kızlar lütfen yardım eddin fikir verin .....

Ofke kontrolunuz sifir. Sizi hep pohpolamaliyiz değil mi
Elestiriye tahammulunuz yok.
Eleştiri geldi ki de hemen saldirin. Terbiyesizlesin.
Kiziniza da ogretin bunu.
Ayrica herseyi bildigini zanneden ben degilim ki sizsiniz.
Annem babam egitimci bende ona keza.
Yuzlerce cocuk gorduk kitaplar okuduk buisi evde mama yedirip bez degistirmekle karistirmayin
Tamam siz haklisiniz gonderin
Ilerde sorunlar yasadiginizda da neden benim kizim boyle huysuz aksi hircin demeyin olurmu.
Cok cok iyi bir annesiniz Tebrikler. .

İstediğiniz kadar okuyun , bilginize yakışır şekilde hareket etmezseniz cahilsiniz .... cvp yazan arkadaslara tşkr edrim arkadasımda sende diğer yorumları bi oku istersen herkez gitsin mi demiş .... bir tane olumlu yanıt alamadım hatta neredeyse hepsi farklı okul tavsiye etmiş ... iste uslup çok önemli konuşmada edep olmayınca insan tepki alıyor demek ki .... annenizin babanızın yada sizin mesleğinizle ilgilenmiyorum . hayırlı günler

Ben cozemedim konu sahibine saldiran yorumlari ? Duzgunce laf anlatmaya ne oldu ? Ha ben cahil degilim bu arada gayet egitimli bir universite ogrencisiyim. Egitimci oldugunu iddia eden insanlarin bu tahammulsuzlugu beni soka soktu egitimci bir anne babanin kizi olarak. Sevgili konu sahibi bence kizinizla oglunuzu kesinlikle ayni anaokuluna gondermeyin, bu sosyallesmelerini engelleyebilir diye dusunuyorum. Bir de o anaokulunun bir ay sinirlamasi var, cocugunuzu oraya gonderirseniz kendinden buyuk olduklari icin ezilme ihtimali yuksek, kardesim bir ay farkla hep kendinden buyuklerleydi ve uzun sure ezildi. O yaslarda bir iki ay bile cok fark yaratiyor. Bence kizinizin yas grubuna uygun kresleri arastirin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakin kendiniz soyluyorsunuz bi tane olumlu yanit alamadim diye. Demekki gitmesin okula deniliyor.
Evde oturup cocuk bakmakla maalesef olmuyor bu isler. Keske kendini geliştirebilse anneler. Ailemin egitimiyoe bencede ilgilenmeyin iki tane pedagoji kitabi alin acin okuyun onunla ilgilenin.. cocugun aklina uyuldugu zaman iyi anne baba olunmadigini cocuga sizin bir yetiskin oldugunuz mesajinin verilmesi gerektiğini belki bi umut ogrenirsiniz..
Hayirli gunler.....

tşkr edrm cnm ya diğer düzgün konusan arkadasların yorumu zaten biraz beni ikna etti ... anne olunca kitaba okumaya meslege göre mantıken düşünemiyoruz işte duygularımız biraz daha agır basıyor kıyamıyoruz evlatlarımıza .....bu arada bende kariyerinin zirvesinde buyuk bir şirkette calışan gayet iyi bir maaasa sahip olan lakin iki tane bebiş doğunca hepsine el sallayıp mama pişirmeyi bez değiştirmeyi tercih eden bir anneyim :)))

tamam tatlım haklısın...önerilerini dikkate alacagım

Yani gercekten cok sinirlendim ama yorum yapmak istemiyorum... Evde bez degistirmekle olmuyor ac oku falan gercekten bunlar oldukca cirkin yorumlar. Neyse bence kafaniza takmaya degmez, boylece her seyin pedagoji egitimi olmadigini ogrenmis olduk. Annem ve babama saygi duydum bir defa daha, egitimci vasfini her acidan tasiyabilmek onemli. Bu arada ufak kizinizin da krese gitmesi onun gelisimi acisindan iyi olur bence. Madem calismiyorsunuz yarim gun olan kresleri tercih edebilirsiniz. Bu arada kiyamam ufakliga yaa, yerime sıkın yanaklarindan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mesleklerimizden ve egitim durumumuzdan bahsetmez istemeiyorum zira okumakla adam olunmuyor onu tecrübelirimle gayet iyi ögrendim ... eşim öğretmen kökenli ve suan ki yaptıgı iş meslegi geregi okul okul gezerek gerek eğitimcilere gerek velilere toplu halde cocuk gelişimi ve psikolojisiyle ilgili seminer veren bi kişi ve o seminerlere defalarca katılmış olan ben ..... biz sadece kendi bilgilerimize dayanarak deil başkalarının görüş ve düşüncelerine önem veren danışan insanlarız tabi edep sınırları içerinde ....... kitap oku diyen arkadasa gelince suan ev kadınıyım ve yapabildiğimce anneyim eksiklerim yalnışlarım mutlaka var cünkü bende bir insanım ... cocuklarıma yetemediğim yetişemediğim zamanlar illaki olmuştur .... sevgili arkadasım ev kadınıyım calışmıyorum cevremdeki komsularımda aynı sekilde aralarında ilkokul mezunu olanlarda var ... asla kimseyi mezuniyeti ile degerlendirmedim ama sunu bil ki o ilkokul mezunu komsularımızla zaman zaman kitap okuma yarısı yapıyoruz kendimizce .... öenmli olan ne iş yaptıgın yada mezuniyetin deil hele kitap okumak hiç deil bence o okudugun kitaplardan ders cıkarıp yararlı olabilmektir ... buda olumlu konuşmak ve düşünmekle olur üzgününm ama ben o arkadasta onu göremedim ...
cowgrl canım iyi dileklerin içinde sana çok tşsr edriz esasında biizde pek taraftar deildik ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…