- 13 Aralık 2014
- 296
- 65
- 98
- Konu Sahibi cemilebostan55
-
Seni yargılamak bana düşüyor benim yargılamama laf ediyorsun öylemi ben fikrimi yazdım kimseyi ilgilendirmez işine bak byeArkadaşı yargılamak size düşmez.
Gördüğüm kadarıyla Münker de Nekir de değilsiniz.
Herkes kendi namusundan sorumludur.
Bağıran büyük harflerinizi de namus bekçiliğinizi de kendinize saklayın bir zahmet!
Seni yargılamıyorum bana yazdığın saygısız yoruma cevap veriyorum. Okuma yeteneğini geliştir lütfen.Seni yargılamak bana düşüyor benim yargılamama laf ediyorsun öylemi ben fikrimi yazdım kimseyi ilgilendirmez işine bak bye
bunu biz nerden bilelim ? te allam ya belki 21. günde yumurtuyosunhap kullanmak istemiyorum hamilelik olasılığım yüksek değilse adetimi beklemek istiyorum 10 gün var yoksa çok geç mi olur benim için
bide üstüne devam ediyolarbirlikte oluyorsunuz sonra korkuyorsunuz
korkacaksanız yapmayın
OLUR ABLACIMSeni yargılamıyorum bana yazdığın saygısız yoruma cevap veriyorum. Okuma yeteneğini geliştir lütfen.
Ayrıca fikrini de beni alıntılayarak yazma. Yazarsan da cevap verdiğimde liseli tripleriyle ağlama.
Şapka nedir?dün erkek arkadaşımla ilişkiye girdik o korunuyodu sonra bana şapka kayıyo dedi bi baktım şapkanın içine içimdeyken boşalmış ve bana söylemeden devam etmiş sonra gitti çıkardı temizlenip geri gelmiş ne kadar süre öyle devam ettin dedim 1 dakika bile sürmedi kaydı zaten dedi sonra korunmadan devam ettik benim aklım takıldığı için içim rahat etmedi o gelmeden yeter bu kadar artık ben yoruldum dedim adetime daha 10 gün var hamile kalma riskim var mıdır sizce lütfen acil cevap verin çok korkuyorum
PREZERVATİF OLSA GEREK :)))Şapka nedir?
Evet hamilesiniz tabi ki, istiyor muydunuz?MERHABA DUN TEST YAPTIM İKİ ÇİZGİDE ÇIKTI DAHA SONRA HASTANEDE KAN TESTİ VERDİM BETA DEĞERİM 473.35 ÇIKTI BU NE DEMEK HAMILEYIM SANIRIM DİMİ KIZLAR :)
EVET BEKLİYORDUK TEŞEKKÜRLER :)Evet hamilesiniz tabi ki, istiyor muydunuz?
Hayırlı olsunEVET BEKLİYORDUK TEŞEKKÜRLER :)
TEŞEKKÜRLER ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN VE KESİNLİKLE STRES YAPMAYIN OLMAYINCA HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR..Hayırlı olsun
Benim var iki çocuğum teşekkür ederimTEŞEKKÜRLER ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN VE KESİNLİKLE STRES YAPMAYIN OLMAYINCA HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR..
BENİMDE BU İKİNCİ :) 3 YASINDA OGLUM VARBenim var iki çocuğum teşekkür ederim
Amin isteyenlere nasip etsin
KONUSMA MİRKETCİK NEDEN BULSTIN YINE BANA BENSIZ YAPAMIYORMUSUNAferin, otur
Olur ablacım diyince tutamadım kendimi. Yerini biliyorsun diye tebrik etmek istedimKONUSMA MİRKETCİK NEDEN BULSTIN YINE BANA BENSIZ YAPAMIYORMUSUN
DÜŞ YAKAMDAN KUZUM DÜŞ ARTIK SAL BENİ :)))Olur ablacım diyince tutamadım kendimi. Yerini biliyorsun diye tebrik etmek istedim
Olur ablacım diyince tutamadım kendimi. Yerini biliyorsun diye tebrik etmek istedim
[/QUOTE
Tamam hadi saldım çayıraDÜŞ YAKAMDAN KUZUM DÜŞ ARTIK SAL BENİ :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?