Kızlar lütfen yazabilirmisimz,cok endişeliyim

Cekummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
425
165
103
39
Kizlar 23. Haftada yapilan ayrintili ultrasonda rahim agzi uzunlugu 31.5 mm cikmis ,doktor hicbirsey söylemedi ama kafama takildi sizlerin kacti,böyle olup sorun yasayan oldumu,bilgisi olan lütfen yazabilirmi

Kizlar 23. Haftada yapilan ayrintili ultrasonda rahim agzi uzunlugu 31.5 mm cikmis ,doktor hicbirsey söylemedi ama kafama takildi sizlerin kacti,böyle olup sorun yasayan oldumu,bilgisi olan lütfen yazabilirmi
Benimde aynı haftalarda 33 çıktı detaylida doktor normal dedi ama araştırdım 40 normalmis bende endiselendim inşallah birsey olmaz

Benimde aynı haftalarda 33 çıktı detaylida doktor normal dedi ama araştırdım 40 normalmis bende endiselendim inşallah birsey olmaz
Canim seninle haftamiz ayni suan bende 24üm,detayliyi yapan doktor hocaydi docentti,bisey olsa derdir deyip kendimi rahatlatmaya calisiyrm,
Birde bugün kendi doktorumu aradim sordum 31 normal dedi,anlamadim bende,sen kendi doktoruna sordunmu peki

Kendi doktorum da prof , sorun yok dedi ama ben kafaya taktım pzt si randevum var tekrar sorcam 40 larda olmasi gerekmez miydi

Dun kontrolm vardir doktor hiçbir problem yok dedi önemli olan açılmayla birlikte düşük olması sizde durumlar nasıl
Anladim cok sükür,bendede en basindan beri agrilarim var kasik agrilarim ögrendigim gunden beri hic bitmedi ,bunuda kafaya taktigim icin hafta sonu acile gittim tanidigim bir bayan doktor vardi bir problem yok dedi,acilma falan yokmus ,söylediginiz gibi acilma önemli olan dedi,cok sükür bisey gormedi,ama neden bukadar agrim var anlamis degilim,ögretmenim ise gitmedim 32ye kadar rapor alacagim,agrilar beni korkutuyor

Biz 24+6 dayız, çalışmaya devam ediyorum baştan beri siz
Kaç haftaliksiniz

Biz 24+6 dayız, çalışmaya devam ediyorum baştan beri siz
Kaç haftaliksiniz
Benimde ayni bugün 24+6
Yalniz benim agrim cok,bransimda matematik hep ayakta olmam gerekiyor o nedenle gidemedim,ilk oglumda 36ya kadar calismistim ve hic zorlanmamistim artik yastanmi kaynakli bilmiyrm en basindan beri agrilarim var,hafif hafif degil epey siddetli,kendimi ve bebegi riske atmak istemedm acikcasi

Cok geçmiş olsun canım
Ayaklarının altına yastık koyup bol bol dinlen mümkün olmadıkça kalkma 3 ay sonra bol bol koştururz inşallah sağlıklı şekilde doğurmak nasip olur hepimize

Cok geçmiş olsun canım
Ayaklarının altına yastık koyup bol bol dinlen mümkün olmadıkça kalkma 3 ay sonra bol bol koştururz inşallah sağlıklı şekilde doğurmak nasip olur hepimize
Amin canm cok tesekkur ederim güzel dileklerin icin,sende saglikla kucakla insallah,ilerledikce yazisalim burdan kedine iyi bak Allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…