Kızlar lütfen dua edin☺☺😚

Yaa inşallah ikinizde de bir mucize olur da çıkar sonradan.. Ama adetiniz geçtikten sonra testte çıkması lazımdı.. Bir de birşey soracağım bu vücut ısısı hakkında emin misiniz?? Yani illa ki yükseliyor mu?

Ben de yaptim negatif. Ikimizin de bat ayni gündu. Ikimizde de yok herhalde bebek. Olsa iki katina cikardi deger. Şimdiye yukselip belli olmaz miydi?
Ya ben yumurtlamamı ovulasyonla öğrendim 2 hafta olmadı daha yani yumurtlama olalı adete yakın yumurtladım bu ay bakalım artık internette 7 ila 10 gün gecikincd yapın yazıyor testi

Bende anlamadım valla adetim düzensiz olsa takmıcam ama gecikmez hiç ısı hakkında bi fikrim yok

Hayir olmadim, belirtim de yok hiç. Bugün test de yapmadim negatif cikiyor diye. Noldu ben de bilmiyorum hiç.
Bende artık gerildim belirsizlik yoruyor biliyosun. Arkadaşımın 1 gün gecikti adeti testte iki çizgide kopkoyu çıktı. Artık kendimi dinlemek istemiyorum sıkıldım yani olsa çıkardı diyorum testte çıkmıyor ama çıkmayanda varmış ne umutluyum ne umutsuz bakalım..

Aynen bende canım öyle yaptım 5 gün gecikti adetim sol kasık ağrısı ve sırt bel ağrısı var

Negatif çıktı demişsiniz ya ona örnek olarak görümcemin bi pozitif bi negatif çıkmış idrar testi bir hafta boyunca. Artık bir hafta geçince gitmiş kan vermiş. Yani yanlış çıkabiliyor. Seni umutlandırıp yanlış yönlendirmek istemem ama böyle bi durumda var

Ya okudum öyle şeyler hatta kan testi çıkmayıp 2 gün sonra çıkanda varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…