Kızlar beni tedirgin eden bir konu var.
Şöyle ki aşırı derecede asosyal,evden hiç dışarı çıkmayan, 14 yaşına kadar hiç arkadaşı olmamış, yıllardır psikolog ayrı psikiyatrisi ayrı uğraştığım kızım sonunda kendine bir arkadaş buldu diye seviniyordum.
Artık tırnaklarını yemiyor onunla her gün program yapıyor, gezip eve geliyorlar, sonra ben işten geliyorum yemek sohbet derken akşam gidiyor evine.
Artık evin kızı gibi oldu, bıcır bıcır tatlı akıllı bir kız. Tek kafama takılan babasının uyuşturucu sebebi ile içerde olması ama nasılsa içerde sıkıntı olmaz şimdilik diye geçiştiriyordum.
Ama bugün annesinin de uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrendim. Kız kendisi anlatmış kızıma.
Kızın tabi ki bir suçu yok, ama aşırı huzursuz oldum.
Kız bu arada kız annesi teyze dede dayı yanında birlikte yaşıyorlarmış. Teyzesi benimle tanışmak istiyormuş hatta.
Ama o kadar huzursuz oldum ki tanışsam ne konuşacağım, kızıda çok seviyorum ama bu durum beni çok huzursuz etti.
Kızıma sen Çiğdemlere gitme o gelsin yada dışarıda görüşün dedim ama sizler olsanız nasıl bir yol alırsınız?
Yani alışık olmadığım bir durum belki fazla tepki veriyorum ama çok huzursuz oldum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.