Gerçekten hamile olma ihtimalim var mı yoksa dalga mı geçiyorsunuzbu arada hamile olma şansın var ama çocuğun babası erkek arkadaşın mı yoksa kalem mi olur bilemem...
Yanak içi nemli bir ortam olduğu için orda canlı kalma ihtimali falan var mı lütfen kafam çok karışıyorÜzerinden yarım saat geçmiş. Sperm dişinin arasında kaldı, kalemi yalarken kaleme bulaştı üstüne yetmedi mast yaparken kalemin üstünden kendini ileri atıp tüplerindeki yumurtayı dölledi.
Azıcık mantık ablacım bak azıcık.
şok üstüne şokbenim bulandı seninde bulansın esoşum fkşdlskfşlsdklfds
yazdıklarını okurken ben de hamile kaldım ya. diğer başlığına da yazmıştım buna da yazıcamErkek arkadaşımla oral sex yaptım ağız içime sperm geldi dudaklarıma da geldi sonrasında peçete ile sildim ama ağız içimi silemedim dudaklarımı da tam silemedim üzerinden yarım saat geçti ve ben kalemi yalayıp mastürbasyon yaptım hamile kalabilir miyim sizce dudak içimde vs sperm kalmışmıdır kanamam var ama yerleşme mi Regl mi ayırt edemiyorum ped doluyor fakat pıhtı yok ve diğer aylara göre kanamam düşük
Ya aklını kullansana biraz sence olabilir mi böyle bir şey elinin altında internet var araştırsana bak bakalım literatürde de var mı böyle bir şey. Ben sana diyorum annem beni ağzından doğurdu. Hala dalga mı geçiyorsunuz diyorsunYanak içi nemli bir ortam olduğu için orda canlı kalma ihtimali falan var mı lütfen kafam çok karışıyor
Tam etiket atmaya geliyordum@zuzukraliko
Yaparken düşünmeyip sonradan tutuşanlara da kıl oluyorum da neyse biz buradaki muhabbeti sürdürürüz muhtemelen sonuçta arkadaşa yardımcı olmak lazım sen konuyu takibi bırak miden bulanmasın@papatya12a @doriath @eses_35 fazla merak iyi değilmiş tecrübe ettim öğrendim iğrendim ben gidiyom ya gidiyommmmm
Ben tükmüğümde sperm varmıdır o şekilde bi geçiş yaşanır mı diye soruyorumYa aklını kullansana biraz sence olabilir mi böyle bir şey elinin altında internet var araştırsana bak bakalım literatürde de var mı böyle bir şey. Ben sana diyorum annem beni ağzından doğurdu. Hala dalga mı geçiyorsunuz diyorsun
Ben tükmüğümde sperm varmıdır o şekilde bi geçiş yaşanır mı diye soruyorum
kızım hayır ya çok masumsun bi yandan kıyamıyorum ama öyle bir şey yok maksimum birkaç dakika yaşar yutarsın gider zaten olmaz öyle bir şeyBen tükmüğümde sperm varmıdır o şekilde bi geçiş yaşanır mı diye soruyorum
Ya o kadar kafa da kurdum ki internetten araştır demişsiniz ama bin tane kafan bir sürü şey çıkıyor adetimin de az olması ekstra düşündürdü yerleşme vs olabilir mi diyekızım hayır ya çok masumsun bi yandan kıyamıyorum ama öyle bir şey yok maksimum birkaç dakika yaşar yutarsın gider zaten olmaz öyle bir şey
Ya insanlar vajinal yoldan hamile kalamıyor ağız yoluyla nasıl hamile kalsınYa o kadar kafa da kurdum ki internetten araştır demişsiniz ama bin tane kafan bir sürü şey çıkıyor adetimin de az olması ekstra düşündürdü yerleşme vs olabilir mi diye
Çok düşük ihtimal diyor ben hep kötüyü düşündüğüm için o ihtimali kafaya taktım dalga da geçseniz içim rahatladı vallaha teşekkür ederimYa insanlar vajinal yoldan hamile kalamıyor ağız yoluyla nasıl hamile kalsınspermin yaşaması için ve yaşamaması için bir sürü değişken var ağız içinin ıslak olmasının bir önemi yok yani. Bunu yapay zekaya sorsan da söylerdi sana
Ya ihtimal bile yok bence kötüyü düşünmene gerek yok yani birliktelik yaşarken akıllıca davran yeter. Vajinal yoldan bir münasebet olmadıkça çok zor. Yarın bir gün bacağıma boşaldı hamile kalır mıyım diye konu açmaman bana yeter açıkçasıÇok düşük ihtimal diyor ben hep kötüyü düşündüğüm için o ihtimali kafaya taktım dalga da geçseniz içim rahatladı vallaha teşekkür ederim
Hoşgeldin KALEMDAR BEBEK kdkdkfmfmfkkfkfErkek arkadaşımla oral sex yaptım ağız içime sperm geldi dudaklarıma da geldi sonrasında peçete ile sildim ama ağız içimi silemedim dudaklarımı da tam silemedim üzerinden yarım saat geçti ve ben kalemi yalayıp mastürbasyon yaptım hamile kalabilir miyim sizce dudak içimde vs sperm kalmışmıdır kanamam var ama yerleşme mi Regl mi ayırt edemiyorum ped doluyor fakat pıhtı yok ve diğer aylara göre kanamam düşük