Yok canım çalışmıyorum şuan ben evdeyim yani benim için sıkıntı yok da eşim için durumlar öyle değil :)
Cnm ya rica etsem ordakilere bi sorabilir misin düzenli adet olan ve 2 test negatif çıkan birinin kan tahlili yaptırmasına gerek var mı
Valla bnm adetim bi gün bile gecikmedi genede 2 test yaptım ikiside negatif birini yeni yaptım 3 aylık olması lazım varsa oda negatifti
Cnm bn evli değilim o yüzden böle stres yaşıyorum erkek arkadaşımla beraber oldum ama tam ilişki değildi bizimki sürtünme yolu ile oldu
kızlar yok mu yardım edebilecek olan? benim gibi çift çizgi (biri biraz silik ) olup da sonradan hamile olmayan yok mu aranızda? kesin hamile miyimdir çift çizgi olduğu icin büyük ihtimalle hamilesindir cnm testi tekrarla yada kan testi yaptır öğrenirsin
kızlar resmen hamileyim! kan da ki değerim 1077 çıktı :) Gece şoku biraz üzerimizden attık şuan daha iyiyim sanki. Artık inatçı bebişimiz o kadar korunmamıza rağmen geldiyse yapacak bir şey yok hoş geldi sefalar getirdi diyelim :)
Cnm bn evli değilim o yüzden böle stres yaşıyorum erkek arkadaşımla beraber oldum ama tam ilişki değildi bizimki sürtünme yolu ile oldu
canım o sürtünme yoluyla hamile kalman imkansız içine boşalması gerekiyor ki bu bile yetmiyor bazen bir kaç saat yatman gerekiyor ki kaç tane test yapmışsın olsa mutlaka çıkardı hiç dert etme kendine
kızlar resmen hamileyim! kan da ki değerim 1077 çıktı :) Gece şoku biraz üzerimizden attık şuan daha iyiyim sanki. Artık inatçı bebişimiz o kadar korunmamıza rağmen geldiyse yapacak bir şey yok hoş geldi sefalar getirdi diyelim :)
Hadi hayırlı olsun bebişiniz sağlıklı kucağına almak nasip olsun,koşuyolu medıpolemı gittin?
Teşekkürler canım yok hayır Medipol Mega hastanesine gittik Bakırköy civarlarında olması lazım. İstanbul'u yeni yeni öğreniyorum da :) Bu arada inanılmaz ilgilendiler çok memnun kaldım sgk da geçiyor.
Tebrik ederimm
Allahim sağlıkla tamamına erdirsin inş
Hic ummadığınız zamanda, korunmaya rağmen gelmiş bebeğin. Bunda bi hayır vardır
Cok sevindim sizin adınıza
Bu 9 aylık müthiş sürecin tadını cikart.Allahim dileyen herkese nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?