Kızlar lütfen yardımcı olun sizce hamilelik var mı?

Kan testide negatif bugun kadim dogum uzmanina gittim 10 gun daha bekle tekrar test yapalim adetin gelmezse dedi bekliyorum
Haklısın canım bende defalarca negatif gördüm idrar testinde ama insanın aklında kalıyor aynı şekilde 10. Gün gecikmezse doktora gideceğim. İnşallah hamileyizdir

Benim bugün hayalet çizgi çıktı yarın ilk idrarla tekrarlayacagim , kırmızı kartı görene kadar umut kesmek yok :)
Yaa maşallah kaçıncı günde gördün canım inşallah hamilesindir :) benimde bugün 6. Gün oldu gecikmede

Benim de 7 oldu bugün, ama kuruma çizgisi de olabilir şimdi tekrar yaptım negatif . İnşallah hamileyizdir
Doktora gitmeyi düşünüyor musun canım ben cumartesiye kadar olmazsa gitmeyi düşünüyorum en azından neden olduğunu bileyim enfeksiyon falanda olabiliyor

Doktora gitmeyi düşünüyor musun canım ben cumartesiye kadar olmazsa gitmeyi düşünüyorum en azından neden olduğunu bileyim enfeksiyon falanda olabiliyor
Canım kan versene şimdiye kadar değerlerin yükselmiştir

Bende düşünüyorum canım ama 10. Gunu bekliyorum bugün yaptığım testte sonradan negatife döndü hayalet çizgi gibi

Naptın ne çıktı sonucu

Adet döngün nedir? Yani kaç günde bir? Kaç gün geçti adetin?

Adet döngün nedir? Yani kaç günde bir? Kaç gün geçti adetin?
Bende polikistik over sendromu var bekarken çok gecikme yaşardım ama evlenince düzeldi düzenli görmeye başladım en fazla 30 günde bir oluyordu genellikle de erken adet oluyordum. Sadece ilk korunmasız ilişkiden sonra 2 gün gecikmişti bunun dışında aylardır düzenli gidiyor. Bugün 6 gün gecikti en son 6 Eylül'de regl oldum

Ama idrar testleri negatif çıktı o yüzden vermedim bekliyorum cumartesi yinede doktora giderim negatif çıkarsa
Reglin çok gecikmiş canım ve şüphen var git baktır kendine gebelik olmasa da bir sorun olmalı

Reglin çok gecikmiş canım ve şüphen var git baktır kendine gebelik olmasa da bir sorun olmalı
Evet işte idrar testi hep negatif çıktı ya polikistik over yüzünden oldu ya stres yanda geç döllenme ise hamileliktir bakalım hayırlısı olsun cumartesi gideceğim regl olmazsam. Şuan çalışıyorum haftaiçi o yüzden veremedim yoksa sağlık ocağında verirdim kan

Anladım canım ihmal etme kendini belirtin var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…