Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam :)Babasına git iste onu.
Yani o askerdeyken vay be dedirtecek buyuk bi surpriz gidip gormek olur
yok bnm sevgilm çok kıskanç takntlı 1 sokak ilerdeki halama gidyrm söylemiyorum şimdi iki saat napcn der diye bi arkadaşı görüyor söylüyor sonra sen dışarda ne geziyordun diyor hani bu bi örnek benzetme, bu tarzda şeyler, bi ara ayrıldk başka biriyle konuştum birde bu sorun var ya kavga edince başkasnamı yeltenirsin gibi, ama alakası yok çok seviyorum bn onu
sorun sende değil onda. fedakarlığı sen değil o yapacak..yok bnm sevgilm çok kıskanç takntlı 1 sokak ilerdeki halama gidyrm söylemiyorum şimdi iki saat napcn der diye bi arkadaşı görüyor söylüyor sonra sen dışarda ne geziyordun diyor hani bu bi örnek benzetme, bu tarzda şeyler, bi ara ayrıldk başka biriyle konuştum birde bu sorun var ya kavga edince başkasnamı yeltenirsin gibi, ama alakası yok çok seviyorum bn onu
Kızlar benim uzun süreli bi ilişkim var ve sevgilimi çok seviyorum, ama zamanında hatalarım yanlışlarım oldu keşke olmasaydı sevgilimin güvenini sarstım , şuanda çok bağlıyım ona ama o güvensizlik içinde ve askerde şuanda o yüzden aklı takılıyor güvenemiyor benim onu gerçekten sevdiğimi ispatlamam lazım yoksa ayrılığa gidiyor kendisinede aşkım seni sevdiğimi ve bana güvenebilceğini ispatlıcam dedim ama ne yapsam aklıma hiç bişey gelmiyor yaratıcı bişey yapmak istiyorum desin ki vay be bu kız harbiden beni seviyormuş.. fikirlerinize çok ihtiyacım var..
evet gerçekten askerde bi başka kıskanç oluyorlar çok fazla.. fikir için çokkkk teşekkür ederim :)ikinizin çekildiği fotoğraflardan küçük bir albüm yapıp altına küçük notlar yazabilirsin..mektuplaşın bu çok iyi oluyor..aslında askerden geldikten sonra anlar sevdiğini..çünkü askerlik psikolojisi çok başka oluyor.olmadığı kadar kıskanç oluyorlar..
Allah mutluluğunuzu daim etsin :) fikir için çokk teşekkür ederimmmm...Ben sevgilim askeedeyken ona kutu hazirlamistim. En sevdiği ve askere gitmeden beraber yedigimiz yiyeceklerden olusan bir kutu. Ve kutuya koydugum her parcanin uzerine o yiyecegi ne zaman neede yedigimizi yazmistim. Mesela "askim bunu beraber ilk surda yemistik vs gibi". Bilirsin bonibonlarin kapaklarinin altinda harfler olur ikimizin bas harflerini bulup iki kutu bonibon almistim ve birbirine bantlayip bunlari ayirmadan ye cunku biz ayrilamayiz yazmistim vs vs. Sen de boyle birsey yapabilirsin. Tabi ki icerisine bir mektup bir siir yazmayi da unutma. Ben bir de mendil isleyip sac tellerimi koydum arasina nostalhi olsun diye. Askerdeyken o kolinin elime ulasmasi o yuyeceklerin cikmasi herkesi kiskandirdi beni ise cok gururlandirdi demisti. Bunlari 2 sene once yapmistim ve askeeden geldikten 2 ay sonra sozlendik. Ve su an 4 aylik evliyiz. Rabbim kolayliklar versin. Askerde bir sevgili cok zor :)
Bence yanlışları olan sen değil,sevgilin.Bak güzelim yaşlarınız küçük sanırım.Bu yaşlarda normalde böyle düşünceler oluyor ama şunu unutma ki,sen hapiste değilsin.Nereye gidip nereye gitmeyeceğine ailen ve sen karar verirsin.Hele ki halana gidip gitmemene dışardaki bir insan karışamaz.Sevgili olmak,sana eziyet etmek anlamına gelmez.Sen yanlışı doğruyu idrak edemiyorsan başkasınnın izniyle hareket ediyorsan kişiliğin oturmamış derim.yok bnm sevgilm çok kıskanç takntlı 1 sokak ilerdeki halama gidyrm söylemiyorum şimdi iki saat napcn der diye bi arkadaşı görüyor söylüyor sonra sen dışarda ne geziyordun diyor hani bu bi örnek benzetme, bu tarzda şeyler, bi ara ayrıldk başka biriyle konuştum birde bu sorun var ya kavga edince başkasnamı yeltenirsin gibi, ama alakası yok çok seviyorum bn onu
canım siz yazdığımı iyi okumamışsınız ben benzetme yaptğımı belirttim tabiki halama giderken izin almıyorum ve yaşlarımızda gayet olgun kişileriz benim anlatmak istediğim her erkek gbi askere gidince psikoljileri çok fazla değişiyor sevgilisi askere gidenler anlayacaktır beni, benim amacım onu çok mutlu etmek ve çokfazla şaşırtmak..Bence yanlışları olan sen değil,sevgilin.Bak güzelim yaşlarınız küçük sanırım.Bu yaşlarda normalde böyle düşünceler oluyor ama şunu unutma ki,sen hapiste değilsin.Nereye gidip nereye gitmeyeceğine ailen ve sen karar verirsin.Hele ki halana gidip gitmemene dışardaki bir insan karışamaz.Sevgili olmak,sana eziyet etmek anlamına gelmez.Sen yanlışı doğruyu idrak edemiyorsan başkasınnın izniyle hareket ediyorsan kişiliğin oturmamış derim.
kıskançlık onda da var bende de ve ben kıskançlığın sevgiden geldiğine inanıyorum, şunu bilin insan sevmediğini kıskanmaz kıskanamaz, ayrıca şu zamana kadar dediğiniz zamn diliminde biz gerçektn herkesi çatlatcak kadar mutluluk yaşadım. neyin ne olduğunu farknda olabilcek yaştayım ve şunuda belirtiyim sevgilim var haram biliyorum ama islami değer ve esasların farkında ve elimden geldiğince uygulamaya çalışan bir insanım sizinde haklı olduğunuz noktalar var yalnız konum güvensizlik değil onu mutlu etmek ona bi sürpriz yapmak ,ömür boyu yanında olacağımı hissettirebilmek. Yaptığınız yorum için çok teşekkür ederim.Ben kiskancligi tumuyle reddeden biri degilim.
Aksine ufak ufak kiskanclik iliskiye renk katar bence.
Ama her seyin fazlasi zarar.
İslam dininde suphesiz, delilsiz bir kiskanclik yasaktir.
Bu yonden asiri kiskanilmak ya da asiri kiskanmak ne insanligin haysiyetine uyar ne dini ne ahlaki ne de baska yonden dayanabilecek baska bir isnat bulabilir.
Sevgilinize ispatlamak yerine bunca zaman guvenemediysen ya da sana haber vermeden bir sey yapiyorsam sorunu biraz da kendinde ara diye rest cekerdim ben olsam.