Kızlar lütfen yardım hamilemiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanak içi nemli bir ortam olduğu için orda canlı kalma ihtimali falan var mı lütfen kafam çok karışıyor

benim bulandı seninde bulansın esoşum fkşdlskfşlsdklfds
şok üstüne şok

yazdıklarını okurken ben de hamile kaldım ya. diğer başlığına da yazmıştım buna da yazıcam
ben 9 ay kadar yaşamışım annemin ağzında. ağzından doğurdu beni, hamile kalabilirsin test yap bence hamile kalmak bu kadar zor bir şey değil yani çocuk oyuncağı

Yanak içi nemli bir ortam olduğu için orda canlı kalma ihtimali falan var mı lütfen kafam çok karışıyor
Ya aklını kullansana biraz sence olabilir mi böyle bir şey elinin altında internet var araştırsana bak bakalım literatürde de var mı böyle bir şey. Ben sana diyorum annem beni ağzından doğurdu. Hala dalga mı geçiyorsunuz diyorsun

@papatya12a @doriath @eses_35 fazla merak iyi değilmiş tecrübe ettim öğrendim iğrendim ben gidiyom ya gidiyommmmm
Yaparken düşünmeyip sonradan tutuşanlara da kıl oluyorum da neyse biz buradaki muhabbeti sürdürürüz muhtemelen sonuçta arkadaşa yardımcı olmak lazım sen konuyu takibi bırak miden bulanmasın

@kubragcc ablacım kesin hamilesin lütfen bir psikiyatri servisine danış

Ben tükmüğümde sperm varmıdır o şekilde bi geçiş yaşanır mı diye soruyorum

kızım hayır ya çok masumsun bi yandan kıyamıyorum ama öyle bir şey yok maksimum birkaç dakika yaşar yutarsın gider zaten olmaz öyle bir şey

kızım hayır ya çok masumsun bi yandan kıyamıyorum ama öyle bir şey yok maksimum birkaç dakika yaşar yutarsın gider zaten olmaz öyle bir şey
Ya o kadar kafa da kurdum ki internetten araştır demişsiniz ama bin tane kafan bir sürü şey çıkıyor adetimin de az olması ekstra düşündürdü yerleşme vs olabilir mi diye

Ya o kadar kafa da kurdum ki internetten araştır demişsiniz ama bin tane kafan bir sürü şey çıkıyor adetimin de az olması ekstra düşündürdü yerleşme vs olabilir mi diye
Ya insanlar vajinal yoldan hamile kalamıyor ağız yoluyla nasıl hamile kalsın spermin yaşaması için ve yaşamaması için bir sürü değişken var ağız içinin ıslak olmasının bir önemi yok yani. Bunu yapay zekaya sorsan da söylerdi sana

Çok düşük ihtimal diyor ben hep kötüyü düşündüğüm için o ihtimali kafaya taktım dalga da geçseniz içim rahatladı vallaha teşekkür ederim

Çok düşük ihtimal diyor ben hep kötüyü düşündüğüm için o ihtimali kafaya taktım dalga da geçseniz içim rahatladı vallaha teşekkür ederim
Ya ihtimal bile yok bence kötüyü düşünmene gerek yok yani birliktelik yaşarken akıllıca davran yeter. Vajinal yoldan bir münasebet olmadıkça çok zor. Yarın bir gün bacağıma boşaldı hamile kalır mıyım diye konu açmaman bana yeter açıkçası

Hoşgeldin KALEMDAR BEBEK kdkdkfmfmfkkfkf
Delirtmeyin artık yeter KDKFKFKFKFKFKFK
BU NE AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bak sen o şekilde hamile kalırsan onu muhakkak doğur. Çünkü en az Hz İsa’nın dünyaya gelişi kadar kutsal olacaktır. KDKDKDLDKFKFKFKFK

BU KONU İÇİN BEYNİMİ KULLANMADAN YAZMAYI TERCİH EDİYORUM DKFMFMMFMFMF

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`