Kızlar lütfen bir bakın panik durumdayım

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Yarın sınavım var aöf. Eşim uyuyor eczaneye gönderemiyorum değişik duygulara mı kapıldım bilmiyorum
Karnımda ağrı var adet olcam gibi wc ye gittiğimde hafif kan vardı ama pıhtı gibi değil adet oluyorum gibi ama göğüslere Şiş yok çikolata yeme isteği yok. Sol tarafımda kasık da biraz baskı var. Bugün akşama dogru 1 saat kadar daldım bir kalktım meyveye saldırdım ve şuanda uyurken midem bulanıyor hafif hafif birden aklıma geldi çocuk istemiyorum 4 senelik evliyim . Eşim korunuyor. Evde hiç test yok. Böyle belirtileri olur mu gebeliğin. Zehirlenmiş olamam zehirlenceğim birşey yemedim sınav stresi mi dedim kan geldi anne olmuşlar gebelik geçirmişler bir yanıtlarsa uyuyamıyorum

sınav stresi olabilir, benim de başıma bir kere gelmişti taaa ÖSS zamanı. Bir daha da olmadı öyle bir durum.
Bence daha da beklemeyin gidin güzelce uyuyun. Ciddi sıkıntı verecek bir durum yok, sınav stresinden iştahınız da artmış olabilir.

Adetiniz geciktimi ..öle hemenn zırtt diye canın bişi istenmiyo yada pırtt diyee miden bulanmıyo hamileligin ilk anlarinda ...

Pko var bende. Söylediğiniz şeyi bazen yaşıyorum. Evli değilim. Kasıkta hafif sancı ve peçeteye sildiğimde hafif bir leke geliyor bir hafta öncesinden.

Canım çikolata da istemiyo mu
Keşke hamilelik sadece çikolata isteğinden ibaret olsa
İnşallah başına gelsin anlarsın
Sakin ol önce bi testi yarın yapsan nolur ki
Eşini darlama yarın gşt sınavdan sonra al bi test yap
Sanki dünya batmış en son sen kalnışsın gibi bi tavır bu he

Kanama yerleşme kanaması olabilir. Eğer regl değilse. Ağrı reglde de olur. Test yapmadan bilemeyiz. Çikolata yeme isteği de her hamilelikte olmaz zaten ki aşerme için çok erken meyve yemek isteğini ona bağlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…