- 25 Nisan 2022
- 2.288
- 2.842
- 83
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Ben zaten görüşmeye cesaret edemem sanıyorum.Bu arada teyzeyle de kesinlikle görüşmezdim ben. Ne kadar çok içli dışlı olunursa o kadar çok kopamazsınız anne kız. Muhatabım olmaz yani teyzesi ya da başka birisi. Kızınızı da spora ya da başka aktivitelere yönlendirin, başka ortamlara girip başka arkadaşlıklar edinmesini sağlayın derim ben. Kızla görüşeceği zamanlara farklı aktiviteler planlayabilirsiniz örneğin anne kız alışveriş günü, kuaför günü, kahve günü gibi şeyler. Ayrıca çevrenizde samimi olduğunuz ve kızınızın akranı çocuğu olan bir tanıdığınız, arkadaşınız yok mu? Böyle görüşmeler yapabilirsiniz.
Dediğiniz gibi bol aktivite kurslarla yazı atlatalım hayırlısıyla. Okullar açılınca zaten vakitleri olmaz sanırım. Ayrı okulda olacaklar.
Az önce bende aklımdan aynı şeyi geçirdim. Ne zor anne olmakAnnesiyle ve teyzesiyle tanışın eğer durum kötü gibiyse bence uzak tutun ayy benimde ergen oğlum var insan korkar haklısınız ne zor anne olmak onu korurken zarar vermekten çekinmek iyi olsun diye uğraşmak umarım en güzel kararı verirsinuz çok çok iyi anlıyorum sizi