Ovulasyon testiyle gebelik öğrenmek için cok koyu çıkması lazımdıAdetime 4 gün var evde ovulasyon testim vardı yaptım çift çizgi çıktı böyle gebelik öğrenen varmı ?
Çok koyu değilmi aşkımOvulasyon testiyle gebelik öğrenmek için cok koyu çıkması lazımdı
Yumurtladım mı acabaOvulasyon testiyle gebelik öğrenmek için cok koyu çıkması lazımdı
Tam olarak bilmiyorum ama burda okuduğuma göre iki çizginin de ayni koyulukta olması gerekiyorÇok koyu değilmi aşkım
Evet adetim 28/29 günde bir adet oluyorum en son adet tarihim 1 aralıkcanım ben ovülasyan testi ile öğrenmiştim istersen gebelik testi yap birde adeti yakın koyu çıkmış
o zaman test yapsanız belli olurEvet adetim 28/29 günde bir adet oluyorum en son adet tarihim 1 aralık
Ümitlenmekte istemiyorum ya 1 bucuk yıllık evliyim valla yoruldum inano zaman test yapsanız belli olur
Ben varım canım şimdi kucğımda uyuyorAdetime 4 gün var evde ovulasyon testim vardı yaptım çift çizgi çıktı böyle gebelik öğrenen varmı ?
Ay inşallah abla dua et bende bekliyorumBen varım canım şimdi kucğımda uyuyorerken gebelik testinde de belli belirsiz çıkmıştı...hemen kan ver folikasit başla bence
Allah isteyen herkese nasip etsinbenim 3 yıl olucak ümidini yitirme canım ben o öğrendiğim gebelik te dış gebelik geçirdim tüpüm alındı ameliyatla bir umuttur hala bekliyorum en hayırlı vakitte rabbim bize nasip etsin inşallah :)
Aminde kız senin yaşın kaç ayyy yaşlı hissettim kendimiAy inşallah abla dua et bende bekliyorum
Yok kan 4/5 gün önce vermiştim 1.20 çıktı evde vardı yapıyım dedim 25 yaşındayımAminde kız senin yaşın kaç ayyy yaşlı hissettim kendimikan verdin mi
Aksine t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkıyor gebelikteTam olarak bilmiyorum ama burda okuduğuma göre iki çizginin de ayni koyulukta olması gerekiyor
Sonuç olarak teste göre gebelik yokAksine t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkıyor gebelikte
sürecimiz aynı gidiyor regl günlerimiz bile aynıÜmitlenmekte istemiyorum ya 1 bucuk yıllık evliyim valla yoruldum inan
Napcaz kız bizsürecimiz aynı gidiyor regl günlerimiz bile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?