- Konu Sahibi Okanzelis4442
Kızlar bugün ben hastaneye yatıs yapıldım kanamam oldu beta falan bakıldı 1500 lerde olan betam bile 970 e düşmüş çok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalıksın canımKızlar bugün ben hastaneye yatıs yapıldım kanamam oldu beta falan bakıldı 1500 lerde olan betam bile 970 e düşmüş çok korkuyorum
7 haftanın içindeyim hiç birşeyin yoktu takı akşam üstü kanamam oldu hala arada oluyor kanamaKaç haftalıksın canım
Korkma duamız seninle bu mübarek cumanın hürmetine
Belki yerleşme kanaması olabilir benimde 3 ay boyunca arada oldu hep vijanal ulstasondan baktılar sükür bırsy olmamıstı o yuzden korkma fakat 3 ay zaten riskli dönem kendını yormamaya çalış7 haftanın içindeyim hiç birşeyin yoktu takı akşam üstü kanamam oldu hala arada oluyor kanama
Beni korkutan beta değerinin düşmesiBelki yerleşme kanaması olabilir benimde 3 ay boyunca arada oldu hep vijanal ulstasondan baktılar sükür bırsy olmamıstı o yuzden korkma fakat 3 ay zaten riskli dönem kendını yormamaya çalış
Sizin birden fazla düşüğünüz olmuş bunun için test vermiş miydiniz ?7 haftanın içindeyim hiç birşeyin yoktu takı akşam üstü kanamam oldu hala arada oluyor kanama
Evet ama doktorum sorum yok demiştiSizin birden fazla düşüğünüz olmuş bunun için test vermiş miydiniz ?
7 haftalık 1500 beta az değilmi ?7 haftanın içindeyim hiç birşeyin yoktu takı akşam üstü kanamam oldu hala arada oluyor kanama
Kan sulandırıcı kullanın kullanmıyorsanız doktorunuzdan isteyin çünkü birden fazla kayıplarda kan sulandırıcı başlanır önlem amaçlıEvet ama doktorum sorum yok demişti
İlk ögrendi ği mizde başladık kan sulandırıcıya coraspin verildiKan sulandırıcı kullanın kullanmıyorsanız doktorunuzdan isteyin çünkü birden fazla kayıplarda kan sulandırıcı başlanır önlem amaçlı
Kese evet görülmüştü 6+2 dedi doktor gördüğündeKese ve bebek görüldü dimi ?
Doktorum sorun yok demişti geç döllenme büyük ihtimalle dedi7 haftalık 1500 beta az değilmi ?
Sağliksız gebelik olabilir mi ?
Geçmiş olsun pıhtılaşma var ise tek başına hap yetmiyor iğne de veriyorlar çoğunlukla inşallah ciddi bir durum yokturİlk ögrendi ği mizde başladık kan sulandırıcıya coraspin verildi
Amin inşallah lütfen dualarınızı esirgemeyinGeçmiş olsun pıhtılaşma var ise tek başına hap yetmiyor iğne de veriyorlar çoğunlukla inşallah ciddi bir durum yoktur
O şekilde olabilir evet .Doktorum sorun yok demişti geç döllenme büyük ihtimalle dedi
Sabah ultrasonla baktı kese 5 mm dedi düşük yapmış olabilirsin dediO şekilde olabilir evet .
Belki geç döllenme olduysa .
Kese içinde yolk saç veya bebek var mıydı?
Normalde kese gördükten sonra pek beta hcg bakmıyorlar .
Muayne etmişmiydi doktor kan almadan önce ?
Çok üzüldümSabah ultrasonla baktı kese 5 mm dedi düşük yapmış olabilirsin dedi
Merhaba durumunuz nedirSabah ultrasonla baktı kese 5 mm dedi düşük yapmış olabilirsin dedi