Kızlar lütfen yardım ediiin

Ben anlatayim :KK53: kızımız tesettüre girince sevgilisi terk etmis,ayrı dunyalarin insanlariymis. Sonra anasinin,kankasinin oğlu abdestinde namazinda çok datlu bi oglanmis. Hayat bu ya,çocuk eski manitanin kankasiymis. Bizim kız,bu oglandan çok hoslaniyomus nasıl onla irtibat kurabilirmis. Mevzu bu:KK53:

vihhh Cirkeeffff
Su an konu sahibi tarafindan lanetleniyorsun harbi kiz.

Eklentiler

• Eşofmanlı Şevket.webp
    Eşofmanlı Şevket.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 357
tipik yaz gelince bütün kızlar sarı oluyor doğru diyorsun :KK53: bende sarı yaptım ya la :KK70: ama bemim amacım başka gri yapıcam saçımı :KK53:
Ay gri güzel olmuyo ben 4-5 sene önce yaptim,hatta bu akımı ben başlattım :D. Her gören Bu ne dedi,soguttu beni:63: pis sokak kedisi gibiymis,kül kedisine dönmüşüm falan:63: şöyleydi

670karatay.jpg

Sisman sisman konusup sinirimi bozdular :KK61:

Ay gri güzel olmuyo ben 4-5 sene önce yaptim,hatta bu akımı ben başlattım :KK70:. Her gören Bu ne dedi,soguttu beni:63: pis sokak kedisi gibiymis,kül kedisine dönmüşüm falan:63: şöyleydi

670karatay.jpg

Sisman sisman konusup sinirimi bozdular :KK61:

ben koyu gri istiyorum çok beyazım çıkıyor bezdim boyamaktan :27:
bide değişik şeyleri severim kim nederse desin banane :63: kocişim bişey demedikten sonra :KK45:

:KK70:
Daha napican.
Kiz silmis konuyu sen ustune basa basa anlatmissin.

Sen bittin kizim.
Bundan sonra ayagina takilan her tas bu lanetin sebebidir:eek:.:confused:
Neyyy:eek: bu laneti nasil bozucam piki? Eşşek sidigiylen yikanmam mi lazim:eek:

ben koyu gri istiyorum çok beyazım çıkıyor bezdim boyamaktan :KK53:
bide değişik şeyleri severim kim nederse desin banane :63: kocişim bişey demedikten sonra :KK45:
Hic yani:KK53: benm de saclarim böyle suan
12.jpg

Back
X