kızlar lütfen moral verin ilk kontrol için doktora gidicem 1 saat sonra

sekeresmer2010

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
23
0
16
Edirne
bugün 1 saat sonra randevum var ilk defa muayene olucam dua edin herşey yolunda olsun kızlar korkuyorum kan testi yaptırdığımda bt hcg1910 çıkmıştı üstünden 10 gün geçti bebeğim sağlıklı bir şekilde görünür inşallah

Aradan 10 gün geçmiş canım. Değerin baya yükselmiş olmalı. İnşAllah herşey yolunda gider. Haberlerini bekliyoruz.

ilk zamanlar öyle korkular yaşanabiliyor cnm moralini bozma Allah'ın izniyle birşey olmaz

kızlar hastaneden yeni geldim dr ultrasonla baktı daha sadece kese gözüküyor su gibi daha dedi yeniymiş yani ne zaman bebek oluşur? ne zaman görürüm bebeğimi? bir sorun yok dimi? ben biraz pinpirikliyim de birde benim şekerim 121 çıkmıştı ilk testte dr riskli bir doğum olabilir dedi tekrar test istedi şekeri yükselen varmı benim gibi?

merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin
allah sağlıkla tamamına erdirsin
bebeğinide görmeyi ve kalp atışınıda duymayı nasip etsin.

bende nisan ayında hamile olduğumu öğrendim.
ilk dört haftalıkken gitmiştim keseyi gördük
3 hafta sonraya randevu verdi
oda bu hafta zaten cumartesi günü gidicem.
kalp atışlarını ozaman duyarız dedi.
bende heyecanla bekliyorum bebeşimi görmeyi
kalp atışını duymayı.
sabah aç karnına gel dedi
kan alıcaklar şeker testi yapıcaklar bakalım nasıl çıkıcak umarım herşey yolunda gider.

canım bendende yarın test için aç karnına kan vermemi istedi yarın gidicem sende cumartesi gelince yaz merak ettim inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde.

merhaba;
cumartesi günü gittim muayeneye
pıtırcığımı gördüm. kalp atışınıda dinletti doktor.
herşey yolundaymış çok şükür çok mutluyum.
kan da verdim ama sonuçları daha almadık
sonuçları cumartesi alıp doktoruma göstereceğiz.

senin sonuçlar nasıl çıktı. yazmamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…