kizlar lutfen yardim edin :(((

ebru061987

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
13
0
16
Ankara
16 haftalik hamileyim ama dun gece yogun bir sekilde kirmizi kanamam oldu ve koca koca kan pihtilari dokuldu bugunde ayni sekilde dewam ediyor doktor normal dedi ama bunun nesi normal cok kanamam var cok korkuyorum ((

Nasil normalmis ya..16 haftalik 2 gundur devam edenin kanamanin neyi normalmis.Bi aciklamasi varmiymis bunun peki..???Sen arkadasin dedigi gibi acilen baska bir doktora git yada sor...Korkma ALLAH yardimcin olsun insallah..

kizlar ben yurtdisindayim trdeki gibi o doktor iyi degil oburune git sansim yok daha yenide geldi 20 haftaya kadar normalmis diyo cildircam nesi normal ?

kizlar ben yurtdisindayim trdeki gibi o doktor iyi degil oburune git sansim yok daha yenide geldi 20 haftaya kadar normalmis diyo cildircam nesi normal ? bebegime bakti hersey yolunda ama bu kanama beni deli edicek simdide karin agrilarim basladi cok kotuyun

Caresizligini simdi anlayabiliyorum.Bende yurtdisindayim.Burda surunene kadar insana bakmiyolar cok aci bir gercek....Eger sancin siddetli ve beline falan vuruyorsa dikkat et.istersen bi dusa gir simdi vucudun rahatlasin.baktin sonra yine devam ediyor hersey.bence acile git.yani acil numarayi ara.Herseyi anlat..eminim acilde ilgileneceklerdir..

Sakin ol. Bu sitede de danışabileceğin bir doktor var, ona da yaz istersen sorunu...
Normal aile hekimine değil de bir hastanenin acil servisine gitmeyi denesen. Hangi ülkedesin?

avusturyadayim zaten dun gece kan gelie gelmez gittik bunun icin gece gelmenize gerek yok sabahta gelebilirdiniz ama korkmayin normal dedi gece kan revan icinde alttan kontrol etti ben anlayamiyorum cidden bunlari

Canim sen sakin ol..bi guzel dusa gir rahatla.bekle bakalim bugunde .Ama agrilarin sancilarin olursa tekrar git cekinme.Bunlar boyle insani ciddiye almiyor.Sanki cok merakliyiz doktora gitmeye hey ALLAHim yhaa...

girdim dusa ama dusta daha buyuk pihtilar dustu 3 parca allahim yardim et ((
canım öncelikle geçmiş olsun kanamayla beraber ağrında varmı acaba :26:çünkü bazen ağrı olmadan gelen kanamaları normal görüyorlar eğer ağrılıysa düşükten endişe ediyorlar

girdim dusa ama dusta daha buyuk pihtilar dustu 3 parca allahim yardim et ((

Canim nasil oldun????
canım öncelikle geçmiş olsun kanamayla beraber ağrında varmı acaba :26:çünkü bazen ağrı olmadan gelen kanamaları normal görüyorlar eğer ağrılıysa düşükten endişe ediyorlar
Arkadasin agrilarida vardi 2 gundurde devam eden kanamalari eger okuduysan gormussundur insallah dusundugumuz gibi kotu bir sey yokturdur..ALLAH kimseyi korktugu yere ugratmasin..

amniYon sivisi azalmis dun kanamayla beraber suda gelmisti zaten ben cis sandim meger suymus bebegimin kalbi atiyo ama hareketleri azalmis cok kotuyum kizlar dua edin

canım çok geçmiş olsun, ne kadar rahat dr' muş bunlar. İnşallah bu zor günleri hayırlısıyla atlatıp bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

kaybettim bebegimi bebegim beni bugun terketti o kucucuk kalbinii ilk dinledigimde neler hayal etmistim oysaki o minicik kalbinin durabileceini hic dusunmemistim (( allahim yardim et cok kotuyum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…