Kızlar lütfen yardım!!!

Canim tam bi bilgim yok ama tup bebek yapmadi bizimkiler diye biliyrm kalcadan fln igneli bi tedavi gordu...
Sanirom hormon takviyesi fln..
Ama d vit. Kucumseme aciksan aldigin gunes yeterli olmayabilir kapaliysan ztn almalisin... Tahlilini yaptir al eczaneden ayda 1 cok faydasini gorursun

Kuzum vitaminlerim demirim falan herşeyim normal ben sürekli rutin kontrol yaptırıyorum baktırıyorum sıkıntı yok tek sıkıntı hamile kalamıyorum Allah büyük bakalım araştırıp hangisi iyiyse doktorlardan ona gidicem sağol canım benim

En önemli etken stres canim bebek diye birlikte olmayin akisina birakin hayatinizi...
Bi arkadasim Bebek diye stres yapip 8 ay bebekleri olmadi dr a olmuyor diye gidecekti pes etmisti artik ve bebekleri oldu hemde ikiz

Canim stres yapma bir yumurtan bile yeter dollenmeye. Ben amerikada yasiyorum Turkiyede tup bebek yapmaya karar vermistik bu yaz inimizi oyle kullanicaktik. Doktorum beni Prof. Mustafa Bahceciye yonlendirdi. Sebepsiz olmuyordu bebek. Havaalani bombalaninca gelmekten vazgectik. Fulya Bahceci Klinik. Bir gorus istersen Istanbulda

Bu doktoru tavsiye eden ikinci kişisin canım kesinlikle araştırıcam o doktoru, amerikada ki doktorun o doktoru tavsiye ettiyse kesin iyi bi doktordur çok ama çok teşekkür ederim canım peki sen ne yaptın gelemedin buraya ama oldumu bebeğin? Orda tüp bebek yapmıyolarmı ki doktor türkiyedeki doktoru tavsiye etti canım?

En önemli etken stres canim bebek diye birlikte olmayin akisina birakin hayatinizi...
Bi arkadasim Bebek diye stres yapip 8 ay bebekleri olmadi dr a olmuyor diye gidecekti pes etmisti artik ve bebekleri oldu hemde ikiz
Aynen dediğin gibi uzun zaman olunca artık işe dönüştü bebek için birlikte oluyoruz resmen bende istemiyorum ama adapte oldum aklımdan çıkmıyo ki hayırlısı olur inşallah Allah'ın taktiri canım

Bu ay kendiliginden oldu canim gelicektik yine ama gecen hafta pozitifi gordum cok sukur. Burda yapiyorlar tabi ama Turkiyenin iki uc katina yapiyorlar fiyatlar cok ucuk. Hem gider ailemizi gorur tatil yapariz hemde tedavi oluruz diye dusunuyorduk nasip. Ben sansliyim burda Turk doktorum var cok ilgili o onerdi acibademe gidicektim burdan gidip tedavi olup hamile gelen hastalarini soyleyince umut olmustu. Hatta emaillestim hemen cevap vermislerdi. Adet oldugun zaman tedaviye basliyorlar. Mutlaka git insallah sendende guzel haber aliriz canim. Darisi insallah yez zamanda isteyen herkesin yanisira seninde basina

Canım senin ne sorunun vardı da tüp bebek önerildi? Ben aslında kendiliğinden olmasını çok istiyorum ama olmuyo tüp bebek bana çok uzak geliyo ama başkada çarem yok sanırım, bu doktor normal muayene ve aşılama falan yapıyomu acaba yoksa sadece tüp bebek üzerinemi canım? Buarada çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın kuzum

