- 28 Mart 2020
- 21.803
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.680
- 598
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Katun benim de midem bulanmaya basladi. Ay ben bu kendini hamile sana psikolojimi boğucam simdi.Sabah aç karnına 9 10 arası gel dedi de ben perşembe gidiyim diyorum
Hâlâ adet olmadık şansımız var diyelimKatun benim de midem bulanmaya basladi. Ay ben bu kendini hamile sana psikolojimi boğucam simdi.
O koca bir yalan ya 7 8. Haftalarda var bulanti. Bir sürü doktorun videosunu izledim. Filmler işi şova dökmüş.Hâlâ adet olmadık şansımız var diyelimfilmlerde midesi bulanıp tuvalete koşan hamile oluyo bide pat diye bayılırlar
O koca bir yalan ya 7 8. Haftalarda var bulanti. Bir sürü doktorun videosunu izledim. Filmler
Yani belirtiler zamanla çıkıyor zaten ortayaO koca bir yalan ya 7 8. Haftalarda var bulanti. Bir sürü doktorun videosunu izledim. Filmler işi şova dökmüş.
Ümidimi tazelemek istemiyorum ben. Sonra yıkım oluyor.Yani belirtiler zamanla çıkıyor zaten ortaya
Hayırlısı artıkÜmidimi tazelemek istemiyorum ben. Sonra yıkım oluyor.
2 gündür beni de ateş basıyo bide bu havada. Ayrıca en ufak Bi iş yaptığımda yurudugumde nefes almakta cok zorlanıyorum Baska Bi sebebi mi var tıkanıyorum ter basıyo o anda başka bi saglık sorunu mu acaba5. Gun gecikmedeyim. 4 gundur negatif. Bugün test yapmak icimden gelmedi hiç. Hamilelik belirtim de yok adet belirtim de. Sadece vücut ısım düştü. Bu sebeple adet olcam hamile degilim diyebiliyorum ama ne gelen var ne giden.
Olabilir belirtisiz bile hamile kalanlar var. Bat gununu bekleyip testyapın. Insallah vardir2 gündür beni de ateş basıyo bide bu havada. Ayrıca en ufak Bi iş yaptığımda yurudugumde nefes almakta cok zorlanıyorum Baska Bi sebebi mi var tıkanıyorum ter basıyo o anda başka bi saglık sorunu mu acabaAdetime de 5 gün var umutlanmak istemiyorum bazen durumlardan dolayı bu ay tutacağını da zannetmiyorum ama olabilir mi diye e düşünmekten de kendimi alıkoyamıyorum.
İnşallah sizde de vardırOlabilir belirtisiz bile hamile kalanlar var. Bat gununu bekleyip testyapın. Insallah vardir
Aklindan cikar simdi bebeği. Varsa vardir Yoksa yoktan var edemeyiz sonucta kafan rahat bi 5 gun geçir bakalim. Sonra test yyaparsın.İnşallah sizde de vardırönceden burnum aksa bile belirtiye yorardım ama gün geçmeden belirtiler pek olmuyormuş. Göğüs agrısı akıntı haricinde. Onları da ben nerdeyse her ay adet öncesi yaşıyorum o yuzden acaba mı demiyorum sonu hüsran oluyor
Kesinlikle haklısınAklindan cikar simdi bebeği. Varsa vardir Yoksa yoktan var edemeyiz sonucta kafan rahat bi 5 gun geçir bakalim. Sonra test yyaparsın.
Ben elendim size başarılarAklindan cikar simdi bebeği. Varsa vardir Yoksa yoktan var edemeyiz sonucta kafan rahat bi 5 gun geçir bakalim. Sonra test yyaparsın.
Hadi yaa, ben de umudumu kestim artik. Ben de adet olsam cok iyi olacak. Atesim 35.9 bu atesle hamile olmadigima eminim.Ben elendim size başarılarhayatımda ilk kez adetim 6 gün gecikti ve sabah olmuşum
İnşallah olmazsın bakalım belli olmaz canımHadi yaa, ben de umudumu kestim artik. Ben de adet olsam cok iyi olacak. Atesim 35.9 bu atesle hamile olmadigima eminim.
Doktor 7 güne kadar gecikmesi normal dedi işte olmasaydım yarın kan vericektim 6.günün sabahı olmuşum nasip artıkHadi yaa, ben de umudumu kestim artik. Ben de adet olsam cok iyi olacak. Atesim 35.9 bu atesle hamile olmadigima eminim.
Umit etmicem ki sonra yıkılmayayim. Zaten umid edecek bir durum da yok vücut ısım cok düşük.Doktor 7 güne kadar gecikmesi normal dedi işte olmasaydım yarın kan vericektim 6.günün sabahı olmuşum nasip artık
Ben pek yıkılma yaşamadım sabah kalktım olmuşum wc ye gittim sonra uykuma devam ettimUmit etmicem ki sonra yıkılmayayim. Zaten umid edecek bir durum da yok vücut ısım cok düşük.
Gelecek aya insallah kuzumBen pek yıkılma yaşamadım sabah kalktım olmuşum wc ye gittim sonra uykuma devam ettimherşey Allahtan yapıcak bişey yok☺
İnşallah yazarım yineGelecek aya insallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?