- 3 Ekim 2013
- 359
- 40
- 68
- Konu Sahibi catlamismisir
Başlık yazamayacak kadarmış sıkıntım onu fark ettim. Canlar geçen yıl 2 aylık bebeğimi kaybettim ve zorunlu kürtaj oldum zor zamanlar geçirdim. Neyse ki üstesinden geldik sanırım Temmuz ayında gebe olduğumu öğrendim. Hep kız hissettim önceki gebeliğimde erkek diyordum ama bunda hep kız çocuklar görüyordum rüyamda. Eşimse hep erkek çocuk istedi şimdi Allah var. Onların tarafında kız çocuk çok çünkü. Neyse Oğlumuz olacak Allah'ın izniyle. Gelelim isim konusuna. Eşimin annesinin dedesinin ismini düşünüyoruz. İsim güzel anlamı güzel çok şükür bir sıkıntı yok o konuda ama nedense hiç içimden gelmiyor. Birşeyler sıkıyor beni isim düşününce sanki oğlumu alacaklar sanki oğlum daha mı bağlı olacak onlara ne bileyim öyle kötü hissediyorum ki. Yani sonuçta benim oğlum olacak ama böyle bir farklı korku var içimde. Eşimle bunu konuşamam. sadece isim benim için çok kıymetli ve ağır bu yüzden ben çocuğuma nasıl kızacağım nasıl bağıracağım vs annenlerin yanında özellikle nasıl yapacağım gibi böyle saçma sapan korkularımı anlattım. O da bizim oğlumuzun olacağını bunları dert etmemem gerektiğini fln söyledi ama ya ne bileyim.birde eşimin herşeyi çok abartan bir ailesi var. zaten anne annane yaşıyor ikisinin de eşi yok. En ufak bişeyde abartılar millete anlatmalar vs. kötü niyet yada art niyet değil de inanın yoruluyorum. bırakın da ben yaşayım mutluluğumu dimi ama. bu yüzden isim de böyle olunca artık anlatmayacakları kimse olmaz yani nazar nazar üstüne artık!! iki isim aslında çok tasvip etmiyorum ama düşünüyorum da eşim de iki isimli ben de çocğumuz da öyle olsun istiyorum. Onu da nasıl kabul ettireyim kocama ay bir akıl verin nolur ya??