Hic bir sorun cikmadi canim, ne esimde ne bende. Sebepsiz interfilite dediler yani sebepsiz dollenme olmuyordu. Klomen kullandim 3 ay doktorum 3 ayda vucut alisiyor ilk ayda olmayabilir demisti diye cok takmamistim. Sonra yasimiz geciyor herkes soruyor 3 senelik evliyiz diye gel tup bebek yapalim bitsin bu hasret dedik. Sonra bombalamaydi, darbeydi derken erteledik iznimiz bitti kisin gideriz neyse dedik. Benim adetlerim cok taktigim dusundugum icin gecikme oluyordu, her ay negatifi gorup durdum. Bu ay da oyle oldu hatta bir an once adet oliyim 4-5gun geciktim test de negatifti diye sogan suyu ictim, dereotu yedim, asprin ictim. Bir hafta sonra test yaptim silik cizgiydi belkide ben hayali gordum. Doktora gittim kan testim negatif cikti. Ertesi gun yine test yaptim evde pozitif di. Doktora gitmek icin bir kac gun bekledim yine kan verdim degerim 30 cikti gecen cuma. Hemen progestana baslatti doktorum degerim dusuk ve dusuk tehlikesini kaldirmak icin. Simdi evde istirahat ediyorum. Insallah seninde kendinden olur ovulasyon gunlerini takip ediyormusun?

Canım ovulasyon günlerini takip ediyorum ama stres yaşıyoruz artık birliktelik bile sıkıntılı oluyo bende 4-5 defa klomen + çatlatma iğnesi oldum yumurtam gelişiyo çatlıyo ama bi türlü tutmadı bilmiyorum kafam çok karışık tüp bebek fiyatını öğrendin mi ne kadarmış canım?

Yok canim ogrenmemistim sadece iznimizi ayarlamak icin hangi donemde orda olmam gerektigini sormustum adet donemi baslaniyormus tedaviye. Benimde oyleydi canim esime ovulasyon gunum oldugunu soylemedim bu sefer hatta bir an once adet olup asilamayi deneyelim burda diyorduk. Olmazsa Tup bebek deneyelim dedik. Sukur pozitifi gordum ama hala tehlikem gecmis degil canim. Sende goruceksin insallah esine kendi stresini belli etme gorev gibi yapinca ve dusunerek yapinca olmuyor. Ben klomen kullandigimda yumurtlama oldugunda esime soyluyordum heycanla adam stres yapiyormus meger :) dollenme ondan olmuyor canim birde oyle dene bakalim benim yasim 32 sen kac yasindasin?

Canım inşallah sıkıntı olmadan atlatırsın önemli günleri inşallah canım, valla ister istemez stres oluyo canım ya ovulasyon yaklaştıkça afakanlar basıyo bizi buarada ben 29 yaşındayım

Canım inşallah sıkıntı olmadan atlatırsın önemli günleri inşallah canım, valla ister istemez stres oluyo canım ya ovulasyon yaklaştıkça afakanlar basıyo bizi buarada ben 29 yaşındayım

Iste caktirmicaksin esine canim mecbur. Bu arada bahceci klinigi normal muayene, asilama yapiyor.

Iste caktirmicaksin esine canim mecbur. Bu arada bahceci klinigi normal muayene, asilama yapiyor.
Kızz o benden iyi biliyo ovulasyon günümü :) nasıl çaktırmıycam, ben biraz araştırdım da tüp bebek merkezi yazıyo sadece tüp bebek yapıyolar gibi yorumlar okudum canım

Kızz o benden iyi biliyo ovulasyon günümü :) nasıl çaktırmıycam, ben biraz araştırdım da tüp bebek merkezi yazıyo sadece tüp bebek yapıyolar gibi yorumlar okudum canım

Sayemizde kocalarimizda uzmanlasti :) ben 14.gunu degil 9.gunu ve adetden once yumurtluyomusum hep yanlis calismisiz kandir sende baska bir gunu bugun yumurtladim de asil olan gunu soyleme sen iste :)

Sayemizde kocalarimizda uzmanlasti :) ben 14.gunu degil 9.gunu ve adetden once yumurtluyomusum hep yanlis calismisiz kandir sende baska bir gunu bugun yumurtladim de asil olan gunu soyleme sen iste :)
Ay valla hiç sorma canım herşeyi bilir oldular telefonda bi proğram var bende ona göre ovulasyon günümü buluyorum belki bende yanlış yapıyorumdur bilemiyorum fazla birlikte olamıyoz bu bebek mevzusundan sonra karıştı herşey ya :) nerelisin bu arada canım ?

Ben Amerikadayim canim aslen Sivas :) akintini takip et canim telefon otomatik yukluyor bende takip ediyorum ama gunluk gibi kullaniyorum programi o gunku belirtilerimi not yaziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…