- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 33
- 29
insallah aynı zamanda gebe kalıp bu kez hamile sayfalarında denk gelirizNapcaz kız biz
Test yapsam mı bilmiyorum korkuyoruminsallah aynı zamanda gebe kalıp bu kez hamile sayfalarında denk geliriz
bende yapmaya korkuyorum gecikmesini bekliyorm sende bekle..Test yapsam mı bilmiyorum korkuyorum
Erken gebelik testi yaptım dayanamadım negatifbende yapmaya korkuyorum gecikmesini bekliyorm sende bekle..
Canim erken olduğu içindir üzülme benimde ilk yaptığım da negatifti 3 gün sonra pozitif olduErken gebelik testi yaptım dayanamadım negatif
Bekliyorum aşkım regl gününüCanim erken olduğu içindir üzülme benimde ilk yaptığım da negatifti 3 gün sonra pozitif oldu
Güzel haberler alın bize de söyleyinBekliyorum aşkım regl gününü
İnşallah canım dua etGüzel haberler alın bize de söyleyin
Kimyasal nasıl oluyorbende kimyasalda negatif cıkıyordu regl 1 hafta sonra görmüştüm pozitifi
İnşallah vardır canım istiyorsan.Bende geçende yaptım adetim gecikmişti buna benzer bir sonuç çıktı ama gebelik testim negatifAdetime 4 gün var evde ovulasyon testim vardı yaptım çift çizgi çıktı böyle gebelik öğrenen varmı ?
Tam oluşmadan düşüyorKimyasal nasıl oluyor
Çişi emen kısım daha koyu olması lazım c gibi c de ondan daha silik olması lazım diye biliyorumAdetime 4 gün var evde ovulasyon testim vardı yaptım çift çizgi çıktı böyle gebelik öğrenen varmı ?
Regle 3 gün kaldı ovulasyon hep pozitif yani yumurtluyormuyum acaba dün ile bugunÇişi emen kısım daha koyu olması lazım c gibi c de ondan daha silik olması lazım diye biliyorum
Tam pozitif sayılmaz internette araştırdığım kadarıyla regl dönemi yaklaşan kişilerin lh hormonu atarmış, gebe olan kişilerin idrarın yapıldığı yer yani t, c kadar koyu c'ninde hafif silik olması gerekiyormuşRegle 3 gün kaldı ovulasyon hep pozitif yani yumurtluyormuyum acaba dün ile bugun
Bende 27 canım... Tekrar kan verdin miYok kan 4/5 gün önce vermiştim 1.20 çıktı evde vardı yapıyım dedim 25 yaşındayım
Gebelik olabilir HCG test yap kanda ver bence yeniyıl müjdesi olabilirRegle 3 gün kaldı ovulasyon hep pozitif yani yumurtluyormuyum acaba dün ile bugun
Reglim 29 unda olmam lazım kaset test negatif çıktıGebelik olabilir HCG test yap kanda ver bence yeniyıl müjdesi olabilir
Hyırlısı olsun canım ama belirtinnvarsa farklı hissediyorsan en belirgin erken gebelik belirtisi uyku halidir takip et bekle geçsin tekrar yapReglim 29 unda olmam lazım kaset test negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?