Kızlar lütfen yardım edin!!

nme1005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
476
202
53
35
merhaba kızlar bu ay yumurtlama kontrolüne başlamıştım bugünde adetimin 12. günü tekrar kontrole gittim yumurta göremediğini söyledi doktorum sanırım yumurtalarım yavaş çalışıyormuş küçük küçükte kistlerin var bunlarda yumurta oluşmasına engel olabilir dedi. bugüne kadar yumurtan oluşmuş olmalıydı dedi. tüplerinin açık olduğundan emin olmak için hsg çektirmemiz lazım dedi onda sorun yoksa yumurtalıklar için ilaç tedavisine başlarız dedi çok morelim bozuldu aşırı üzgünüm ve hsg den çok korkuyorum

Bidahaki ayi bekle bakalim cnim. Belki bi yumurtalik yumurta uretmiyodur. Hsg icin bayiltiyolarmis bazilarini diye duydum

Doktoruna güven ne diyorsa yap ne kadar erken o kadar iyi sakın bekleme.

Doktoruna güven ne diyorsa yap ne kadar erken o kadar iyi sakın bekleme.
Polistik over varmış yumurtalıklarda küçük küçük kistler demek oluyormuş aklıma takılanlar var araştırdım doktoruma sormayı düşünüyorum hsg den önce kisti yok edecek ilaçlar yokmu yada yumurtalarımı büyütecek ilaçlar yokmu önce onları neden denemiyoruzda hsg çektiriyoruz acaba bilemedim

Sorularni muhakak sor sorki doktoruna gevene bilesin

Cnm ben tabiki doktor degilim. Doktorun kadarda bilgili olamam ama hsg su surecte gerekli olmadigini dusunuyorum kendimce. Polikistik over cogu kadinda olan bisey ve hamile kalmaya engel degil. Yumurtalar calisiyo ve catliyo ama daha gec catliyo. Yani polikistik overlilerde hamile kalabiliyo ama atiyorum 5 ayda degilde 10 ayda kaliyor. Ilac tedavisi yok yani ilacla yok olmuyor. Fazla kilo varsa, kilo vermek yok etmek icin bir yontem

Fazla kilom yok canım bilmiyorum valla çok üzgünüm eşime yansitmam umarım yumurta göremedim henüz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…