Kızlar lütfen yardım!!!

Pembepanterr

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.470
3.293
333
Kızlar uzun zamandır çabalarıma rağmen hamile kalamadım çocuk sahibi olamıyorum eşimde de bende de sorun yoktu yıllarca, son gittiğimde sol tarafımda yumurta rezervimin azaldığını söyledi doktor benim gibi olupta çocuk sahibi olan arkadaşlar bana çok iyi bi doktor tavsiyesi verebilirlerse sevinirim şehir önemli değil yeterki derdime derman olsun,, lütfen yardımcı olun..

ben kendim gitmedim ama sadece duymuştum Antalya'da Ali Fuat Şengör var Vitale hastanesin de. Ama çok kalabalık oluyor ve çok bekliyormuşsun muayenelerde. Bir araştır istersen

ben kendim gitmedim ama sadece duymuştum Antalya'da Ali Fuat Şengör var Vitale hastanesin de. Ama çok kalabalık oluyor ve çok bekliyormuşsun muayenelerde. Bir araştır istersen
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun araştırıcam çok sağol

Canim benim yengen bahçeci ile hamile kaldi umidi cok azdi... 1 tane cocugun olur sonra menapoza girersin demis.
1 tane kizi oldu sonra menapoza girdim sanirken tadavisiz ikizleri oldu...
Istanbulda dr biraz pahali diye biliyorum istersen sende bi arastir...

rica ederim canım inşallah derman olur sana başka yazan arkadaşlar da olabilir buradan onlardan da fikir alırsın
İnşallah canım çok sağol, sen hamilesin sanırım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına

Canım doktorun ismi ne? Eksik yazdın heralde tam anlamadım??

Tek doktor ile yetinme bence. Benim kardeşime de çok ünlü bir doktor normal yoldan hamile kalamazsın demişti evlendi nasıl olsa olmayacak diye korunmadı ilk ay hamile kaldı :) şimdi 2,5 yaşında dünya tatlısı yiğenim var

Canım 2 doktora muayene oldum şimdiye kadar ama işte bi gelişme olmadı oyüzden arayış içindeyim en iyisi hangisiyse ona muayene olmak istiyorum hayırlısı inşallah

Çok teşekkür ederim canım araştırıcam Allah razı olsun , sen hamilesin galiba hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Amin kuzum insallah allah sanada saglikli evlatlar nasip etsin
Benimde dusuk riskim var... Allah evladimi bana bagislasin
Canim bide d vit. Baktir onunda dusuk olmamasi lazim.. Dusukse ampullerden al ic ayda 1..

Cnm sana bise sorcm yumurta rezervin azalmis dedi diosn doktor yumurtlama gunlerinden almiomus sen yumurtladigini mesela cok akintin oluomu yoksa az su gibimi oluo.bide sana incir kurunu oneriorum yumurta sayisini arttirmak icin birebirmis

Cnm sana bise sorcm yumurta rezervin azalmis dedi diosn doktor yumurtlama gunlerinden almiomus sen yumurtladigini mesela cok akintin oluomu yoksa az su gibimi oluo.bide sana incir kurunu oneriorum yumurta sayisini arttirmak icin birebirmis
Yok canım anlamıyorum hiç bir şekilde sadece doktor öyle söyledi, yumurta takibinde solda hiç oluşmuyo sadece sagda oluyo yumurtam, canım ben dostinex kullanıyorum prolaktin hormonum yükseliyo dengelemek için oyüzden incir kürünü uygulayamam çünkü icirde prolaktini yükseltiyo

Amin kuzum insallah allah sanada saglikli evlatlar nasip etsin
Benimde dusuk riskim var... Allah evladimi bana bagislasin
Canim bide d vit. Baktir onunda dusuk olmamasi lazim.. Dusukse ampullerden al ic ayda 1..
Oyy kıyamam canım inşallah hayırlısıyla sıkıntılı günleri atlatır ve bebeğine kavuşursun canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah, senin bu önerdiğin doktor sadece tüp bebekmi uyguluyo normal muayene de yapıyomu?

Anladm cnm hic skma canini bu sekilde olup hamile kalan cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…