- 28 Mart 2020
- 21.803
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.680
- 598
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Sen=ben su an. Olsa cikardi diyorum. Bir ay onceki konumda 10 gun gecikmeyle cift cizgi gorene rastladim. Bekliyorum oyle. Gelen giden yok, cift cizgi yok, ne adet belirtisi var ne bebek.Bende artık gerildim belirsizlik yoruyor biliyosun. Arkadaşımın 1 gün gecikti adeti testte iki çizgide kopkoyu çıktı. Artık kendimi dinlemek istemiyorum sıkıldım yani olsa çıkardı diyorum testte çıkmıyor ama çıkmayanda varmış ne umutluyum ne umutsuz bakalım..
Bekliyelim bakalım stresten vücudum ve yüzüm sivilce döktü yaSen=ben su an. Olsa cikardi diyorum. Bir ay onceki konumda 10 gun gecikmeyle cift cizgi gorene rastladim. Bekliyorum oyle. Gelen giden yok, cift cizgi yok, ne adet belirtisi var ne bebek.
Demek ki erken çıkanların erken döllenme oluyorSen=ben su an. Olsa cikardi diyorum. Bir ay onceki konumda 10 gun gecikmeyle cift cizgi gorene rastladim. Bekliyorum oyle. Gelen giden yok, cift cizgi yok, ne adet belirtisi var ne bebek.
Tamam ben bekliyim 2 gün daha kan vericem
5. Gun gecikmedeyim. 4 gundur negatif. Bugün test yapmak icimden gelmedi hiç. Hamilelik belirtim de yok adet belirtim de. Sadece vücut ısım düştü. Bu sebeple adet olcam hamile degilim diyebiliyorum ama ne gelen var ne giden.
Normalde böyle gecikmelerin oluyo mu? Adetten önce benimde düşer vücut ısım hele ki kış günlerinde titrerim resmen. Biz genede hamile değilmişiz gibi düşünelim. Adet olursak üzülmeyiz5. Gun gecikmedeyim. 4 gundur negatif. Bugün test yapmak icimden gelmedi hiç. Hamilelik belirtim de yok adet belirtim de. Sadece vücut ısım düştü. Bu sebeple adet olcam hamile degilim diyebiliyorum ama ne gelen var ne giden.
Gecikmezdim iste normalde. Ona şaşıyorum.Normalde böyle gecikmelerin oluyo mu? Adetten önce benimde düşer vücut ısım hele ki kış günlerinde titrerim resmen. Biz genede hamile değilmişiz gibi düşünelim. Adet olursak üzülmeyiz
Kuzum 7 8. Haftalarda bulanti oluyor. Bulanti icin erken daha.Kızlar mide bulantınız varmı? Bende 2 gündür var bunuda üşütmeye bağlıyorumpamuk musun nesin BankacI26
Niye böyle ya üşüttüm herhalde şuan acayip bulanıyoKuzum 7 8. Haftalarda bulanti oluyor. Bulanti icin erken daha.
Gaz sancisi olabilir miNiye böyle ya üşüttüm herhalde şuan acayip bulanıyo
Belkide işte bel sırt ağrısı ateş basması özellikle geceleri sol kasığımda batma var ayağa kalkınca özellikle onun dışında bişey yok göğüslerde falanGaz sancisi olabilir mi
Normal zamandaki atesini bilseydik keske. Ates ölçme cok guzel bir yöntem.Belkide işte bel sırt ağrısı ateş basması özellikle geceleri sol kasığımda batma var ayağa kalkınca özellikle onun dışında bişey yok göğüslerde falan
Ay hadi inşallah vardır bebiş. Bence sende kan testi yaptır canım idrarda çıkmıyor bizim demek ki geç döllenme oldu. Geçen ay tüm belirtileri yaşadım göğüslerim patlıcak gibi şişti uçları kahverengi oldu sık sık idrara çıkma ateş basması falan filan ama tam gününde adet oldum o yüzden belirtilere bakmamaya çalışıuorum da parmağım ağrısa hemen araştırıyorum acaba belirtimi diyeNormal zamandaki atesini bilseydik keske. Ates ölçme cok guzel bir yöntem.
Benim de su an sag kasikta batma var az once de sol gogsumde agri oldu.
Şuan yaptım batma oldu sol kasığımda doğruysa şayetNormal zamandaki atesini bilseydik keske. Ates ölçme cok guzel bir yöntem.
Benim de su an sag kasikta batma var az once de sol gogsumde agri oldu.
Bu bana inandirici gelmedi be kuzumŞuan yaptım batma oldu sol kasığımda doğruysa şayet
Ben perşembe kan vericem 1 hafta oluyor gecikme artık sende istersen verBu bana inandirici gelmedi be kuzum
Eşim cok yogun çalışıyor ama versem olur aslinda.Ben perşembe kan vericem 1 hafta oluyor gecikme artık sende istersen ver
Ben evimde de değilim birde misafirim şuan sordum bugun doktora kimlik fotokopisi çek gel yaparız dediEşim cok yogun çalışıyor ama versem olur aslinda.
Sabah aç karnına 9 10 arası gel dedi de ben perşembe gidiyim diyorumBen evimde de değilim birde misafirim şuan sordum bugun doktora kimlik fotokopisi çek gel yaparız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?