- 21 Aralık 2019
- 387
- 164
- 103
- 44
- Konu Sahibi elanur2626
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saat sonra kayboldu cizgi testmi bozuk yoksa adete 3 gün varken akşam üstü yaptigim ıcınmı böyle olduNeden karıştı ki? Pozitif
Hemen kaybolması normal değil. Testler kaldıkça çizgiler silinmeye başlıyor ama bu farklı bir tane daha yap emin olKimse yokmu bana cevap verebilecek yada daha önce başına gelen oldumu
Yarım saat sonra azalarak kaybolduHemen kaybolması normal değil. Testler kaldıkça çizgiler silinmeye başlıyor ama bu farklı bir tane daha yap emin ol
Yarım saat sonra azalarak kayboldu
Son bir test var evde sabah ilk idrarla yapayım diyorum ama kafam karıştı varmı yok mu sabah zor olacak bi düşünceyleHemen kaybolması normal değil. Testler kaldıkça çizgiler silinmeye başlıyor ama bu farklı bir tane daha yap emin ol
Teşekkür ederim canım sabah ilk idrarla tekrarlamayı dusunuyorumNormalde azalmayıp aksine kuruma çizgisi dediğimiz çizginin çıkması lazım. Test bozuk olabilir canım imkanın varsa tekrarla lütfen
kaybolmus halini![]()
ayy ilk defa gördüm zamanla silikleşen testi. baska markayla deneme sansınız var mı?Bu şekildeydi sonra bu belli belirsidi kayboldu canım![]()
Maalesef elimde aynı testten 1 tane daha var ama bu testi hep yapıyordum bebek istediğim için ilk defa böyle bısey oldu bende şaşkınımayy ilk defa gördüm zamanla silikleşen testi. baska markayla deneme sansınız var mı?
valla ilk test apaçık pozitif. ama silikleşmesi de kafa karıştırıyorMaalesef elimde aynı testten 1 tane daha var ama bu testi hep yapıyordum bebek istediğim için ilk defa böyle bısey oldu bende şaşkınım
Aynen ilk dk da pozitif sonuç verdi iki ay önce yumurta toplama işlemim yapıldı 16 tane yumurtam toplandı yumurtalarim kaliteli 6 tanesi 5 aa olarak dondurdular rahim dinlenme sürecindeyim şu an doktor belki bu süreçte kendiliginden hamile kalabilirsin transfer zamanına kadar demişti bende acaba olabilirmi dedim Çünkü yumurta buyumesi için baya iğne kullanmıştım 2 ay öncesi adetime de 3 gün var bugün akşam üstü yaptım hemen pozitif ama sonra test durdukça silikleştivalla ilk test apaçık pozitif. ama silikleşmesi de kafa karıştırıyor
yarın kan verin benceAynen ilk dk da pozitif sonuç verdi iki ay önce yumurta toplama işlemim yapıldı 16 tane yumurtam toplandı yumurtalarim kaliteli 6 tanesi 5 aa olarak dondurdular rahim dinlenme sürecindeyim şu an doktor belki bu süreçte kendiliginden hamile kalabilirsin transfer zamanına kadar demişti bende acaba olabilirmi dedim Çünkü yumurta buyumesi için baya iğne kullanmıştım 2 ay öncesi adetime de 3 gün var bugün akşam üstü yaptım hemen pozitif ama sonra test durdukça silikleşti
Yurt dışındayım ve çalışıyorum ama yarın sabahki testte pozitif çıkarsa doktorum le görüşüp kan veririm ama burası Türkiye gibi değil hemen gidip kan veremiyorsunyarın kan verin benceben dayanamazdım
![]()