- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Confort marka erken gebelik testi ile adetinize 5 gün kala yapın doğru sonuç alırsınız evvel Allah.Yumurtlama takibi yapıyorum da bugün piki yakaladım tabi şimdi beklemek gerekiyor sabırsız olduğum için sizin erken öğrendiğinizi duyunca çok heyecandım
Amin çok teşekkür ederim gerçekten Rabbım tüm annelerin yardımcısı olsun hamile kalmak sorun hamilelik sorun doğurmak sorun e bide büyütmek ayrı bir sorunHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla gelsin.yaşadığın sorunları bir bir unuttursun mucizen.Allah evlat özlemi ceken herkeze yaşatsın bu mutluluğu
Benim de bugün pik oldu. Bende heyecanliyim. Hayit tohumu felan kullandım. Pco olduğum için. Inşallah isteyen herkesin olsun evladı. Ikimiz için de inşallahYumurtlama takibi yapıyorum da bugün piki yakaladım tabi şimdi beklemek gerekiyor sabırsız olduğum için sizin erken öğrendiğinizi duyunca çok heyecandım
Allah razı olsun canım aminn inşallah tüm bekleyenlerin inşallahDiğer testleri bilmem de confort marka erken gebelik testi sanırım onun yanlış sonucunu hiç gormedim:) tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı güzel hayırlı bir ömürle evladını büyütmeyi nasip etsin. Rabbim güzel ömürler versin ailene inşallah, Göz aydınlığın olsun evladin ile. Çok sevindim. Allah hayırlı uğurlu etsin canım.
Öyle gerçekten canım ama olsun sabredene sıkıntının sonu hep ferahlıkA
Amin çok teşekkür ederim gerçekten Rabbım tüm annelerin yardımcısı olsun hamile kalmak sorun hamilelik sorun doğurmak sorun e bide büyütmek ayrı bir sorun
Beklemek çok zor ya biliyorum ve umarım beklemenin sonucu her zaman güzel olurYumurtlama takibi yapıyorum da bugün piki yakaladım tabi şimdi beklemek gerekiyor sabırsız olduğum için sizin erken öğrendiğinizi duyunca çok heyecandım
Öyle kesinlikle sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlı bir evlat olsunlar da gerisi mühim değilÖyle gerçekten canım ama olsun sabredene sıkıntının sonu hep ferahlık
Benim de bugün pik oldu. Bende heyecanliyim. Hayit tohumu felan kullandım. Pco olduğum için. Inşallah isteyen herkesin olsun evladı. Ikimiz için de inşallahilk kez ovulasyon testi ile denedim
Ovulasyon testini ilk kez kullandım onda bile çift çizgiyi görmek çok heyecanlıydı iBenim de bugün pik oldu. Bende heyecanliyim. Hayit tohumu felan kullandım. Pco olduğum için. Inşallah isteyen herkesin olsun evladı. Ikimiz için de inşallah
Bende bugün rüyamda ovulasyon testi yapıyodum cifr çizgi çıkıyordu gebe kaliyordum bu şekilde. Sabah uyandım bi eczaneye gidip test aldim. Eve gelince dayanamadım 12 gibi yaptim. Ciftti çizgi allah herkese nasip etsin bekleyen isteyen herkeseOvulasyon testini ilk kez kullandım onda bile çift çizgiyi görmek çok heyecanlıydı iamin inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Tebrik ederim canım kucağına almakta nasip olsun inşallahBende bugün rüyamda ovulasyon testi yapıyodum cifr çizgi çıkıyordu gebe kaliyordum bu şekilde. Sabah uyandım bi eczaneye gidip test aldim. Eve gelince dayanamadım 12 gibi yaptim. Ciftti çizgi allah herkese nasip etsin bekleyen isteyen herkese
Ay inşallah gebe de kalırım. Ben ovulasyon testini yaptim çift çizgiydi dün:)Tebrik ederim canım kucağına almakta nasip olsun inşallah
İnsallah canım nasılda sabırlısın ben olsam kactane test alip denemis olurdumAy inşallah gebe de kalırım. Ben ovulasyon testini yaptim çift çizgiydi dün:)
Ben mi:) ayda elektrik faturası kadar test parası veriyorum :) ama daha çıkmaz ki, yani daha dün yumurtam gelişmiş oldu. 12 gün geçsin sabah akşam testlerim kendimi:)İnsallah canım nasılda sabırlısın ben olsam kactane test alip denemis olurdum
Benim bugün de koyu ovulasyon testimBen mi:) ayda elektrik faturası kadar test parası veriyorum :) ama daha çıkmaz ki, yani daha dün yumurtam gelişmiş oldu. 12 gün geçsin sabah akşam testlerim kendimi:)
Benim bugün de koyu ovulasyon testim
Sizde pco var mi?Benim bugün de koyu ovulasyon testim
Canım ozur dilerim ben adet gunune yakın ovlasyon testi yaptin sandimBen mi:) ayda elektrik faturası kadar test parası veriyorum :) ama daha çıkmaz ki, yani daha dün yumurtam gelişmiş oldu. 12 gün geçsin sabah akşam testlerim kendimi:)
Yok canim benjm sat 26 aralik 3 gub oldu bitti adetim. Ovulasyon yapıyorum ben.Canım ozur dilerim ben adet gunune yakın ovlasyon testi yaptin sandim
2 ay önce doktor bakmıştı yumurtalıklarında bir problem yok demiştiSizde pco var mi?
Sizin bugün daha koyu çıkmış geldi bana benim ki tam tersi dün daha koyuydu bugün çok çok az açılma var gibiEki Görüntüle 2757458 benim ovulasyonum dün ve bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?