Yaa inşallah öyledir birkaç gün olmazsam kan testi veririm. Herkeste idrarda hemen çıktığı için ümidi kestim ama hiçbir belirti yok adet olacak gibi de belirti yok anlamadımKan verebilirsin canım idrara geç geçiyor ilk kanda salınımı gerçekleşiyor beta HCG nin
Erken gebelik mi yaptın nasıl çıktı acaba kuzum? Hayalet çizgi de mi yok?Yaa inşallah öyledir birkaç gün olmazsam kan testi veririm. Herkeste idrarda hemen çıktığı için ümidi kestim ama hiçbir belirti yok adet olacak gibi de belirti yok anlamadım
Yok normal test yaptım erken test falan değil. Hiç çizgi yok aslaErken gebelik mi yaptın nasıl çıktı acaba kuzum? Hayalet çizgi de mi yok?
Kesinlikle kan ver kuzucum inşallah hamilesindirYok normal test yaptım erken test falan değil. Hiç çizgi yok aslahani bu ay zaten adet olcam diye ped ile geziyodum baştan kabul etmiştim ama şimdi bu durum kafamı karıştırdı hem gecikme olması hem negatif çıkması
İnşallah Allah razı olsunKesinlikle kan ver kuzucum inşallah hamilesindir
Kan testi vermenizi öneririm idrarda cikmadiysa bazen geç dollenmede olabiliyor. Kahverengi akıntı en birinci ve belirgin özellikBende polikistik over sendromu var ama evlendiğimden beri düzenli regl görüyorum sadece ilk korunmasız ilişkiden sonra 2 gün gecikme olmuştu. Aylardır düzenli regl görüyorum hatta beklediğim tarihten erken bile oluyor. Ama şimdi yine gecikme oldu en son 6 Eylül'de olmuştum. Normalde adetten önce bacak ağrısı vs oluyor bu sefer o da yok. Gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor idrar testi. Sizce hamilelik yok müdür ümidi kesmeliiyim bu ay? Olsaydı illaki çıkar mıydı idrarda?
İnşallah geç döllenmedir ama kahverengi akıntı da yok. Hayırlısı bakalımKan testi vermenizi öneririm idrarda cikmadiysa bazen geç dollenmede olabiliyor. Kahverengi akıntı en birinci ve belirgin özellik
Kan testi verdkniz miCanım merhaba benim adetim düzenliydi 2 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz geçen ay günü gününe geldi bu ay 10 gün geciktim benimde testler hep negatif çıktı son 3 4 gündür falan test yapmadım yarın kan testine gidicem bakalım ne olucak ayrıca bende ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi yaşamadım sadece ara ara kasığıma kramp girdi ne olucak bilmiyorum yarın net bi sonuç òğrenicem
Verdim betahcg 1.20 cikti hamile degilim suan ama gec dollenme olabilceginden supheleniyorum adetim gelmezse haftaya tekrar test yaptiricam yarinda kadin dogum uzmanimdan randevu aldim dollenme olmadiysa problem ne ona bakicamKan testi verdkniz mi
Merhaba bende aynı durumdayım 6. Gün gecikme testler negatif adette yok inşallah geç döllenme yaşıyoruzdur :)Bende polikistik over sendromu var ama evlendiğimden beri düzenli regl görüyorum sadece ilk korunmasız ilişkiden sonra 2 gün gecikme olmuştu. Aylardır düzenli regl görüyorum hatta beklediğim tarihten erken bile oluyor. Ama şimdi yine gecikme oldu en son 6 Eylül'de olmuştum. Normalde adetten önce bacak ağrısı vs oluyor bu sefer o da yok. Gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor idrar testi. Sizce hamilelik yok müdür ümidi kesmeliiyim bu ay? Olsaydı illaki çıkar mıydı idrarda?
İnşallah öyledir ya ama genelde herkes olumsuz konuşuyor o yüzden ben ümidi kestim olursa sürpriz olacak :) Allah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin bizlereMerhaba bende aynı durumdayım 6. Gün gecikme testler negatif adette yok inşallah geç döllenme yaşıyoruzdur :)
Canım bende bir defa ara kanama olmuştu doktor kan testi istedi negatif çıkmıştı ben sonradan pozitife döner mi dedim ama hayır demişti. Yinede yanlış bilgi veriyor olmayayım inşallah Allah nasip eder hayırlısı ile hamile kalırızVerdim betahcg 1.20 cikti hamile degilim suan ama gec dollenme olabilceginden supheleniyorum adetim gelmezse haftaya tekrar test yaptiricam yarinda kadin dogum uzmanimdan randevu aldim dollenme olmadiysa problem ne ona bakicam
Sonuc ne olduuuCanım merhaba benim adetim düzenliydi 2 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz geçen ay günü gününe geldi bu ay 10 gün geciktim benimde testler hep negatif çıktı son 3 4 gündür falan test yapmadım yarın kan testine gidicem bakalım ne olucak ayrıca bende ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi yaşamadım sadece ara ara kasığıma kramp girdi ne olucak bilmiyorum yarın net bi sonuç òğrenicem
Kan testide negatif bugun kadim dogum uzmanina gittim 10 gun daha bekle tekrar test yapalim adetin gelmezse dedi bekliyorumSonuc ne olduuu
Bende cok umutlu degilim zaten ama ekstra bi sorunda yok adet gecikmesini gerektircek strese bagliyorum eger gelmezse 10 gun sonra tekrar test yaptircam yinede icim rahatlasinCanım bende bir defa ara kanama olmuştu doktor kan testi istedi negatif çıkmıştı ben sonradan pozitife döner mi dedim ama hayır demişti. Yinede yanlış bilgi veriyor olmayayım inşallah Allah nasip eder hayırlısı ile hamile kalırız
Benim bugün hayalet çizgi çıktı yarın ilk idrarla tekrarlayacagim , kırmızı kartı görene kadar umut kesmek yok :)İnşallah öyledir ya ama genelde herkes olumsuz konuşuyor o yüzden ben ümidi kestim olursa sürpriz olacak :) Allah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?