sürekli ağlıyor burda hepimizi perişan ediyo. Olduğu yerde ev arkadaşı olabilcek kimse kalmadı 4 kız arkadaşı vardı hepsinin tayini çıktı bi ablam kaldı geriye son bir yıldır da pek iyi şeyler yaşamadı onları buraya yazmak istemiyorum.
yalnız yaşamak bayanları olumsuz yonde daha çok etkiliyo demekki ben bunu anladım
çilekcimm düşünsenee..
işten eve geliyorsunnn yemek kokusu yok..içerden sana bakan bir çift göz yok..
kadın dedğin ölee her daim arkadaşlarınada takılamıyorrr..birgün ikigün gezersin sonraa..yanlızz evdesinn..
ses yok yemek yok...ne bileyimm bana ürkütücü geliyorr...
bu yüzdende kaldıramıyoruz sanırımm..
canımm kıyamam...
kendisi çalışıp çabaamış bir meslek sahibi olmuşş..
dediğin gibi kime ne akdar güvenebilirsin bu devirdee..
çok zor bir insana böle konularda güvenmekk...
keşkee dediği gibi biri çıksada evlenseler tayini çıkıncaa boşansalarr ama çok zorr..
dediğin gibi akrşısına iyi bir kısmet çıkarr...
herşeyi yoluna koyarr..allah yardımcınız olsunn..
Canım kadrolu öğretmen bu 5. yılı bu kadar sabrettim biraz daha sabrediyim diyo Ankaraya gelebilmesi için puan yapması lazım 25 tercih yaptı ankara olmuocanım ankara bu yaa vize lazım değilki neden sözleşmeli evlilik yapma gereği duyuyor onu anlamadım yani alsın valizini çıksın gelsin yanınıza
aman sözleşmeli evlilikle sıkıntımdan kurtulayım ailemle olayım derken daha büyük sorun almasın başına ..bence gerek yok uygun bir eş kendi beğenip istediği daha iyi olur .......neler duyuyoruz Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?