Kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum rahim filmi çekilenler

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.488
288
43
Bana doktor rahim filmi cekilcek dedi burda kötü yorumlar yapılmış çok ağrılı falan diyede adetin 2 ci ve ya 3 günü dediler ama rahim filminden sonra hamile kalanlar varmı iyi bir seymi benim 3 tane düşük ikisi kürtaj rahimde yapışıklık vardır diye bunun tedavisi varmı

Canım ben bu yorumlardan çok etkilenmiştim ve anestezili cektirdim hcibir ağrı sızı olmadı

Devlet de yaptircam.acaba anestezi li isteyebilirmiyim bilginiz varmi
Devlette nasıl oluyor inanın bilmiyorum ben özel hastanede çektirdim tüpler açıksa çok ağrı olmuyormus sanırım kapalı ise rahim filmi esnasında açıldığı için acı oluyormus

Devlette nasıl oluyor inanın bilmiyorum ben özel hastanede çektirdim tüpler açıksa çok ağrı olmuyormus sanırım kapalı ise rahim filmi esnasında açıldığı için acı oluyormus
Ben aslında hamile kalabiliyorum ama düşük oluyor sürekli 2 kürtaj birde kimyasal oldum

Ben aslında hamile kalabiliyorum ama düşük oluyor sürekli 2 kürtaj birde kimyasal oldum
Tuplerle alakalı bir sorun var mı yok mu mutlaka baktırın basınız sağolsun bir de genetik test yaptırdınız mi acaba ?

Yaptırdım genetik temiz çıktı am.kan pıhtılaşma varmış üç genimde
Düşükler ondan olmuş o zaman büyük ihtimalle . Çok üzgünüm kayıplarınız için . Yeniden gebe kaldığınızda gerekli tedavilerle saglicakla alırsınız inşallah bebeğinizi kucaginuza

Hem anestezili hem anestezisiz çektirdim anestesiz olanda çok ağrım olmadı en fazla 1 dk süren bir kasik ağrısı.

Amin inşallah duan icin
Düşükler ondan olmuş o zaman büyük ihtimalle . Çok üzgünüm kayıplarınız için . Yeniden gebe kaldığınızda gerekli tedavilerle saglicakla alırsınız inşallah bebeğinizi kucaginuza
Dualarin için gerçekten Teşekkür ederim Allah razı olsun

devlet hastanesinde anestezi seçeneği var mıdır bilemiyorum orada pek seçeneğimiz yok. ağrısını da şöyle tarif edebilirim hani adet sancısı yavaş yavaş girer ya bu acı birden girdiği için vücudu tedirgin eden bir ağrısı var. dayanılmayacak bir ağrı değil ama adet sancısının bir tık fazlası. 1 dakika bile sürmüyor. neticede bu ağrıya dayanamayacaksak çocuğu nasıl doğurucaz ohooo

Bende çektirdim özelde anestezili agrın sızın olmuyor sen bakma öyle yorumlara ama bı kac gun ılıskı yasak antıbıyotık verırler zaten enfeksıyon kapma dıye ona dıkkat er yeter

Ben de anestezisiz çektirdim çook çok hafif adet sızısı gibi ağrım oldu tek tarafta o kadar. Bana da antibiyotik verdi ama içmedim

Ben de anestezisiz çektirdim çook çok hafif adet sızısı gibi ağrım oldu tek tarafta o kadar. Bana da antibiyotik verdi ama içmedim
Bende içtim.kardesim.desiki.diger iyi bakterileride öldürüyor.falan bir hafta kullancak kadar vardı ben son iki gün içmedim Ağrı yukarda arkadaşım yazdigi gibi oldu birden sasiriyorsun birden ağrı.giriyor.gibi bana göre agriliydı. Ama.sonrasimdada.hafif hissedebilecegim.agrilar oldu

Ben de devlette daha doğrusu eğitim ve araştırma hastanesinde çektirdim. Anestezili yapmıyoruz dediler.
Tamam dedim, en fazla ne olabilir ki?
Herkesin acı eşiği farklı tabi, aslında ben de o güne kadar benimki de yüksek sanıyordum. Ama ayrıntı verip de korkutmayayım, tamamen kişiye özel olabiliyor bu tür şeyler.
Rahim filmi çekildikten bir ay sonra gebe kaldım, düşük ve kürtajla sonuçlandı ama, faydası oluyormuş gerçekten.
Çünkü rahim filmi çektirme amacım tüp Bebek tedavisine başlamaktı, o zaman gerek kalmadı, umarım tekrar tedaviye gerek kalmadan gebe kalabilirim.
Hepimize kolaylıklar diliyorum, gönlünüze göre olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…