bi deyim var ya,bırak sarhoşu yıkılana kadar gitsin,aynen bunu yap.erkekler özellikle arkadaşları sözkonusu ise asla kadının sözüne bakmaz.boşuna kendini yorma.ne zaman onlardan bi darbe görür o zaman aklı başına gelir.üzerine düştükçe inadına yapıcaktır.uğraşmasize şöyle anlatayım 6 yıllık evliyim.eşimle normal olarak dışardan bakıldığında herhangi bir problemim yok ama ben içten ve derinden ona karşı çok takıntılı ve güvensizim.herşeyinden şüpheleniyorum.son olarakta eşimin erkek arkadaşlarına taktım.ben 28 eşim ise 36 yaşında işinde gücünde bi adam.ama çok eski arkadaşları var görüşmesini ve konuşmasını istemediğim her telefon görüşmesini gördüğümde evde çok büyük kavgalar çıkıyor.ve 4 yaşında oğlumun yanında.ve görüşmesini istememin nedeni bu insanlar çok kez hapise girip çıkmış farklı nedenlerden dolayı.evlerine bakmayan kimisi bekar keyif verici maddeler kullanan işsiz güçsüz insanlar.ama eşimin çok eski dostalarıymış.aralarında geçmişten kalan silinmeyen dostlukları olduğunu ve ben ne dersem desem görüşüp konuşacağını söylüyor.ve hep kavga.bana bencil olduğumu onu anlamadığımı söylüyor.siz olsanın eşinizin bu tarzdan arkadaşları olsa ne yaparsınız..
bute cim. ne kadar istemiyorum dersen o kadar inatçı sanırım..
erkekler birşeyleri kendileri görmedikten sonra vazgeçemiyorlar malesef..
eşinle kavgalar çıkarmak yerine daha tatlı dille konuşsan..
misal veriyorum: benim hapise giren çıkan bağımlılık veren maddeler kullanan arkadaşlarım olsa tepkin ne olurdu diye sor ona..
.siz çok tepki verdikçe eşiniz arkadaşlarına daha çok yönelecektir..
birazda eşinize dram yapın:
çocuğumuz büyüyünce bu adamları mı babasının dostları bilecek? bu insanlarımı örnek olacak kendine..gibi olayı çocuğa da bağlayabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?