Canım ben bu yorumlardan çok etkilenmiştim ve anestezili cektirdim hcibir ağrı sızı olmadıBana doktor rahim filmi cekilcek dedi burda kötü yorumlar yapılmış çok ağrılı falan diyede adetin 2 ci ve ya 3 günü dediler ama rahim filminden sonra hamile kalanlar varmı iyi bir seymi benim 3 tane düşük ikisi kürtaj rahimde yapışıklık vardır diye bunun tedavisi varmı
Devlet de yaptircam.acaba anestezi li isteyebilirmiyim bilginiz varmiCanım ben bu yorumlardan çok etkilenmiştim ve anestezili cektirdim hcibir ağrı sızı olmadı
Devlette nasıl oluyor inanın bilmiyorum ben özel hastanede çektirdim tüpler açıksa çok ağrı olmuyormus sanırım kapalı ise rahim filmi esnasında açıldığı için acı oluyormusDevlet de yaptircam.acaba anestezi li isteyebilirmiyim bilginiz varmi
Ben aslında hamile kalabiliyorum ama düşük oluyor sürekli 2 kürtaj birde kimyasal oldumDevlette nasıl oluyor inanın bilmiyorum ben özel hastanede çektirdim tüpler açıksa çok ağrı olmuyormus sanırım kapalı ise rahim filmi esnasında açıldığı için acı oluyormus
Tuplerle alakalı bir sorun var mı yok mu mutlaka baktırın basınız sağolsunBen aslında hamile kalabiliyorum ama düşük oluyor sürekli 2 kürtaj birde kimyasal oldum
Yaptırdım genetik temiz çıktı am.kan pıhtılaşma varmış üç genimdeTuplerle alakalı bir sorun var mı yok mu mutlaka baktırın basınız sağolsunbir de genetik test yaptırdınız mi acaba ?
Sağol lun inşallah bu sefer sağlıkla.tutunur.duam.o.yonde. hayırlısıTuplerle alakalı bir sorun var mı yok mu mutlaka baktırın basınız sağolsunbir de genetik test yaptırdınız mi acaba ?
Düşükler ondan olmuş o zaman büyük ihtimalle . Çok üzgünüm kayıplarınız için . Yeniden gebe kaldığınızda gerekli tedavilerle saglicakla alırsınız inşallah bebeğinizi kucaginuzaYaptırdım genetik temiz çıktı am.kan pıhtılaşma varmış üç genimde
Öyleyse iyi yine randevuHem anestezili hem anestezisiz çektirdim anestesiz olanda çok ağrım olmadı en fazla 1 dk süren bir kasik ağrısı.
Dualarin için gerçekten Teşekkür ederim Allah razı olsunDüşükler ondan olmuş o zaman büyük ihtimalle . Çok üzgünüm kayıplarınız için . Yeniden gebe kaldığınızda gerekli tedavilerle saglicakla alırsınız inşallah bebeğinizi kucaginuza
Benimki de öyle olsa bakalim hayırlısı inşallahHem anestezili hem anestezisiz çektirdim anestesiz olanda çok ağrım olmadı en fazla 1 dk süren bir kasik ağrısı.
devlet hastanesinde anestezi seçeneği var mıdır bilemiyorum orada pek seçeneğimiz yok. ağrısını da şöyle tarif edebilirim hani adet sancısı yavaş yavaş girer ya bu acı birden girdiği için vücudu tedirgin eden bir ağrısı var. dayanılmayacak bir ağrı değil ama adet sancısının bir tık fazlası. 1 dakika bile sürmüyor. neticede bu ağrıya dayanamayacaksak çocuğu nasıl doğurucaz ohoooBana doktor rahim filmi cekilcek dedi burda kötü yorumlar yapılmış çok ağrılı falan diyede adetin 2 ci ve ya 3 günü dediler ama rahim filminden sonra hamile kalanlar varmı iyi bir seymi benim 3 tane düşük ikisi kürtaj rahimde yapışıklık vardır diye bunun tedavisi varmı
Bende çektirdim özelde anestezili agrın sızın olmuyor sen bakma öyle yorumlaraBana doktor rahim filmi cekilcek dedi burda kötü yorumlar yapılmış çok ağrılı falan diyede adetin 2 ci ve ya 3 günü dediler ama rahim filminden sonra hamile kalanlar varmı iyi bir seymi benim 3 tane düşük ikisi kürtaj rahimde yapışıklık vardır diye bunun tedavisi varmı
Bende içtim.kardesim.desiki.diger iyi bakterileride öldürüyor.falan bir hafta kullancak kadar vardı ben son iki gün içmedim Ağrı yukarda arkadaşım yazdigi gibi oldu birden sasiriyorsun birden ağrı.giriyor.gibi bana göre agriliydı. Ama.sonrasimdada.hafif hissedebilecegim.agrilar olduBen de anestezisiz çektirdim çook çok hafif adet sızısı gibi ağrım oldu tek tarafta o kadar. Bana da antibiyotik verdi ama içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?