- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Onun için biraz geç kaldım bence bu ay olmazsa öteki ay test alcam bu ay ne oldu anlamadımCanım ovulaston testi yapsana
Benim vücut ısım giderek düşüyor. Ümidim kalmadı.Ya inşallah olmayız bende de sarımtrak leke var azcık yani bakalım yarınla 4 gün gecikicek ama yarın bi tesr yapmayı düşünüyorum
Yaptım canım 2 tane hemde negatifBenim vücut ısım giderek düşüyor. Ümidim kalmadı.
Ben de yaptim negatif. Ikimizin de bat ayni gündu. Ikimizde de yok herhalde bebek. Olsa iki katina cikardi deger. Şimdiye yukselip belli olmaz miydi?Yaptım canım 2 tane hemde negatif
Ya ben yumurtlamamı ovulasyonla öğrendim 2 hafta olmadı daha yani yumurtlama olalı adete yakın yumurtladım bu ay bakalım artık internette 7 ila 10 gün gecikincd yapın yazıyor testiBen de yaptim negatif. Ikimizin de bat ayni gündu. Ikimizde de yok herhalde bebek. Olsa iki katina cikardi deger. Şimdiye yukselip belli olmaz miydi?
Bende anlamadım valla adetim düzensiz olsa takmıcam ama gecikmez hiç ısı hakkında bi fikrim yokYaa inşallah ikinizde de bir mucize olur da çıkar sonradan.. Ama adetiniz geçtikten sonra testte çıkması lazımdı.. Bir de birşey soracağım bu vücut ısısı hakkında emin misiniz?? Yani illa ki yükseliyor mu?
Yaa inşallah ikinizde de bir mucize olur da çıkar sonradan.. Ama adetiniz geçtikten sonra testte çıkması lazımdı.. Bir de birşey soracağım bu vücut ısısı hakkında emin misiniz?? Yani illa ki yükseliyor mu?
Canım noldu adet oldunmuBen de yaptim negatif. Ikimizin de bat ayni gündu. Ikimizde de yok herhalde bebek. Olsa iki katina cikardi deger. Şimdiye yukselip belli olmaz miydi?
Hayir olmadim, belirtim de yok hiç. Bugün test de yapmadim negatif cikiyor diye. Noldu ben de bilmiyorum hiç.Canım noldu adet oldunmu
Ben yaptım yine negatif 2 gün daha geçsin kan testi yapmayı düşünüyorumHayir olmadim, belirtim de yok hiç. Bugün test de yapmadim negatif cikiyor diye. Noldu ben de bilmiyorum hiç.
Hangi marka senin testin?Ben yaptım yine negatif 2 gün daha geçsin kan testi yapmayı düşünüyorum
Dün yaptığım erken gebelik testiyle kaset testti bugünkide aynı kaset test markasına bakmadım ama dünkünden farklıHangi marka senin testin?
Gebelik şüpheniz varmıBu ay gecikmeli ay galiba bende olmadım hala
Bende artık gerildim belirsizlik yoruyor biliyosun. Arkadaşımın 1 gün gecikti adeti testte iki çizgide kopkoyu çıktı. Artık kendimi dinlemek istemiyorum sıkıldım yani olsa çıkardı diyorum testte çıkmıyor ama çıkmayanda varmış ne umutluyum ne umutsuz bakalım..Hayir olmadim, belirtim de yok hiç. Bugün test de yapmadim negatif cikiyor diye. Noldu ben de bilmiyorum hiç.
Yumurtlama günümü öncesini ve sonrasını değerlendirdim ama kasıklarım ağrıdı sonra geçti belim ağrıyor. 2 gün geciktim bugünüde sayarsam. Cumaya kadar olmazsam test yaparım diye düşünüyorumGebelik şüpheniz varmı
Aynen bende canım öyle yaptım 5 gün gecikti adetim sol kasık ağrısı ve sırt bel ağrısı varYumurtlama günümü öncesini ve sonrasını değerlendirdim ama kasıklarım ağrıdı sonra geçti belim ağrıyor. 2 gün geciktim bugünüde sayarsam. Cumaya kadar olmazsam test yaparım diye düşünüyorum
Ya okudum öyle şeyler hatta kan testi çıkmayıp 2 gün sonra çıkanda varmışNegatif çıktı demişsiniz ya ona örnek olarak görümcemin bi pozitif bi negatif çıkmış idrar testi bir hafta boyunca. Artık bir hafta geçince gitmiş kan vermiş. Yani yanlış çıkabiliyor. Seni umutlandırıp yanlış yönlendirmek istemem ama böyle bi durumda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?