Kızlar lütfen yardım!!!

Ben Amerikadayim canim aslen Sivas :) akintini takip et canim telefon otomatik yukluyor bende takip ediyorum ama gunluk gibi kullaniyorum programi o gunku belirtilerimi not yaziyorum.
Şaka yapıyosun aa hemşo çıktık kız bende sivaslıyım hatta sivasta yaşıyorum önerdiğin doktorda sivaslıymış bugün bi sivastır gidiyoruz :)

Şaka yapıyosun aa hemşo çıktık kız bende sivaslıyım hatta sivasta yaşıyorum önerdiğin doktorda sivaslıymış bugün bi sivastır gidiyoruz :)
Hadi ya ben memleketimi bir kere gordum malesef kimse yok Istanbulda dogdum buyudum burda yaslaniyoruz simdi

Merhaba ben Ali Fuat Şengöre gittim ama netice alamadım en iyi doktor Ada'na başkent hastanesin Esra Bulgan benim de rezervlerim az amh tahlilin kaç Can'ım

Merhaba ben Ali Fuat Şengöre gittim ama netice alamadım en iyi doktor Ada'na başkent hastanesin Esra Bulgan benim de rezervlerim az amh tahlilin kaç Can'ım
Sanırım doktor bana o tahlili yapmadı canım sadece muayene esnasında söyledi sol tarafta rezervin baya azalmış hiç oluşmuyo dedi

Allah'a dua et Rabbim olmazları da oldurur kuzenimin 5 yıl sonra oldu doktorlar kesinlikle ümidi kes olmaz demişler kız cok strese girmişti artik Allah nasip etti şimdi 3 aylik kızı var.Allah sana da en yakın zamanda nasip etsin canim

ızlar ben 19 unda şiddetli kasık ağrısıyla doktora gittim doktor rahmin çok güzel kalınlaşmış dedi çalışmalara devam edin dedi.Bende zaten 8 eylüldeki son adetimden beri korunmuyordum.En son 21 nin gecesi gene korunmasız ilişki yaşadık sizce hamile kalmış olabilir miyim kasık ağrılarım son buldu çümkü acaba çatladı mı yumurtam?Şimdiden teşekkrler biraz karışık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…