Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz çok üzülüyorum bu konuda

Yaa şu an heyecanlandım bir teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur benim sıkıntım ne yiyeceğimi porsiyonlamayi bilmiyorum

Çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip olsun

maksat aslımda kilodan cok sağlıklı beslenmeye yönelik olmalı. ben 168 boy, 63 kilo ile hamile kaldım ama hamile kaldığım ay akdeniz diyetine başlamıştım. doktorum yumurtalıkların çalışabilmesi için aldeniz diyetini önermisti. içerisinde yumurtlamayı destekleyen vitaminler ve besinler oluyor.
onun dısında bol su ve aktivite olması lazım.

ayrıca kilo malesef kan pıhtılaşmasına sebep olan en önemli faktörlerden biri. etken dönemde gebelik kayıplarına veya doğumda istenmeyen bazı sorunlara sebep olabiliyor. bu yüzden de gittiğiniz her doktor önce kilo vermenizi isteyecek insallah sağlıkla bir gebelik elde edersiniz

Reactions: dhn
Çok teşekkürler bugün doktor kan ilacı verdi o zaman kilodan dolayıdır teşekürler tekrar

Ben uzun süre ketojenik diyet yaptım ve etkisi var mı bilmiyorum ama son ayında dereotu kürü yapmıştım saraçoğlunun tam femaraya başlayacağım ay çok şükür hamile olduğumu öğrendim inşallah size de nasip olur. Stres de etkiliyor kilo da ben pilatese başlamıştım hem mental hem fiziksel çok faydalı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…