Kızlar lütfen dua edin☺☺😚

Sen=ben su an. Olsa cikardi diyorum. Bir ay onceki konumda 10 gun gecikmeyle cift cizgi gorene rastladim. Bekliyorum oyle. Gelen giden yok, cift cizgi yok, ne adet belirtisi var ne bebek.

5. Gun gecikmedeyim. 4 gundur negatif. Bugün test yapmak icimden gelmedi hiç. Hamilelik belirtim de yok adet belirtim de. Sadece vücut ısım düştü. Bu sebeple adet olcam hamile degilim diyebiliyorum ama ne gelen var ne giden.
Normalde böyle gecikmelerin oluyo mu? Adetten önce benimde düşer vücut ısım hele ki kış günlerinde titrerim resmen. Biz genede hamile değilmişiz gibi düşünelim. Adet olursak üzülmeyiz

Normalde böyle gecikmelerin oluyo mu? Adetten önce benimde düşer vücut ısım hele ki kış günlerinde titrerim resmen. Biz genede hamile değilmişiz gibi düşünelim. Adet olursak üzülmeyiz
Gecikmezdim iste normalde. Ona şaşıyorum.
Evet degilim gibime geliyor zaten.

Belkide işte bel sırt ağrısı ateş basması özellikle geceleri sol kasığımda batma var ayağa kalkınca özellikle onun dışında bişey yok göğüslerde falan
Normal zamandaki atesini bilseydik keske. Ates ölçme cok guzel bir yöntem.
Benim de su an sag kasikta batma var az once de sol gogsumde agri oldu.

Ay hadi inşallah vardır bebiş. Bence sende kan testi yaptır canım idrarda çıkmıyor bizim demek ki geç döllenme oldu. Geçen ay tüm belirtileri yaşadım göğüslerim patlıcak gibi şişti uçları kahverengi oldu sık sık idrara çıkma ateş basması falan filan ama tam gününde adet oldum o yüzden belirtilere bakmamaya çalışıuorum da parmağım ağrısa hemen araştırıyorum acaba belirtimi diye kafayı yedik

Şuan yaptım batma oldu sol kasığımda doğruysa şayet

Eklentiler

• Screenshot_20201215-202736_Samsung Internet.webp
    32 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…