- 20 Nisan 2019
- 32
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi cemilebostan55
-
İhtimal var tabi adetin geçerse test yapdün erkek arkadaşımla ilişkiye girdik o korunuyodu sonra bana şapka kayıyo dedi bi baktım şapkanın içine içimdeyken boşalmış ve bana söylemeden devam etmiş sonra gitti çıkardı temizlenip geri gelmiş ne kadar süre öyle devam ettin dedim 1 dakika bile sürmedi kaydı zaten dedi sonra korunmadan devam ettik benim aklım takıldığı için içim rahat etmedi o gelmeden yeter bu kadar artık ben yoruldum dedim adetime daha 10 gün var hamile kalma riskim var mıdır sizce lütfen acil cevap verin çok korkuyorum
içime boşalmadı ama onun içine boşaldı sonra da yıkayıp geri geldi devam ettik sonra boşalmadı yarıda bıraktıkŞapka ne diye düşümdüm bir süreEğer yumurtlama dönemindeysen gebelik olabilir. Ertesi gün hapı alabilirsin.
bundan önceki hastalığım 29 marttı ondan önceki de 2 marttı yumurtlama döneminde miyim ben hesaplayamıyorumŞapka ne diye düşümdüm bir süreEğer yumurtlama dönemindeysen gebelik olabilir. Ertesi gün hapı alabilirsin.
Evet ama penis içinde boşalmadan sonra sperm kalabilir. Bu da gebeliğe yol açabilir. Kesinlikle istemiyorsan ertesi gün hapını eczaneden alabilirsin.içime boşalmadı ama onun içine boşaldı sonra da yıkayıp geri geldi devam ettik sonra boşalmadı yarıda bıraktık
hap kullanmak istemiyorum hamilelik olasılığım yüksek değilse adetimi beklemek istiyorum 10 gün var yoksa çok geç mi olur benim içinEvet ama penis içinde boşalmadan sonra sperm kalabilir. Bu da gebeliğe yol açabilir. Kesinlikle istemiyorsan ertesi gün hapını eczaneden alabilirsin.
Hap kullanmak istemiyorsan 10 gün kabusla yaşarsın cici kızhap kullanmak istemiyorum hamilelik olasılığım yüksek değilse adetimi beklemek istiyorum 10 gün var yoksa çok geç mi olur benim için
Cok mantıklıbirlikte oluyorsunuz sonra korkuyorsunuz
korkacaksanız yapmayın
hamile kalmak istiyorum diye bi şey mi dedim acaba nerenizden okuyosunuzHamile kalmak istiyorum. Şapka kaydı tam korunamadık. Ertesi gün hapı almam. Ama hamile de kalamam. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Terbiyesizliğin lüzumü yok. Gözümle okuyorum. Otomatik düzeltme ile yanlış yazmış klavye fark etmemişim.hamile kalmak istiyorum diye bi şey mi dedim acaba nerenizden okuyosunuz
birlikte oluyorsunuz sonra korkuyorsunuz
korkacaksanız yapmayın
hanımefendi terbiyesizliği yapan ilk sizsiniz görmede sıkıntınız varsa tanıdığım iyi göz doktorları var size yönlendirebilirim iyi günlerTerbiyesizliğin lüzumü yok. Gözümle okuyorum. Otomatik düzeltme ile yanlış yazmış klavye fark etmemişim.
Kibhanımefendi terbiyesizliği yapan ilk sizsiniz görmede sıkıntınız varsa tanıdığım iyi göz doktorları var size yönlendirebilirim iyi günler
Evet ama penis içinde boşalmadan sonra sperm kalabilir. Bu da gebeliğe yol açabilir. Kesinlikle istemiyorsan ertesi gün hapını eczaneden alabilirsin.
Arkadaşı yargılamak size düşmez.EVLİLİK YOK İLİŞKİYE GİRİYOR ĞSTELİK Bİ DE HAMİLE KALMAYA CALISIYOR BİLİNÇSİZ GENÇLİK KORKUYORSANIZ YEMEYİN O HALTLARI ARKADAŞ VEY GENÇLİĞİN HALİNE VAYYY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?