- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Emzırıyorum mecburen sık sık bısıkıntı olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mastit için buz koymanı öneririm canım
Sancılarım var . 2 cm açılmam var artsın diye uğraşıyorumSaolasın cnm onu deneyım bıde senın ne kadar var canım agrın dancın var mı nasılsın
Canım neyaptın varmı gelişmeSancılarım var . 2 cm açılmam var artsın diye uğraşıyorum![]()
39+1 açılma 3 cm yumuşama var bebiş tam kafasını yerleştirmemiş beklemedeyim. Dr beni motive etmeye çalıştı ama pek olamadım nedenseCanım neyaptın varmı gelişme
İnş kuzum bende sizin gibi son hafta stresine girdimCanımm epey var aslında sancın olmuş demekkı 3cm cok ıyı masallah hadı hayırlısı cnm saglık lı bısekılde kucagına al ınş
Cnm neyaptın cok zor oluyor cnm hele o 40 doluncası cok zor rabbım yardımcın olsun sık sık kontrole gıt cnm amanİnş kuzum bende sizin gibi son hafta stresine girdim
39+3 ve hala evde sancı bekliyorum . Dr un aklına uydum.Cnm neyaptın cok zor oluyor cnm hele o 40 doluncası cok zor rabbım yardımcın olsun sık sık kontrole gıt cnm aman
Şükür doğurdum canım :)Canımmm yaptın mı dogum
Cnmmm hayırlı ugurlu olsun rabbım hayırlı evlat nadıp etsın vatana mıllete anneye babaya saglıkla buyut inşŞükür doğurdum canım :)
Saol canım hep birlikte büyütelim kızları bizim dönem kız dönemi galiba hepimiz kız doğurduk nerdeyseCnmmm hayırlı ugurlu olsun rabbım hayırlı evlat nadıp etsın vatana mıllete anneye babaya saglıkla buyut inş
Evet canım aynen kayserıyı sen sormuşrun demi cnmSaol canım hep birlikte büyütelim kızları bizim dönem kız dönemi galiba hepimiz kız doğurduk nerdeyse
Ben sormuştum kuzum. Önümüzde ki yaz taşınıyorum nasipse kışı çıkartcam Ankara'da . Sonra oradayımEvet
Evet canım aynen kayserıyı sen sormuşrun demi cnm
Bende kayserıye tasınıyorum cnm esımın yesılhısar a cıktı agustos ta bende ıstıcem tayın bakalım hayırlısıBen sormuştum kuzum. Önümüzde ki yaz taşınıyorum nasipse kışı çıkartcam Ankara'da . Sonra oradayım
AY hadi hayırlı olsun. Bizde erkilet mi ne öyle bi yere gidecekmişizBende kayserıye tasınıyorum cnm esımın yesılhısar a cıktı agustos ta bende ıstıcem tayın bakalım hayırlısı
Bende orayı istıyorum cnm inş ordan okul acılır belsın yada erkılet ıstıyorumAY hadi hayırlı olsun. Bizde erkilet mi ne öyle bi yere gidecekmişiz![]()
Erkilet güzel mi. Eşim sakin bi yer diyor evleri güzel diyor amaBende orayı istıyorum cnm inş ordan okul acılır belsın yada erkılet ıstıyorum