Mutfak Dekorasyonu kızlar lütfen mutfağım için acil yardım kafam çok karışık.

busem68

çok şükür Allah'ım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
1.332
6
kızlar mutfağımı laminat parke yaptırmak istiyorum fakat mutfak dolaplarımın altı laminat olamayacak benim gibi sonradan mutfağını lamşnat yaptıran varmı varsa kullanışlı oluyormu ustalar nasıl yaptı parkelerinizi lütfen aydınlatın beni kızlar kafam çok karışık.

Suan kı evımdekı komple lamınant parke defalarca su basmasına rağmen bı sorun yasamadım .. 1 ay sonra taşınıyorum orada lamınant mutfak .. Dolapların altı fayans sadece dedıgınız gıbı .. Bence cok daha ıyı hem temıZlık hem daha sıcak ve sık duruyor .. Banyoya bıle yapılması taraftarıyım ben su gecırmeyen lamınatlardan

teşekkür ederim fikrin içim benimde olursa dolap altları fayans kalacak brnimmtedirginliğim dolap önleri çirkin dururmu süpürgelik dedikleri şeyi dolap önlerine çakıyolar çirkin durur gibime geliyo.

teşekkür ederim fikrin içim benimde olursa dolap altları fayans kalacak brnimmtedirginliğim dolap önleri çirkin dururmu süpürgelik dedikleri şeyi dolap önlerine çakıyolar çirkin durur gibime geliyo.
Supürgelık degılde fayansla parke bırlesım yerıne metal bırsey yapıştırıyorlar ama sırıtmıyor korkma.. Hem herkesınkı oyle zaten alısılagelmıs bır durum

X