kızlar lütfen yardım hamile miyim?

Yok canım çalışmıyorum şuan ben evdeyim yani benim için sıkıntı yok da eşim için durumlar öyle değil :)

Cnm ya rica etsem ordakilere bi sorabilir misin düzenli adet olan ve 2 test negatif çıkan birinin kan tahlili yaptırmasına gerek var mı

Cnm ya rica etsem ordakilere bi sorabilir misin düzenli adet olan ve 2 test negatif çıkan birinin kan tahlili yaptırmasına gerek var mı

şuan evdeyim ben :) sonuç çıkınca beni arayacaklar ama doktor olmadığı için ben danışmandaki arkadaşla görüşücem yani ona sorsam o da bilemez tabiki, ayrıca bence sen gerçekten boşa kuruntu ediyorsun sen tabiki hamile değilsin o kadar kolay hamile kalınmaz diye düşünüyorum, hoş bizimki de piyangodan çıktı biraz güya korunuyorduk ama hamileysem eğer korunma yöntemlerimizi kesinlikle gözden geçirmeliyiz :))

Valla bnm adetim bi gün bile gecikmedi genede 2 test yaptım ikiside negatif birini yeni yaptım 3 aylık olması lazım varsa oda negatifti

Cnm bn evli değilim o yüzden böle stres yaşıyorum erkek arkadaşımla beraber oldum ama tam ilişki değildi bizimki sürtünme yolu ile oldu

kızlar resmen hamileyim! kan da ki değerim 1077 çıktı :) Gece şoku biraz üzerimizden attık şuan daha iyiyim sanki. Artık inatçı bebişimiz o kadar korunmamıza rağmen geldiyse yapacak bir şey yok hoş geldi sefalar getirdi diyelim :)

Tebrikler Cnm hayırlısı olsun

Cnm bn evli değilim o yüzden böle stres yaşıyorum erkek arkadaşımla beraber oldum ama tam ilişki değildi bizimki sürtünme yolu ile oldu

canım o sürtünme yoluyla hamile kalman imkansız içine boşalması gerekiyor ki bu bile yetmiyor bazen bir kaç saat yatman gerekiyor ki kaç tane test yapmışsın olsa mutlaka çıkardı hiç dert etme kendine

canım o sürtünme yoluyla hamile kalman imkansız içine boşalması gerekiyor ki bu bile yetmiyor bazen bir kaç saat yatman gerekiyor ki kaç tane test yapmışsın olsa mutlaka çıkardı hiç dert etme kendine

Burda bile o kadar garip şeyler yazanlar varki 9 ay adet oldum anlamadım vs idrar testi 2 tane 3 aylık gebelik çıkar heralde yani

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun canım :)

Hadi hayırlı olsun bebişiniz sağlıklı kucağına almak nasip olsun,koşuyolu medıpolemı gittin?

Hadi hayırlı olsun bebişiniz sağlıklı kucağına almak nasip olsun,koşuyolu medıpolemı gittin?

Teşekkürler canım yok hayır Medipol Mega hastanesine gittik Bakırköy civarlarında olması lazım. İstanbul'u yeni yeni öğreniyorum da :) Bu arada inanılmaz ilgilendiler çok memnun kaldım sgk da geçiyor.

Tebrik ederimm
Allahim sağlıkla tamamına erdirsin inş

Hic ummadığınız zamanda, korunmaya rağmen gelmiş bebeğin. Bunda bi hayır vardır
Cok sevindim sizin adınıza
Bu 9 aylık müthiş sürecin tadını cikart.Allahim dileyen herkese nasip etsin ins

Teşekkürler canım yok hayır Medipol Mega hastanesine gittik Bakırköy civarlarında olması lazım. İstanbul'u yeni yeni öğreniyorum da :) Bu arada inanılmaz ilgilendiler çok memnun kaldım sgk da geçiyor.

Anladım canım,benım doktorumda koşuyolu medipolde çok memnunum aynen çok ilgililer.Memnun kaldıysan hep oraya git güzel bı doktor bulup önemli çünkü.

Çok teşekkürler aynen vardır bunda bir hayır diyoruz sürpriz yumurtam geldiyse :) bizde yoksa evimiz şuan 2+1 çocuk odası yok nasıl olacak ne yapıcaz biraz şaşırmış durumdayız ama yavaş yavaş alışıyorum sanırım her şeye rağmen keyifli olacak gibi :)

Kızlar bu arada benim 3 4 gündür yani hamile olduğumun haberini almadan iştahsızlığım başladı ki gayet iştahlı biriyimdir normalde :) Bunun gebelikle ilgisi olabilir mi? ve ne yapmalıyım ben tüm gün yemesem canım istemiyor ama bebeğe zarar veriririm diye de korkuyorum az önce zorla 1 kase yogurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…