Haklısın canım bende defalarca negatif gördüm idrar testinde ama insanın aklında kalıyor aynı şekilde 10. Gün gecikmezse doktora gideceğim. İnşallah hamileyizdirKan testide negatif bugun kadim dogum uzmanina gittim 10 gun daha bekle tekrar test yapalim adetin gelmezse dedi bekliyorum
Yaa maşallah kaçıncı günde gördün canım inşallah hamilesindir :) benimde bugün 6. Gün oldu gecikmedeBenim bugün hayalet çizgi çıktı yarın ilk idrarla tekrarlayacagim , kırmızı kartı görene kadar umut kesmek yok :)
Benim de 7 oldu bugün, ama kuruma çizgisi de olabilir şimdi tekrar yaptım negatif . İnşallah hamileyizdirYaa maşallah kaçıncı günde gördün canım inşallah hamilesindir :) benimde bugün 6. Gün oldu gecikmede
Doktora gitmeyi düşünüyor musun canım ben cumartesiye kadar olmazsa gitmeyi düşünüyorum en azından neden olduğunu bileyim enfeksiyon falanda olabiliyorBenim de 7 oldu bugün, ama kuruma çizgisi de olabilir şimdi tekrar yaptım negatif . İnşallah hamileyizdir
Canım kan versene şimdiye kadar değerlerin yükselmiştirDoktora gitmeyi düşünüyor musun canım ben cumartesiye kadar olmazsa gitmeyi düşünüyorum en azından neden olduğunu bileyim enfeksiyon falanda olabiliyor
Bende düşünüyorum canım ama 10. Gunu bekliyorum bugün yaptığım testte sonradan negatife döndü hayalet çizgi gibiDoktora gitmeyi düşünüyor musun canım ben cumartesiye kadar olmazsa gitmeyi düşünüyorum en azından neden olduğunu bileyim enfeksiyon falanda olabiliyor
Çizgi varsa inşallah gebelikte canimBende düşünüyorum canım ama 10. Gunu bekliyorum bugün yaptığım testte sonradan negatife döndü hayalet çizgi gibi
GebeliktirÇizgi varsa inşallah gebelikte canim
Tek duam şuan , sen test yaptın mıGebeliktir
Ama idrar testleri negatif çıktı o yüzden vermedim bekliyorum cumartesi yinede doktora giderim negatif çıkarsaCanım kan versene şimdiye kadar değerlerin yükselmiştir
Yok ben bir daha yapmadım cumartesi gününü bekliyorum yine bir test yaparım negatif ya da pozitif olsa da doktora giderimTek duam şuan , sen test yaptın mı
Naptın ne çıktı sonucuBende polikistik over sendromu var ama evlendiğimden beri düzenli regl görüyorum sadece ilk korunmasız ilişkiden sonra 2 gün gecikme olmuştu. Aylardır düzenli regl görüyorum hatta beklediğim tarihten erken bile oluyor. Ama şimdi yine gecikme oldu en son 6 Eylül'de olmuştum. Normalde adetten önce bacak ağrısı vs oluyor bu sefer o da yok. Gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor idrar testi. Sizce hamilelik yok müdür ümidi kesmeliiyim bu ay? Olsaydı illaki çıkar mıydı idrarda?
Bende polikistik over sendromu var ama evlendiğimden beri düzenli regl görüyorum sadece ilk korunmasız ilişkiden sonra 2 gün gecikme olmuştu. Aylardır düzenli regl görüyorum hatta beklediğim tarihten erken bile oluyor. Ama şimdi yine gecikme oldu en son 6 Eylül'de olmuştum. Normalde adetten önce bacak ağrısı vs oluyor bu sefer o da yok. Gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor idrar testi. Sizce hamilelik yok müdür ümidi kesmeliiyim bu ay? Olsaydı illaki çıkar mıydı idrarda?
İdrar negatif çıktı iki gün önce yaptım bir daha yapmadım cumartesi gününü bekliyorum doktora gidicem olmazsam ama umutlu değilim pekNaptın ne çıktı sonucu
Kafana takma olur inşallahİdrar negatif çıktı iki gün önce yaptım bir daha yapmadım cumartesi gününü bekliyorum doktora gidicem olmazsam ama umutlu değilim pek
Bende polikistik over sendromu var bekarken çok gecikme yaşardım ama evlenince düzeldi düzenli görmeye başladım en fazla 30 günde bir oluyordu genellikle de erken adet oluyordum. Sadece ilk korunmasız ilişkiden sonra 2 gün gecikmişti bunun dışında aylardır düzenli gidiyor. Bugün 6 gün gecikti en son 6 Eylül'de regl oldumAdet döngün nedir? Yani kaç günde bir? Kaç gün geçti adetin?
İnşallah teşekkür ederimKafana takma olur inşallah
Reglin çok gecikmiş canım ve şüphen var git baktır kendine gebelik olmasa da bir sorun olmalıAma idrar testleri negatif çıktı o yüzden vermedim bekliyorum cumartesi yinede doktora giderim negatif çıkarsa
Evet işte idrar testi hep negatif çıktı ya polikistik over yüzünden oldu ya stres yanda geç döllenme ise hamileliktir bakalım hayırlısı olsun cumartesi gideceğim regl olmazsam. Şuan çalışıyorum haftaiçi o yüzden veremedim yoksa sağlık ocağında verirdim kanReglin çok gecikmiş canım ve şüphen var git baktır kendine gebelik olmasa da bir sorun olmalı
Anladım canım ihmal etme kendini belirtin var mı pekiEvet işte idrar testi hep negatif çıktı ya polikistik over yüzünden oldu ya stres yanda geç döllenme ise hamileliktir bakalım hayırlısı olsun cumartesi gideceğim regl olmazsam. Şuan çalışıyorum haftaiçi o yüzden veremedim yoksa sağlık ocağında verirdim kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?