Anladım canım,benım doktorumda koşuyolu medipolde çok memnunum aynen çok ilgililer.Memnun kaldıysan hep oraya git güzel bı doktor bulup önemli çünkü.
Çok teşekkürler aynen vardır bunda bir hayır diyoruz sürpriz yumurtam geldiyse :) bizde yoksa evimiz şuan 2+1 çocuk odası yok nasıl olacak ne yapıcaz biraz şaşırmış durumdayız ama yavaş yavaş alışıyorum sanırım her şeye rağmen keyifli olacak gibi :)
Kızlar bu arada benim 3 4 gündür yani hamile olduğumun haberini almadan iştahsızlığım başladı ki gayet iştahlı biriyimdir normalde :) Bunun gebelikle ilgisi olabilir mi? ve ne yapmalıyım ben tüm gün yemesem canım istemiyor ama bebeğe zarar veriririm diye de korkuyorum az önce zorla 1 kase yogurt yedim
Çookk imrendiğim bayanlar grubundasınız konu sahibesi Rabbim saglıklı sıhhatli kucagına alabılmeyı nasıp etsın ınsallahh. 3 aylık bi evlilik ve korunmaya ragmen gelmişse sizede basımla beraber demek düşüyor sanırım :) 1,5 yıllık evliyim ve 1 yıldır istiyorum taze bir hamile olarak benım ıcın dua edebilirmisiniz.Hamilelerin duası kabul olurmuş...Tebrik ederimm :))
Oda konusunu sonra düşünürsünüz artik.nasil olsa uzun süre sizin odanizda olur bebegin:)
Birde asagiya gebelik takvimi olusturup, hangi ayın annesiysen gruba katıl forumda
Seninle es zamanlı annelerle bilgi alışverişiniz olur
Ilk 3 ay; iştahsızlık, halsizlik,bulanti ,bas dönmesi, uyku hali ws. normal
Teşekkür ederim canım dua ederim tabikii şu sıralar acayip hassasım öyle deme ağlarım valla :) inşallah sen de tez zamanda emeline kavuşursun. Allahım isteyip de olmayanlara versin. Sakın canını sıkma ve yatağa çocuk yapma fikriyle girme o zaman oluyo bana güven :))
Yooo aglamak yok annesi böyle güzel bir haberde ancak mutluluktan dökülür gözyaşı :)) geçen ay bi düşük yasadım ve 3 ay korunma verdi dr.:Genel olarak düşüncemde var ama yataga gırerken cocuk fıkrını atalı epey oldu ki öyleyken daha rahat olunuyor gercekten kasmıyorsun hiç:) tam gelmişken müjdem kaybetmeside zor ama bunların hepside bir imtihan dimi.Benimki nazlanarak gelicek demekki :))
o takvimi nasıl oluşturucam ki bilemedim ben bakındım ama bulamadım. Hı evet evet bu arada gecen gece saat akşam 9 da tv karsısında sızmısım resmen ki daha once o saatte uyudugumu hatırlamıyorum bile :) Bir de bir şey daha sormak istiyorum 4 5 gün önce ben şarap içtim bişey olmuş mudur ki?
Rabbim korumustur onu sen merak etme hem Demet Akalına bak oda ickı ıcmıs hamıle oldgunu bılmeden dogurası oldu :))Ama bundan sonrası ıcın Tedbir senden takdir Allahtan canım :)
ilk 1 ay korunuyomuş bebek her yediğimiz içtiğimizden diye duymuştum. Allah esirgesin onları. Şimdi artık ağzıma sürer miyim hiiç bitti çay kahve bile yok en sevdiklerim :)
Aynen canım, bitki çaylarından, maydonozdan uzak dur birde. Sıkı sıkı tutunsun miniğin inşallahh :))
ovv ben de grip olmamak için bolbol bitki çayı içiyordum günde 2 kupa hemdehemen onu da bırakıyorum o zaman. Beklenen bir hamilelik olmadığı için çok hazırlıksız yakalandım resmen cahilim bu konuda ama neyse ki kk ve sevgili kadın üyeleri var :)
Bilmeden yaptıgın hiç birsey ıcın korkma gerçekten Rabbim koruyor benım arkadasım merdıvenden yuvarlanıyormus az daha hamıle oldgunu felan bılmeden son anda mucize gibi düşmemiş :) bol bol meyveyle korun canım griptende.oda kötü olur sonucta ılac kullanamıcaksın.folık asıt verdımı dr un?[/
Canım doktora henüz gitmedik. yarın gidicez büyük ihtimalle. o zaman sorarım her şeyi :) aynen canım meyveye kapaklaniim ben o zaman :) allahım sana da versin en kısa zamanda inşallah.
Ay belirtılerınıde vermiş yavru pıtırcığın bak :)) iştahı hiç kafana takma sonradan düzene giriyor ilk 3 ay peynır ekmek ve yoğurt ekmek yedım hep oda zoraki yanı paso uyku halındeydım.
Tatlım tam pıtırcık bu çok fena gelsin de bir inatçı velet sorucam ben ona hazırlıksız yakalamak neymiş :) Uyku ben de de çok fena sürekli uyukluyorum az önce yemeği ocakda unutup uyumuşum uyandım sonra allahtan :) sen de de unutkanlık var mı ben de çok üst seviyede sanırım geçen kredi kartımın şifresini unuttum kadının yüzüne bakıyorum bön bön neydi diye :)) Senin nasıl gidiyor bu arada benden öndesin hayli var mı bana tavsiyelerin? :)
Uyku herkeste oluyo galiba arkadaşım 2 aylık hamile oda çok uyuyo bide mide bulantısı çok fazla
Tatlım tam pıtırcık bu çok fena gelsin de bir inatçı velet sorucam ben ona hazırlıksız yakalamak neymiş :) Uyku ben de de çok fena sürekli uyukluyorum az önce yemeği ocakda unutup uyumuşum uyandım sonra allahtan :) sen de de unutkanlık var mı ben de çok üst seviyede sanırım geçen kredi kartımın şifresini unuttum kadının yüzüne bakıyorum bön bön neydi diye :)) Senin nasıl gidiyor bu arada benden öndesin hayli var mı bana tavsiyelerin? :)
mide bulantım çok yok ama az da olsa var 2 3 gündür sabah kahvaltıda her zaman yediğim peynir koyuyodu burnuma meğersem hamileymişim de ondan kokuyormuş :) Sen naaptın bu arada canım regli olabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?