Lekeler, Çiller Kizlar Lütfen yardım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sln46
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Sln46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
43
17
3
34
Kızlar yüzünde hamilelik lekesi akneler vb lekeler bıyık bölgesinde kararma ve yuzdeki tuylerden kurtulan varmi kesin sonuç almış kişiler ne olur yardım edin öneriniz önerebileceğiniz yerler 1 yıl dır dışarı çıkmıyorum allah rızası için tedavisi varmıdır bir umut kendimle barışık olmak istiyorum hergün ağlıyorum resmen

profesyonel yardim alabilme imkanin var mi? tüyler icin de lekeler icin de lazeri cok öneriyorlar..

yüzünüzdeki tüyler çok sertse lazere gidebilirsiniz.
Lekeler içinde leke tedavileri var

Anlattiginiza bakilirsa kistiniz var.S bu kadar tuylenmenin pek baska aciklamasi yok sanirim. Twdavi goruyor musunuz

Doğum lekelerin için soğan suyu ve elma sirkesini dene istersen bende baya işe yaradı

La roche posay ın leke serisi bende işe yaradı.Biraz pahalı bir krem.Bir de sitede bununla ilgili sonuç almış üyelerin mesajlarına bakın.Eczaneden çok uygun fiyata bir krem alıp kullanıp memnun kalanlar olmuştu.Leke konularını okuyun.Yüzdeki tüyler içinse ya lazer yada iğneli epilasyon yaptırın.

Anlattiginiza bakilirsa kistiniz var.S bu kadar tuylenmenin pek baska aciklamasi yok sanirim. Twdavi goruyor musunuz
Kist varmı bilmiyorum da ben bir hata yaptım lekeler yüzüne psikolojim bozulmuştu siyah maske yaptım o uzattı belirgenlistidi sanırım tüyleri pufff

Yüzündeki tüyler için siyahlarsa lazere gitmelisin benim %60lık kısmı gitti devam ediyorum ankara da özel clnc medilifa da yaptırıyorum cihaz alexandrite candela alın hariç tüm yüze gidiyorum lekeler içinde kış asylarında peeleng yaptırabilirsin cildin yenilenir.

Tüylerim ince sarı siyah karışık şeklinde :/ yüzümede işlem yaptırmaya korkuyorum ne tarz peeling fayda eder bilgim yok peki sen ne zamandır yaptırıyorsun memnun musun tekrar çıkıyor mu tüylerin

Merhaba. Ben 4 yıldır yüzümde o kahverengi lekelerle yaşadım. Hamile kalmadan önce böyle bir sorunum yoktu. Yaz tatillerinde yüzümde lekeler iyice koyulaşıyordu. Sonunda rabbim beni bi çözümle karşılaştırdı. Bir krem hazırlattım tanıdığım bir doktora. 1 ay demeden lekeler gitti. Çözümü var arkadaşım. Umarım en kısa zamanda sen de bulursun dermanını. Seninle iletişime geçmek isterim yardımcı olabilirsem ne mutlu.

Yardımcı olabilirsen çok sevinirim çok dua ederim çok isterim mucize birsey olsun hayata küstüm resmen .isimlerini verirmisin ilacın rica etsem

seni çok çok iyi anlıyorum bende sis leke kremi kullanıyorum 22 günde muhteşem oldu hepsi gitti tam.bir mucize yıllardır denemediğim kalmamıştı Rabbime şükürler olsun çok şükür bitti mutlaka al dene derim değişime inanamayacaksın :))

Senin güneş lekesi miydi benim ki kullandığım ilaçtan oldu sanırım düşük yaptım yada ondan oldu bilmiyorum ki çarşamba randevu aldım gaziantepe gidip muane olucam ama bu kremi çok duydum mutlaka denicem gül gibi yüzüm mahvoldu ya kadını kadından başka kimse anlamıyor erkege desen sanki kanser ölümcül hastasın diyor birde buna üzülüyorsun

Çok geçmiş olsun canım hayır güneş lekesi değil expikment aknelse kullanmıştım iyice mahvoldu yüzüm çok kötü idi yıllardir yapmadığım kalmadı bilemezsi en pahalisindan en ucuzuna Rabbime şükürler olsun sis leke kremi ile geçti

Aynen öyle eşim çok kızıyordu taktın yüzüne Allah başka dert vermesin deyip dururdu yüzüm düzelmiyor diye çok ağladığım olmuştur seni çok çok iyi anlıyorum ama şimdi yüzün dert etme diyen adam artık yüzüme bakmaya doyamaz oldu:))dediğin gibi kadının derdin den kadin anlar yalnız kullanacaksan hamile kalmadan önce kullan derim hamile iken vermiyor sanırım kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…