Kizlar lütfen hcg ye bakın :)

peribella04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
58
13
3
28
Kizlar konu acmistim gündem geçmiş ce hamilelikte sarı akinti olurmu diye bugün 8 gün geçti ve doktora gittim hcg yaptı sonuç 15.68 çıktı doktor çok taze azda olsa pozitif dedi iki güne yine gidecem tekrarlicam böyle cikipta yükselen varmı aranızda 5 ay önce düşük yaptım korkuyorum ya yukselmese diye yardımcı olun ne olur 15 iyimi

Geç yumurtlama varsa normal. Benim 39,39 çıkmıştı doktorum değer düşük dedi bende pcos hastalığı mdan bahsedince.normal buldu suan 3.aylık hamileyim

Bana cok dusuk geldi kimyasal gebelikte olabilir dusuyodur belki de degerin 8 gun gecmis cunku insallah artar

Kizlar bide doktor ultrasyona verdi t ahlilden once yumurtlama olmuş dedi sıvısı rahim de kalmış dedi ama yeni yumurtlama oluşmuş geç donleme olabilir herhalde dimi

merhaba kızlar bende bugün hcg yaptırdım 16 aralıktı batım 7 gün gecikme var.Aslında tam gününde adetimin geldiğini düşünmüştüm.bir kaç damladan sonra olmadı.Bugün hcg 100,12 çıktı ama kese görünmedi.2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi.Dış gebelik şüphesi olduğunu söyledi.Kafam o kadar çok karıştı ki bu durumda olan var mı kızlar

Korkma dış gebelik olmaz geç donlenme olmuştur 2000 lere yakin ancak u ltrasyonsa çıkıyor icin rahat olsun bende 15 cikti benimde 15 aralikta olacaktim olmadim 8 gun gecikmem var cok yeniymis gebelikisallahhayirlisi olur hakkimizda

Senin adetleri Duzenlimi ne zmn yumurtladigini bilionmu bide idrar testi yaptin mi hiç

Senin adetleri Duzenlimi ne zmn yumurtladigini bilionmu bide idrar testi yaptin mi hiç
Pek değil düzenli değil bu ay iki kerede fazla yumurtladim klomenle bi kere yumurtlama oldu doktor yine oluşmuş catlicak dedi bugun tahlilden once dedi yumurta catlamis sivisi rahimde kalmis dedi sonra tahlil yaptik 15.69 uc gün önce idrar yaptık negatif geç donlemis olabilir çünkü klomen fazla kullandim

Aa ozmn gec dollenmedir stres yapma sakin. Insallah artar peki tekrar ne zmn kan vercn bide sana tavsiyem eger doktorun bir hafta bekle dediyse bence idrar testi yapsan bile anlarsin cunku eger cizgi olusursa bhcg artmistir demektir

Aa ozmn gec dollenmedir stres yapma sakin. Insallah artar peki tekrar ne zmn kan vercn bide sana tavsiyem eger doktorun bir hafta bekle dediyse bence idrar testi yapsan bile anlarsin cunku eger cizgi olusursa bhcg artmistir demektir
Cumartesi gel yap dedi ama ben pazartesi gitmeyi yapmayı dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…