Aşkım doktora gitmek için ne bekliyorsun çocuğun askere gitmesini mi acil kan ver ihmal etme yoksa sonu nikah masası masaya otururkende dikkat etErkek arkadaşımla oral sex yaptım ağız içime sperm geldi dudaklarıma da geldi sonrasında peçete ile sildim ama ağız içimi silemedim dudaklarımı da tam silemedim üzerinden yarım saat geçti ve ben kalemi yalayıp mastürbasyon yaptım hamile kalabilir miyim sizce dudak içimde vs sperm kalmışmıdır kanamam var ama yerleşme mi Regl mi ayırt edemiyorum ped doluyor fakat pıhtı yok ve diğer aylara göre kanamam düşük
Beni muhtemelen ne zaman ciddi bir konuda görürsün@doriath @eses_35 sizin de görmenizi istedim :)
benim bulandı seninde bulansın esoşum fkşdlskfşlsdklfdsBeni muhtemelen ne zaman ciddi bir konuda görürsünAllah'ım sana geliyorum dedim ya ciddi ciddi okudum zabahhh zabahhh midemi.kaldirdigina devrimi Papatyam
bu arada hamile olma şansın var ama çocuğun babası erkek arkadaşın mı yoksa kalem mi olur bilemem...Erkek arkadaşımla oral sex yaptım ağız içime sperm geldi dudaklarıma da geldi sonrasında peçete ile sildim ama ağız içimi silemedim dudaklarımı da tam silemedim üzerinden yarım saat geçti ve ben kalemi yalayıp mastürbasyon yaptım hamile kalabilir miyim sizce dudak içimde vs sperm kalmışmıdır kanamam var ama yerleşme mi Regl mi ayırt edemiyorum ped doluyor fakat pıhtı yok ve diğer aylara göre kanamam düşük
Allah'tan hamileyimbenim bulandı seninde bulansın esoşum fkşdlskfşlsdklfds
Spermin ne kadar hayatta kalacağını düşünseymiş keşke abla..dudağının kenarında kalan spermin midesinden rahme gideceğini felan düşünmüş direkt.. yetmemiş kalemle de desteklemişÖfff sonra dalga geçince neden dalga geçiyorsunuz oluyor. Bi şeyler yaşıyorsunuz bari bilgi sahibi de olun. Sperm dışarıda ne kadar hayatta kalır
Sperm ağzımın içindeydi belki ölmemiştie diye sormak bilgi edinmek istedimÖfff sonra dalga geçince neden dalga geçiyorsunuz oluyor. Bi şeyler yaşıyorsunuz bari bilgi sahibi de olun. Sperm dışarıda ne kadar hayatta kalır mesela gibi
Spermin ne kadar hayatta kalacağını düşünseymiş keşke abla..dudağının kenarında kalan spermin midesinden rahme gideceğini felan düşünmüş direkt.. yetmemiş kalemle de desteklemiş
Belki ağız içinde canlı sperm kaldı bende bunun rahme gitmesini destekledim korkum buSpermin ne kadar hayatta kalacağını düşünseymiş keşke abla..dudağının kenarında kalan spermin midesinden rahme gideceğini felan düşünmüş direkt.. yetmemiş kalemle de desteklemiş
Yuttum zaten benim korkum ağız yolu ile olan değil tükmüğüme bulaşmışmıdırKesin hamilesin sennnn,insanlar artık ağızdan hamile kalıyor bilmiyor musun,ya yuttuysan spermi nolcak şimdi hemen hastaneye git hemen
Yuttum zaten benim korkum ağız yolu ile olan değil tükmüğüme bulaşmışmıdır
Ya ciddi cevaplar mısınız düşünmekten kafayı yiyicem az kanamamın olması da endişelendiriyorbu arada hamile olma şansın var ama çocuğun babası erkek arkadaşın mı yoksa kalem mi olur bilemem...
Üzerinden yarım saat geçmiş. Sperm dişinin arasında kaldı, kalemi yalarken kaleme bulaştı üstüne yetmedi mast yaparken kalemin üstünden kendini ileri atıp tüplerindeki yumurtayı dölledi.Sperm ağzımın içindeydi belki ölmemiştie diye sormak bilgi edinmek istedim
Peki ağız içine ne kadar yaşar biliyor musunuzYok yok gitmez korkma ağızdan direkt mideye ordan bağırsaklara yol alır
Ama diğer aylara göre kanamam az ve pıhtılı değil o korkutuyor beniÜzerinden yarım saat geçmiş. Sperm dişinin arasında kaldı, kalemi yalarken kaleme bulaştı üstüne yetmedi mast yaparken kalemin üstünden kendini ileri atıp tüplerindeki yumurtayı dölledi.
Azıcık mantık ablacım bak azıcık.
Ağız içinde canlı en fazla 2-3 dakika yaşar sonuçta yıkıyorsun bişeyler tüketiyorsun yemesen bile dişlerşn birbirine çarpıyor sence canlı kalır mı Allah aşkınaPeki ağız içine ne kadar yaşar biliyor musunuz
Hiç bişey yiyip içmedim maalesefAğız içinde canlı en fazla 2-3 dakika yaşar sonuçta yıkıyorsun bişeyler tüketiyorsun yemesen bile dişlerşn birbirine çarpıyor sence canlı kalır mı Allah aşkına