- 31 Ocak 2022
- 38
- 5
- 6
- Konu Sahibi Buseeligamze
-
Evet az öncede açmışsınız aynı konuyu.bu arada aynı konu mu ya gerçekten okumamışsınız bile insanlar çaresizce birşey soruyor belki bilen vardır diye ayıp gerçekten size
Nasıl bir arkadaşlıksa adet günleriniz, pembe akıntılarınız falan hep aynı. İşte best friendsssssbunu kendim için yazdım arkadaşım test yaptırdı öğün negatif iyi okuyun sprial var yazıyor diğerlerini arkadaşım için diye söylemiştim çok kiricisiniz
Ya gerçekten anlamıyorum neden insanları aptal durumuna düşürmeye çalışıyorlar?Nasıl bir arkadaşlıksa adet günleriniz, pembe akıntılarınız falan hep aynı. İşte best friendsssss
Hayır sanki devlet sırrı, ifşa olacak bir durum da yok. Bize ne milletin pembe akıntısından, kahverengi bilmem nesinden. Bir sürü konu açılıyor öyle zaten.Ya gerçekten anlamıyorum neden insanları aptal durumuna düşürmeye çalışıyorlar?
Hayır eninde sonunda patlıyolar da zaten buradaki insanlar aptal değil yani.
Komik duruma düşenler kendileri haberleri yok.
Evet az öncede açmışsınız aynı konuyu.
Aynı konuyu açmak yasak.
Ve sizin belirtilerinizle arkadaşınızın ki aynı ne hikmetse.
gerçekten mi çok araştırdım çok sevindim bu yoruma sprialim var benim dış gebelik olabilir dediler çok korktum sağlık ocagindaki ebeye söyledim yarın gel kan ver dedi regl oldum sandım zaten ilk kahverengi sonra açık pembe sonra kanama oldu bir gün resmen pihtisiz koyu kanama sonra yine kahverengi 3 gün sürdü bitti bugün 4.gün gelen giden yok inşallah normaldir teşekkür ederim yorumunuz içinRegl oluyor olabilirsinz bence bazi aylar böyle olabiliyor
Benim bazi aylar oyle oluyor . Ben hiç doğum yapmadim korunmuyorum da ama yinede oluyor.Maalesef öyle ya insanlar bazen önyargı li oluyor üzüyorlar ama kimse zaten keyfinden yazmiyor buraya her problemimizi herşeyimizi doktora danisamiyoruz deneyimleyenler daha iyi olur bazen.gerçekten mi çok araştırdım çok sevindim bu yoruma sprialim var benim dış gebelik olabilir dediler çok korktum sağlık ocagindaki ebeye söyledim yarın gel kan ver dedi regl oldum sandım zaten ilk kahverengi sonra açık pembe sonra kanama oldu bir gün resmen pihtisiz koyu kanama sonra yine kahverengi 3 gün sürdü bitti bugün 4.gün gelen giden yok inşallah normaldir teşekkür ederim yorumunuz içininsanlar çok kırıcı olmuşlar
Benim bazi aylar oyle oluyor . Ben hiç doğum yapmadim korunmuyorum da ama yinede oluyor.Maalesef öyle ya insanlar bazen önyargı li oluyor üzüyorlar ama kimse zaten keyfinden yazmiyor buraya her problemimizi herşeyimizi doktora danisamiyoruz deneyimleyenler daha iyi olur bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?