Kizlar lütfen hcg ye bakın :)

35 çıkmıştı bende kuzum. Sen çok erken yakalamışsın :) Allah sağlıkla kucağında göstersin

Kizlar gece çok açık pembe ve şimdi çok açık pembe biraz daha yoğun kanama oldu çok korkuyorum düşük yaparsam yerlesme kanamasi mi yada çok korkuyorum şimdi prosteron ilaci aldım

Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.

Klomen kullanmissin iki kere yumurtlama oldu dedin. Bence gec yumurtladin . Yarin test yaptir ucin rahatlasin ozteside yaptirirsin

Kanamam kesildi isallah yerlesmedir

canım değerinin küçüklüğü büyklüğüne takılma.Dr dinle ona göre yapılması gerekeni zamanı gelince yaparsın.
Rahatla Zamana bırak. Kanamanın kesilmesi cok iyi en azından yerleşme kanamasına yorulabilir. Bence sakinleş kafanı dağıt ve dua et canım. Bebeğin sana tutunmaya çalışıyor annesi...
stres yapmadan geçirmeye çalış zamanını, herşey gönlünce olsun İnşallah güzel haberler verirsin.

Ya akşam çok açık sarı geldi uyudum sabah birden agri oldu gittim geldi kırmızı değil di ama koyu pembe aktı sonra kesildi diye sevindim ve şimdi gene başladı borda renginde korkuyorum doktorum cumartesi gel dedi

Canim hic korkma dis gebelik degil, gec dollenmedir.Benimde bat 27 kasimdi adetimin 5.ci gununde kan verdim hcg drgerim 94,33 cikti.Kese ve bebek gorunmedi.2 hafta sonra gttik hem keseyi ,hemde bebegi gorduk.Gec dollenmeydi benimde, suan5+1 gunluk hamileyim.

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Yükselebilir yükselmeye de bilir. Sen iyi düşün yine de. Benim yükselmedi kanamam başladı şu an kendini inflak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…