kızlar Lütfen düşüncelerinize çok ihitiyacım var.siz olsanız

• Konu Sahibi Konu Sahibi bute
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün çok kötü kavga ettik en sonunda babama söyleyeceğimi ve ailemin gözünden düşeceğini söyledim.ve dün onların yanına uğradı göz göre göre bana gitmedim diye yalan söyledi.birbirimize girdik.ama yine babama söyleyemedim.söylersem işlerin daha büyüyeceğinden korktum.biz affetsekte babam onu bidaha affetmezdi.çünkü bakıldığında eşim dışardan iş adamı görünümündedir.ailemdede herkesin her işine koşar.kimse bu tarz arkadaşları olduğunu bilmez.eşim yani onlara göre dört dörtlük bir insandır.dğn en sonunda ya ben ya arkadaşların dedim saçmalama diye bağırdı bana..birde beni suçlu çıkardı bahane arıyormuşum kavga için.onlar onun yeni değil 25 senelik arkadaşıymış.silip atamazmış.onu ilgilendirmezmiş arkadaşlarının ne olduğu ve ne yaptığı o işine bakarmış falan gibi konuşmalar.ama ben işte çok mu takıntı yaptım çok mu abarttım bilmiyorum selam vermesini bile istemiyorum.sen nedersen de ne yaparsan yap konuşurum dedi.tabi kavga iyice büyüdü.napıcam şimdi bilmiyorum

senin yaptığının aynsınıklava:

canım benim eşimin de 17 yıllık 3 tane arkadaşı var ikisi evlenmemize çok karşı çıktı biz çıkarken bir tanesi yanımda küfürlü konuştu diye eşim onunla daha az görüşmeye başladı çünkü çoğunlukla benimle birlikteydi
diğeri de uzun süre çok sorun oluşturdu son derece sorumsuz evli ve çocuklu olduğu halde evin çok geç giden arada çapkınlık yapmaya kalkan bir adamdı ilk tanıştığımız andan itibaren sürekli benle tartışma çıkarmaya kalktı, evlendikten sonra da eşimin geç gelmesini istemediğimi bildiği için sürekli bir iş bahanesi uydurup eşimin eve geç gelmesini sağladı bir kaç kere biz kavga ettik eşimle, beni daha yeni çıkarken eşimin annesine kötülemiş sonradan haberim oldu eşimin haberi yoktu, arkamdan eşime konuşmaya kalktı eşim terslemiş en son bir de eşimin bir işini baltalayacak bişi yaptı en sonunda ben de beni annesine kötülediğini söyleyince eşim görüşmeme kararı aldı
ama ben bu süre içinde hep tabi ki görüşceksin kaç yıllık arkadaşın ama erken gel dedim bişi anlatırsa dinledim kötü düşünme dedim vesaire ama bu arada arkadaşının tüm hatalarını da tek tek yüzüne vurdum sonunda çabalarım sonuç verdi iki buçuk yıldır evliyim son 3 aydır görüşmüyorlar fazla ama çok sevdiği bir arkadaşı olduğu için ince ince işledim eşimi
tavsiyem sakın görüşme deme tek tek ele al arkadaşlaını hatalarını görmesinisağla evde daha fazla vakit geçirmesi için bişiler yap zaman alır ama sabredersen meyvesini alırsın

[
tavsiyem sakın görüşme deme tek tek ele al arkadaşlaını hatalarını görmesinisağla evde daha fazla vakit geçirmesi için bişiler yap zaman alır ama sabredersen meyvesini alırsın[/QUOTE]

canım 6yıl dır aynı nakaratı yapıyorum benim tek sıkıntım gün içinde görüşmesi.görüşmesini bana yansıtmıyor.yani boş zamanını tatil gününü hep benimle çocuğuyla geçiren bi insan ama kendi işi olduğu için gün içinde çok rahat .gün içinde görüşüyor.ne kdara saklasa da hep çıkıyor ortaya.bende bu takıntı haline geldi.bu insanlar hertürlü kötü maddeyi kullanan hatta defalarca hapise girip çıkan insanlar.hatta bir tanesi eroinman bir kadınla berabermiş ki bunu bana adamın eşi anlattı yani bu kadar pislik insanlar.eşim ısrarla çocuk olmadığını ne yaptığını bildiğini vs klasik erkek laflarını kullanıyor.yok eve vaktinde geliyomuş.kahvesi kumarı yokmuş,evine bakıyormuş,ama gündüz ne yaptığını ben nerden bileyim.istedği zaman görüşüyor.ve hemen hemen hergün telde konuşuyor.bıktım yani.evde 4 yaşında bir oğlum var inan ona bakamıyorum.psikolojimi bozdu

dün akşam ilk defa babama anlatmayı denedim ama yapamadım.çünkü bir çocuğum var. ve baba oğul birbirlerine tapıyorlar.işin dha kötü olmasından korktum.ama bir ders vermem lazım diyorum elim kolum bağlı bişey yapamıyorum.şu an problem olan dün akşam birbirimize çok kötü laflar ettik ve sonuç olarak istediğini yap serbestsin ben arkadaşlarımla özel bişey paylaşmıyorum ama konuşurum istediğim zaman giderim de dedi.bu beni çok üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…