kızlar valla heyecandan ölücem şuanyarın sabah ilk iş hastaneye gidip kan testi vermek eşimle şuan ikinci testi yaptım meraktan ve oda silik bir şekilde çift çizgi son zamanlarda aşırı yorgunluk vardı romatizma hastasıyım aynı zamanda ona bağlamıştım bende
Kızlaaaar çift çizgi görüp de aslında hamile olmayanlar yok mu aranızda lütfen yardım edin büyük ihtimal hamile miyimdir??
%99 hamilesin canım yarın kan testını yaptır rahatla.Hazır değilim diye üzülme,sıkıntı yapma hissetmeye başlayınca annelık duygusu kendiliğinden gelip yerleşir gönlüne.Hayatınızı ona görev yönlendirirsiniz,ne kadarlık evlısınki?
Canım aynen öyle yani şuan iyi değilim bildiğin çünkü istediğim bir şey değildi bu hiç hazır değilim ne yapacağım bilmiyorum gerçekten
kızlar şimdi medipol hastanesini aradı eşim yapıyorlarmış 1 2 saate de kan testi veriyorlarmış şuan oraya gidiyoruz dua edin bana hamile çıkmiim
kızlar şimdi medipol hastanesini aradı eşim yapıyorlarmış 1 2 saate de kan testi veriyorlarmış şuan oraya gidiyoruz dua edin bana hamile çıkmiim
canım daha 3 aylık evliyizo kadar çok planlarımız vardı ki şu 1 sene içerisinde yapmak için ama içerisinde çocuk yoktu biraz evliliğimizin tadını çıkarmak istiyorduk açıkcası bilmiyorum şuan pek iyi hissetmiyorum kendimi o yüzden de psikolojimi de hiç hazırlamamıştım
arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti pek de belirtiler yok belirtisi olmadan hamile oldugunu ögrenen varmı idrar testinde çıkarmı bilemiyorum çokda ümitlenmek istemiyorum
arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti pek de belirtiler yok belirtisi olmadan hamile oldugunu ögrenen varmı idrar testinde çıkarmı bilemiyorum çokda ümitlenmek istemiyorum
6 gün geçtiyse çıkar canım ama en garantisi kan testi. idrar testi yanıltabiliyo bazen
Benım hiç bi belirtim yoktu öğrendiğimde ve reglıme 3 gün kala idrar testinde çıkmıştı canım,senın 6 gün geçmiş eğer bebek varsa çıkar zaten.İnşallah gönlüne göre olup hamılesındır.
kzlar kan testini verdim simdi 1.5 saat sonrq sonucu alicam. sizlere de haber ederim
pozitifin pek yanimasi olmaz diyorlar negatifin olabiliyormusta.. bakalim hayirlisi ama sanirim hamileyim
off kızlar off hala beklemedeyim makineleri bakıma mı ne girmiş bu sonucu öğrenecekleri ve hala bekliyorum o yüzden 1 saat sonra çıkacakmış. Eşimde bende gözümüzü kırpmadan bekliyoruz alsaydık hayırlısıyla bir şu sonucu :)
Sabret Cnm yarın iş yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?